Merhaba arkadaşlar ben Pazartesi yumurta toplattım hala kan geliyor az da olsa. Böyle olan var mı?
Korkma canım normal bir miktar kan gelmesi önemli olan miktar aynı zamanda ateş bulantı olursa Allah korusun o zaman hastaneye gitmelisin. Ama işlem daha yeni yapılmış normal görünüyor şimdilik

Korkma canım normal bir miktar kan gelmesi önemli olan miktar aynı zamanda ateş bulantı olursa Allah korusun o zaman hastaneye gitmelisin. Ama işlem daha yeni yapılmış normal görünüyor şimdilik
Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Genelde aynı gün kesilmiş insanların kanaması. Benimki devam edince endişelendim. Şu an iğnelere devam ediyorum. Bir kez daha yumurta toplanacak

ALLAH razı olsun canım süpersin

Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Genelde aynı gün kesilmiş insanların kanaması. Benimki devam edince endişelendim. Şu an iğnelere devam ediyorum. Bir kez daha yumurta toplanacak
Geride kalan yumurtalar toplanacak sanırım Allah yardımcın olsun inşallah canım. Ne demek yardımcı olsam keşke. Kanamaya bakar zaten dr yine opu öncesi

Ayyy bunlar ne kadar degerli bilgiler cok saol cnm tskler

Ayy canım benim bunlar çok güzel bilgiler Allah razı olsun

Canımm Allah razı oldun hepimiz alalım o hayırlı güzel haberleri inşallah en kısa zamanda. Ayy az kaldı o zaman seninde inşallah olur transferin güzelce sımsıkı tutunur evladın sana Rabbim ayırmasın hiçbir zaman inşallah

Kızlar merhaba tedaviden önce damardan Demir takviyesi alan var mı. Geçen ay doktorum değerlerinin yükselmesi lazım yoksa tedaviye başlayamam dedi. Yaklaşık iki haftadır damardan Demir yüklemesi yaptırdım inşallah yükselmiştir haftaya adet olacağım

Evet canım bu şekilde takviye alanı duydum ben yani burda falan da okudum birçok kez hayırlısı olsun hakkında inşallah yükselmiştir de başlarsın tedavine Allahın izniyle bana da doktorum demir eksikliği var birazda değerin çok düşük değil gerek yok herhangi bir şeye demişti Allah yardımcımız olsun

Dlk2606 kuzum günaydın nasılsın adet olabildin mi

Günaydın canım benim maalesef hala olmadım ve herhangi bir belirtimde yok olacakmışım gibi sadece dün genleştikçe hafif batmalar oldu onun dışında gayet normalim analamadım neden bu kadar gecikti bugün akşam kan vereceğim bakalım sonuca göre hala olmazsam da önümüzdeki hafta içi arayacağım bi doktorumu gideceğim yanına inşallah başka bir sıkıntı yoktur canım

Yoktur başka bir sıkıntı canım benim bende de olmuştu gecikme tedaviden ilaçlardan dolayı hormonlar da değişiyor bir süre sonra düzene giriyor merak etme kuzum. Ayy keşke geç döllenme falan olsaa vee hamile kalmış olsan İnşallah kan sonucun pozitif gelir

allah razı olsun bilgiler için bir tanem

İnşallah dediğin gibi olur canım benimm yine her zaman olduğu gibi rahatlattın beni Allah razı olsun canımm. Ayy keşke keşke Alllahım öyle bir mucize yaşatsa bana dünyalar benim olur heralde. İnşallah Rabbim güzel değerler görmeyi bizlerede nasip etsin kısa zamanda güzel arkadaşım benim Allahım büyük hakkımızda hayırlı olan neyse onu yaşatsın

Bir zamanlar Dileek adında güzel mi güzel iyi kalpli mi iyi kalpli bir kız yaşarmıııış. Bu Dilekk o kadar çok mutlu olmayı hakediyor, o kadar çok hakediyormuş ki, ümidini asla yitirmiyormuş.. O yitirmediği ümidi hiç beklemediği bir anda kendisine müjdee olmuşşş. Vee bir bakmış ki verdiği kan testinin sonucunda bebişleeeriii anneeeee merhabaaa diye bağırışıyorrmuşşş. Dileek iki elini yüzüne kapatmış ve mutluluktan hüngür hüngür ağlamışşş. Eve gitmiş hemen şükür namazı kılmış, eşine haber etmişşş vee kk ailesineee hamileeeyimmmm yazmışş. Kk ailesiii mutluluktannn ağlamışşşş. DİLEK MASALI

İnşallah böyle güzel sonla biter hikaye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…