Ayyy kuzum cok mrrk ettik neler gelmş basinaa rabbim beterinden kkorusun seni ve yavrunu sag saaglim evine ckarsnda rahatlarsn allahtan erkenden fark etmissinde erken teshis olmuş dualarm sizinlle kendini koru kuzumm

Yaaa hayırrrr pesss etmeekkk yokkk güzell arkadaşımmm yaaa. Buradandaa gitmekk yokk, kendini dinlemeni istemiyorumm. Burada kafa dağıtırsın hemmm. Ha ama daha fazla üzülmene neden olursak güzel haberlerle o zaman zorlayamam canım

Rabbimm en hayırlı günü bekliyorrr ve en hayırlı evladı nasip edecek sana canım benimmm. Hem belki doğal yoldan olacakk. Belki bu gebelik seni sıkıntıya sokacaktı biz bilemiyoruz. Arka perdeyi yalnızca Yaradan görüyor. Bu süreçte araştırmalar yap. Sıkıntınız ne ise onun için kürler araştırr. Kendin için soğan kürü, incir havuç kürü yaap. Bu şekilde hamile kalan çok. İnşaAllah olacakk inanıyorummm canımmm benimmm

Canim neoldu neyi kaçırdım anlamadm nedenn bturiyosunn nnolur cvb ver cok ktu oldum valla

canım ne oldu yaa? değerlerlerinin artışı gayet güzeldi. ne oldu biranda? Düşük mü yaptın? sıkma canını lütfen.

Ayyy kuzum cok mrrk ettik neler gelmş basinaa rabbim beterinden kkorusun seni ve yavrunu sag saaglim evine ckarsnda rahatlarsn allahtan erkenden fark etmissinde erken teshis olmuş dualarm sizinlle kendini koru kuzumm
Allah razı olsun canim aynen ole amıiinnnn allahım korusun kimsenin emeğini hevesi yarim kalmasın

Inşallah yükselip kese kalp derken kucağına alacağın günler gelecek içini ferah tut dinlen güzel beslen

Canım ben dün akşam yaptırdım testi hamileyim çok şükür 199 çıktı sonucum yarın bi daha vercem :)

Ayy canım çok güzel tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin sağ salim kucağına da l inşallah

Son düzenleme:
Çok üzüldüm canım ALLAH kalbine esenlik versin, ama en azından evde bir yavrun var ona sarıl, ondan güç al. Tüp bebek denemeye neden devam ediyorsun bilmiyorum ama inşAllah doğal yolla da olur. ALLAH yardımcın olsun .

Ceronimmo ben sana senin pıtırcık bir numara yapıyor demiştim, inşAllah hayırlısıyla devam eder tatlım.

[USER=878515 .!.:
@Ceronimmo[/USER] ben sana senin pıtırcık bir numara yapıyor demiştim, inşAllah hayırlısıyla devam eder tatlım.
KoncuyUmay Vallahi oyle yaaa cok numaraci cikti anasina cekmis nazliii 4 gun sonraya kismet artik 1 ay var misin yok musun oynatti bana kutuma gidiyorum artik yordu beni. Dualarimda hala ama olmazsa da kendimi harap etmeyecegim hakikaten hayirlisi degil demek ki saglikli degil diyerek uzulmeyecegim. Dusunmeyi de birakiyorum. Dusundukce kendimi hirpaladikca birsey degismiyor. Doktora sordum
Ozellikle yemem icmem gereken bisey var mi diye ki doktorum cok titiz bu konuda tedaviye baslamadan bile diyetler bilmemneler falandik. Yok dedi hicbiseyin bi faydasini gormezsin artik. Herzaman ki gibi devam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…