Kızlar pazartesi opu olmuştum. Toplanan 7 yumurtamın yedisi de döllenmişti, ve hepsi 1.kalite olarak halen devam ediyor. Yarın 14:30'da 2 adet 5.gün embriyosu transferi olacağım inşallah.

Oh maşallah canım benim sımsıkı tutunsun yavrucukların inşallahh Allahım sanada pozitif almayı nasip etsin sırayla verin güzel haberleri inşallahh kuzumm

Can arkadaşım Allah razı olsun inş pozitif haberi veririm nasipse. Sende dualarımdasın hep Allahım o dondurulmuş bekleyen bebişleri sana bağışlasın ve hiç ayırmasın

Canmsın birtanem bnmm yaaAlkah razı olsun geldim şimdi eve yatıyorum şükür
Sende bnm canmsın bacımmmmm allaha şükür sag saglim evine yuvana gittin nekadr sevindim yemin ediyorumki sana kim pozitifi yada tedaviye basladigiini duysam seviniyorum kendiminmiş gbii sizi okadr sevmişim ki tugken kan vrdiginde bile ruyama girmişti topige bakıyorum tugken 120 demi ne sonuc yaziyo hamilr olduğunu duyuuyorum ve sabah kallktm tugken hamile surekli bebek goruyorum bi kalkiyom kuzucuklar hamile oldugunu yaziyo insallah sennde son olcak hamisim dedigin gunleri gooorcem

Oyyy bnmmm canmmm temiz kalbine göre versin Rabbim. Sıra sende bakalım dondurulmuşların annelerini bekliyorlar inş kavuşacaksınız ve sende buraya haberini vereceksin bize Allahım yardımcımız olsuncan arkadaşımm

Kızlar pazartesi opu olmuştum. Toplanan 7 yumurtamın yedisi de döllenmişti, ve hepsi 1.kalite olarak halen devam ediyor. Yarın 14:30'da 2 adet 5.gün embriyosu transferi olacağım inşallah.
Canm insallah hayrli saglikli olup sımsıkı sana tutunurlar insallah gzel gecer transferinnnnn

Hepiniz benm kardesm ablam gbiisiniz hepinizden allah razı olsun sizin sayenizde herseyi kafamdan rahatlıkla atabiliyorum kafam dagiiliyor eltilerimle knusmuyorum sizin sayenizde kmseyi dusunmuyorum. insallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur. insallah benim dilek ve dger arkadaslar icinde zaman cbuk gelir hayrlisi olur

Can arkadaşım Allah razı olsun inş pozitif haberi veririm nasipse. Sende dualarımdasın hep Allahım o dondurulmuş bekleyen bebişleri sana bağışlasın ve hiç ayırmasın

Allah senden de razı olsun canım benim güzel arkadaşım aminnn inşallahh çok çok çok aminnn

insallah bizde gzel haber veririz sende vericeksin kuzum canmarkadasm bacım kactane embiriyo koydular kuzu nasl gecti anastezisiz yaptrdin dimi?

Vay kuzum bnm ya nasıl insanlar var şu hayatta biz nelerle uğraşıyoruz bir de böyle insanları çekiyoruz eltin senin gibi iyi kalpli bir dostu eliyle itmiş ama yazık ona çok yazık senin gibi birini kaybettiği için sen boşveer onu biz varız ne derdin olursa da ben buradayım

insallah bizde gzel haber veririz sende vericeksin kuzum canmarkadasm bacım kactane embiriyo koydular kuzu nasl gecti anastezisiz yaptrdin dimi?
Anestezisiz kuzum 2 tane konuldu iyi dedi kalitelerine ama nasipte yoksa istediği kadar kaliteli olsun. İnşallah olumlu olur Rabbim büyük

tabikide kaybeder siz eşim ve ailem bana yetersinizzzz bacılarm benimmmmmm güzel anneee

Allah yardımcın olsun inş sonucuda olumlu olur embriyoların gayet iyi maşallah

Anestezisiz kuzum 2 tane konuldu iyi dedi kalitelerine ama nasipte yoksa istediği kadar kaliteli olsun. İnşallah olumlu olur Rabbim büyük
kuzum kötüyü kafandan at nasippte yoksa deme bu son olucak kuzum cok ugraştn sen rabbim yüzünüze bakacakkk zormuydu anastesiziz ben anastezilli yaptırdım biliyosunki insallah tutucak ikizlern olcak

Bende suan gonal-f kullaniyorum. Antalya tup bebek merkezinde devam ediyorum tedaviye. Haftaya toplama yapacaklar kismetse. Cgh yapilacak 1 yada 2 embriyoya eger embriyo olursa. Daha onceden 4 kaybim var cunku cgh yaptiran var mi hic? Olumlu sonuc alan? Allah hepimizn yuzunu guldursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…