Merhabalar kızlar. Bende tüp bebek tedavime ankara memorial aygül hocayla dün basladim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Merhaba canım amin inşallah sende güzel haberler pozitif sonuçlar alırsın Rabbim güldürsün hepimizin yüzünü kısa zamanda inşallah ilk denemen mi olacak

Ayy canım inşllah görürsün Rabbim devamını getirsin tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldigin günleri de gör inşallah

Kızlar bende tüp bebek yaptırdım 19 unda transfer oldum
7.gün kan da 20
9.gün 41.9
12. Gün 207
14. Gün 530
16. Gün 1371 nasıl sizce çarşamba günü kontrolum var ilk denemem iki embriyo transfeei oldu

Canım tebrik ederim maşallah kan değerlerin gayet güzel artmış Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah ikiz bile olabilir belki inşallah görürsün keseleri yada keseyi canım

Tranafer sonrası bilgi almak için sorunu varsa sorabilirsin arkadaşlar :) nelere dikkat etmemiz gerektiğini neler yaptığımı Alllahın izniyle sze de anlatmak paylaşmak isterim

Ahh canım tabiki çok mutlu oluruz söylersen Allah razı olsun

Benim ilk denenemm canım

Arkadaşlar öncelikle sigara içiyorsanız kesinlikle ama kesinlikle bırakın dumanında bile durmayın bem bile bıraktım :) ama aklıma bile gelmedi hiç yani :*

Öncelikle beslenme olarak lütfen 2.5 litre sadece suyunuzu için bu çok önemli .. kahve falan asla kızartma kola fanta asla..

Meyve olarak ananas tutunmayı sağlıyor lütfen alın yiyim bol bol kivi özellikle yiyim bunlar çok önemli

Marul yiyin .. maydanoz sakın yemeyin

Düzenli sabah haşlanmış yumurtanızı yiyin az pişmiş olmasın :) eğer böyle beslenirseniz emin olun faydasını göreceksiniz ilaçlarınızı saatli için ve tabi ki çok dua edin banyo etmeyin transfer sonrası 3,4 gün sonra ayalta ılık su ile banyo edin !! Ve banyonuz 15 dk geçmesin hatta ellerinizi kaldırmamak adına sizi birisi yıkasa daha iyi... emin olun açın elinizde telwfondan meryem süresi dinleyin babeğinizle inanın bana çok iyi gelecek yasin dinleyin ayetel kursi okuyun :)

Şu dediklerimi dikkate alın embriyonun tutunmasında ananas etkili kivi önemli lütfen alın yiyin .. sağlıklı beslenin sigara asla asla bir tane bile içmeyin bu süreçte çoook önemmli ben yumurta toplanacağı zaman azalttım ama o tranafer günü bi bıraktım o gün bu gündür dumanjnda bile durmadım

Canım çok güzel tavsiyeler bilgiler bunlar çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah bizlerde aliriz böyle pozitif sonuç kısa zamanda Allahım izniyle Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Aynen canım ananas falan cok faydalı sigarayi birakmadan cok iyi olmuş valla bebek için herşey değer tabi

Canım çok güzel tavsiyeler bilgiler bunlar çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah bizlerde aliriz böyle pozitif sonuç kısa zamanda Allahım izniyle Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Gerçekten ben aylarca araştırdım 3 senedir sebepsiz bebdk sahibi olamamıştım daha keseni görmeye gitmedim ama inan bana o testte pozitigi görüp kanda da olumlu sonuç almak varya bi dü yaya bedeldi :) Rabbm. Size de bana da güzel günler nasip etsin lütfen duayı ağzınızdan düşürmeyin inanın bana Her şey güzdl olacak :)

Amin canım siz transfer oldunuz mu ? Nasıl durumlar

Canım ilk denemem şubatta kimyasal oldu maalesef bu ay yada önümüzdeki ay yeniden baslayacagik dondurulmuslarim var insallah bu kez nasip eder Rabbim dua et bizler için Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Haaa bide HAVUÇ SUYU ODA EMRİYONUN TUTUNÇASINDA ÇOK ÖNEMLİ MEYVE SIKACAĞIMIZ VARSA SUYUNU YOKSA EĞER KENDİNİ YİYİN MUTLAKA .. kabızlık da çok oluyor transfer de olmaammız çok önemli ben her gün akşamdan yaş kasıyo bitane bardağa koydum suda içtim kayısısını yedim inanın kabız olmadım

Bence bu sefer olucakk :))) Rabbim hepimize nasip etsinnn inşalllah kuzumm

Canım benim Allahım hep böyle mutlu etsin inşallah Allah razı olsun aminn bizlerede yaşatsın inşallah Rabbim bu mutluluğu kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…