Insallah canim ınsallah.. O kadar istiyorum ki hepimiz pozitif alalim ve burada ki arkadaşlarla anne olarak farkli sayfa da bilgi alışverişi yapalim. Inanıyorum hepimiz icin herşey cok guzel olacak

Ayy nasıl heyecanlı ya gerçekten kızına da söyledin mi canım seviniyor mu oda yada kıskanmazlar başladı mi
Kardeş istiyor musun diye soruyorduk hayır anlamında başını salliyirdu şimdi karnimi sevdiriyorum cici kardeş yapiyoruzdaha 16 aylık anlamıyor kuzum

Evet canım ilk transferimde hepsini denedim bu şekilde yine yapacağım aynı şekilde beslenmek önemli tabi Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur ama biz yinede tedbirimizi alalim geriside Rabbimin takdirine jalmis inşallah nasip olur isteyen herkese

Insallah canim ınsallah.. O kadar istiyorum ki hepimiz pozitif alalim ve burada ki arkadaşlarla anne olarak farkli sayfa da bilgi alışverişi yapalim. Inanıyorum hepimiz icin herşey cok guzel olacak

Ayy canım benim inan tek hayalim hepimizin anne olduğunu duymak ve inşallah olacakda Allahın izni ile sırayla verelim pozitif haberleri inşallah

Kardeş istiyor musun diye soruyorduk hayır anlamında başını salliyirdu şimdi karnimi sevdiriyorum cici kardeş yapiyoruzdaha 16 aylık anlamıyor kuzum

Ayy ama ben onu yerim ya minnacık daha op benim yerime bol bol evet tam anlamaz daha ama doğuma yakın anlamaya başlar kıskançlıklar da başlar artık Allah kolaylık versin sana iki minikle canım benim Rabbim sana bağışlasın yavrularını

Allah razı olsun canım ama minik canı verecek olan Allah iken, yine Allah'ın emri olan namazdan 3 - 4 gün uzak duramam :) zira doktorlar duşda sıkıntı olmaz diyorlar. Yani gusülsüz durmak doğru gelmiyor bana. Nasip edecek olan Rabbim, duştan dolayı negatife çevirmez evelAllah

Gusul bende aldım tabi ki ama ilişkiye girdiğim için değil sırf ya bunu notmal yolla yapsaydm alaxaktım dite ama bizim ki tevekkül etmek ben elimden geleni fazla fazla yaptım rabbimde bana güldü beni boş çevirmedi inşalllah devamını da görürürm sizlwe de görürsünüz hep birlikte bi hamilelik geçirirz

Tabiikiii gusul alalım yeteer yoksa banyo 10 günde yapmam gerekirse Yanlış anladım sanırım seni kuzum hakkını helal et

Amin inşallah canım. Rabbim sizlere de nasip etsin

Bilmiyorum canım morelim çok bozuk

Bugün yarın hasta olursam pazartesi buradaki hastaneden sevk raporu almadan gidemeyeceğiz. Ee pazartesi git salı muayene ol derken 2.günüm geçmiş olur. Ne olacağı belirsizz. Pazartesi birde okulum var. Oda sorun. Ay başka şehre tedaviye gitmek çok zor

Ben ilk kez tup bebek deniyorum canim. Daha onceki kayiplarim hep kendiligimden hamile kaldim ama 7-8 haftalikken dustu hep. O sebeple artik tup bebek karar verdik. Dusuk sebebim bulunamadi. Simdi embriyo genetigi bakilacak iste. Cgh dedigim o aslinda. Cok tesekkur ederim Allah hepimizjn yuzunu guldursun insallah.

Merhaba canım amin inşallah sende güzel haberler pozitif sonuçlar alırsın Rabbim güldürsün hepimizin yüzünü kısa zamanda inşallah ilk denemen mi olacak
Evet canim ilk denemem olacak. Dhea omega Q10 coraspîn verdi. Afetin 17. Günü tekrar görüşmeye çağırdı. Amin kizlar. Yeni üye oldum bu siteye hepiniz çok tatlı çok canayakın siniz. Bu zor dönemi sizinle birlikte geçirmek keyifli olacak benim icin

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah tüp bebekle güzel sonuca ulaşırsın ve bebğini sağlıkla kucağına alırsın çok zor süreçler yaşıyoruz kimse anlamıyotçr bilmiyor ne yaşıyoruz hiç kolay değil inş Rabbim çaresiz bırakmaz bizleri

Canımm inşallah ilk denemende olumlu sonucu alırsın inşallah bende q10 duosvit dha bir de nbl probiyotik kullandım hala da devam ediyorum inş faydasını görürsün özellikle q10 çok etkili. Allah yardımcın olsun ilk denemende hamile kalırsın sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…