GÜZEL HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH MERAK İÇİNDEYİM

Oyy kuzum benim Allah razı olsun kalbinin güzelliği sözlerine yansıyor resmen Allahım hepimiz için hayırlısı ne ise onu yaşatsın inşallah. Allahın izniyle bir gün hepimiz yaşayacağız o masalı güzel kardeşim benim

Aminn canım benim aminn inşallah. Aynen öyle üzülmek yok alışkınım ben negatif değerler görmeye zaten inşallah Allahım bizimde güldürür yüzümüzü tatdırır o güzel duyguyu kısa zamanda inşallh. Nisan ayı hepimiz için güzel olsun inşallah kuzum

Aa ilk defa duydum böyle bir yöntemi çok değişikmiş
te nerelerden gidip yaptirmişlar muşa hatta ankaradan bile gelip yaptran varmş yengm anlatto bedava yapiyo kadn. bna istambulda bi kadn dedi bebek olsun diye bii teyze yardm ediyo ama bi ev parasi aliyo millet para göz oolmş hayr dua iciin demiyolar hic

Aminnnnnnnnnnnn inşaAlllahh canımmmmm kuzummmm yaaaaa. Ayyy sen hamileymişsssinnnnn kinalikadin kınalıanneeedee embriyosuuu tutuyormuşşşş Allahhhh çiftetellii oynarızzz artıkkkk

Anladım canım önemli olan Allah'tan istemek boşver sen onları hepsi para tuzağı gerçekten Allahım hayırlısını versin inşallah vardır bi zamanı sen ne yaparsan yap olmaz Allah ol demedikçe sabretmekten beklemekten başka birşey gelmiyor elimizden

Aminnnnnnnnnnnn inşaAlllahh canımmmmm kuzummmm yaaaaa. Ayyy sen hamileymişsssinnnnn kinalikadin kınalıanneeedee embriyosuuu tutuyormuşşşş Allahhhh çiftetellii oynarızzz artıkkkk

Ayy kuzum aminnn inşallah ya inşallahhh Rabbim hepimize nasip etsin buraya hamileyim yazmayı

Aynen öyle valla canım iyi sabrettim
hadi hayırlısı artk kuzu: -)

oyle cnm artk az kaldı adetimede

Merhaba bende 3 Nisa’nda 5. Gün döndürülmüş 2 tane embriyo transferim oldu. Çok heyecanlıyım. 14 Nisa’nda test günüm. Bebişlerime bi an önce kavuşmak istiyorum. Bazen nedensiz çok umutsuz oluyorum benim de çocuğum olacak mı diye. Transferi pozitife sonuclananlar yazarsa sevinirim. Umut olur bana ve benim gibi bekleyenlere.

Canım merhaba hiç umutsuzluğa kapılma Allahın izniyle pozitif sonuçlar alırsın inşallah ilk denemen miydi? 5. gün olmasıda gayet güzel tutma olasılığıda yüksek rahat olmaya çalış inşallah pozitif sonuçlar alırsın yavrularını sana bağışlar Allahım

bakalım benim transferim ne zaman olacak Allah emeklerimize acısın hayırlı haberlerle inşallah

Dlk2606 çıktı mı diye sormayım çıksa zaten yazarsın ama dayanamıyorum

Ahah canım benim valla ne güzelsiniz ya heyecanıma ortak oluyorsunuz hepiniz çok mutlu olurum iyiki varsınız bende de ilk başlarda heyecan yoktu ama şimdi heyecanlanmaya başladım artık ama henüz çıkmamış takipteyim sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…