kuzum kötüyü kafandan at nasippte yoksa deme bu son olucak kuzum cok ugraştn sen rabbim yüzünüze bakacakkk zormuydu anastesiziz ben anastezilli yaptırdım biliyosunki insallah tutucak ikizlern olcak
Çook kolaydı işlem gayet güzel geçti zaten normalde de anestezisiz yapılıyor işlem ama senin vajinusmus var dı yalnış hatırlamıyorsam ondan dolayı senin farklı olur kuzum

Çok geçmiş olsun canim Allah beterinden korusun.

Kızlaar ben hala hastalanmadım yaa 4 5 gün geciktii. Bugün olurum diye bekledim. 1 haftadır ağrımda oluyo hafif ama gelen yok. Test aldım hafta sonu yapcam adet olsaydım başlayacaktım tedaviye
Yaaaa inşallah inşallah hamilesindir de gerek kalmaz tedaviye

Merhabalar kızlar. Bende tüp bebek tedavime ankara memorial aygül hocayla dün basladim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İnşallah olumlu sonuç alırsın Allah yardımcın olsun inşallahbnde ankara başkent ünv hulusi hocayla tedavi gördüm

Kızlar bende tüp bebek yaptırdım 19 unda transfer oldum
7.gün kan da 20
9.gün 41.9
12. Gün 207
14. Gün 530
16. Gün 1371 nasıl sizce çarşamba günü kontrolum var ilk denemem iki embriyo transfeei oldu

Amin kuzum benim Allah razı olsun inşallah

Tranafer sonrası bilgi almak için sorunu varsa sorabilirsin arkadaşlar :) nelere dikkat etmemiz gerektiğini neler yaptığımı Alllahın izniyle sze de anlatmak paylaşmak isterim

Kızlaar ben hala hastalanmadım yaa 4 5 gün geciktii. Bugün olurum diye bekledim. 1 haftadır ağrımda oluyo hafif ama gelen yok. Test aldım hafta sonu yapcam adet olsaydım başlayacaktım tedaviye

Ayy kuzum çok heyecanladim ya hadi inşallah tedavine gerek kalmadan kendiliğinden kalırsın Allahım inşallah bu güzel mucizeyi yaşatsın sana ya ama olursan da ta ikide üzülmek yok yola devam dualarim seninle canım inşallah herşey o güzel gönlün gibi olsun haber et test yapınca bizede merakta bırakma

Canım merhaba inşallah Allahım bu kez nasip olur son denemeniz olur inşallah o konu hakkında bir bilgim yok ama yardımcı olur arkadaşlar bilen vardır Rabbim bu kez güldürsün yüzünü inşallah diğerlerinin negatif olma sebebi neymiş açıkladı mi doktorun Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

Kizlaaar su gibi duru ve sıvı akintim var transferden beri. Bilgisi olan veya başına gelen varmi. Progestan ve estrofem kullaniyorum

Canım çok normal o progestan da yapıyor onu bende de olmuştu alıntı ama öyle çok rahatsız edici değildi normaldi yani hiç kafana takma olumlu düşün az kaldı sende yazacaksın buraya pozitif sonucunu Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…