Evet cnm anastesiz olluyor ama mallaesf vajinusmu oldugum için anastezili yaptırıyorum napalm bunada şükür diyelim artk kuzuuu ))
Canım bende vajinusmusla bi sene uğraştım tam atlattım dedim bebek sorunu çıktı. Muayeneler de çok zor geçiyordu bu yüzden bende anestezili oldum transferi. Orda anestezili yapan bir tek benmişim sürekli neden anestezi alıyorsun hiç gerek Yok diye soruyorlardı.

Canım inan o kadar dikkat etmene gerek yok istediğin gibi yat ani şekilde olmamak üzere sağa solada dön adımlarına da dikkat etmene gerek yok sakınan göze çöp batar diye boşuna dememişler oluruna bırak herşeyi Rabbim bub kez nasp eder inşallah hiç üzülme senin için hayırlı olan buymuş demekki Allahım dahaz fazla bekletmeden nasip etsin inşallah kuzum belirtilerede hiç takılma lütfen o kadar erken belirti olmaz onlar çoğu zaman ilacın etkileri oluyor dondurulmuşların var mıydı kimyasal olmasının nedenini açıkladılar mı? Herşeyin var bir vakti canım sabret bol bol dua et inşallah sanada nasip olur en kısa zamanda annelik

Canim önemli olan öncelikle senin sağlıklı olman. Sen sağlıklı ol ki bebiş sana tutunsun. Benim de transfer den bir gün once ateşim yükseldi doktorum riske atmamak icin dondurma kararı almıştı. O zaman cok üzüldüm tabi hatta keske dr söylemeseydim bile dedim kendi kendime. 1 ay sonra transferim gerçekleşti şu an test günümü bekliyorum. Ama iyi ki ertelenmiş diyorum çünkü simdi kendimi cok daha iyi ve sağlıklı hissediyorum. Mutlaka dr söylemelisin bence senin icin en doğru kararı verecektir emin ol.

Kuzum test günün ne zaman hayırlısıyla inşallah

Tabii canım yeter ki transfer olsun ona da şükür
Aynn cnm bebişime kavuşuymda gden para olsun amannn babası versin bizim için çalışıyo bende kendi isyerimize gidip calisiyom arada kaynm para veriyo biriktiriyom bebisimm icin o olursa yatak odaasi yapcm ona ) Sen npiyosin bitanm naslsn dinen bol bol ayagnn alltina 3 4 yastkk koy aarada yürü dışarı ckma ama yumurtani havuç suyunu bademini kabagini kivinini cevizini dutunu yeee bol bol sifa olsun yiyenime damlama

Evet cnm anastesiz olluyor ama mallaesf vajinusmu oldugum için anastezili yaptırıyorum napalm bunada şükür diyelim artk kuzuuu ))
Ben de nasil olacak anestezi olmadan diyordum ama onu ekran da görünce aklım gitti ve herşeyi unuttum ınsallah hepimiz guzel sonuçlar aliriz o zaman bütün acılar ağrılar unutulur.

Ne güzel hayallerimiz var hepimizin aklında doğsun şurdan şunu alacağım ona şunu yaptırcam onunla şuraya gideceğim ve daha bir çok güzel hayal böyle okuyunca aynı şeyleri bende hayal ettiğim için çok duygulanıyorum kuzularım benim ya az kaldı az inşallah o kurduğumuz bütün hayalleri gerçekleştireceğiz adım adım yaklaşıyoruz buna Rabbim dualarını kabul ettiği kullarından eylesin bizi Allahım gerçekleştirmeyeceği hayali kurdurtmazmış inşallah bizim hayallerimizde gerçek olacak

Gecms olsun kuzuu ben 3bucuk senelk evlliyim 7aylkken vajinusmu amelliyatı oldum sonra bitti artk bebsm olur dedm ama nerde snra bel soorunum cktı onla ugrastm snra rahim filmi anastezili oldum muaynelerim baya sorunlu ckti snra onlar gecti bi baktık tek tüpüm kapalı denedik olmadı en sn tüp bebek ilk aşılama snra tüp bebek subatn 13de negatf ama 3dndurulmmuşum var nasip hersey taatlm banada dedi hemsirelller aman sankinonllarmi parasini veriyo dktorum bile billiyo anastezisiz yaptiramadigimi

Ben de nasil olacak anestezi olmadan diyordum ama onu ekran da görünce aklım gitti ve herşeyi unuttum ınsallah hepimiz guzel sonuçlar aliriz o zaman bütün acılar ağrılar unutulur.
kisiden kisiye fark var tbi kuzu ben bide con pinppirikliyim hemsire aletleri hazrliyo bakiym nappiyonuz diyom ayagima nisey degdi korktum vajinussmu oldu icin korkuyorum cnm

Ayyyyu kuzuuu nekadr gzel hayallerimiz var rabbim bizzede nnasip etcek sonunda sen nptn adet oldun muu

kisiden kisiye fark var tbi kuzu ben bide con pinppirikliyim hemsire aletleri hazrliyo bakiym nappiyonuz diyom ayagima nisey degdi korktum vajinussmu oldu icin korkuyorum cnm
Tabi canim rahat olman önemli olan en doğrusunu yapiyorsun kendini sıkıntıya sokmak yerine anestezi alman daha iyi

Insallah canim o kadar merak ediyorum ki sonucu Allah bu yol da yardımcımız olsun. Sen adet oldun mu ne zaman başlıyorsun tedaviye.

Aminn canım benimm aminn inşallah

Ayyyyu kuzuuu nekadr gzel hayallerimiz var rabbim bizzede nnasip etcek sonunda sen nptn adet oldun muu

Amin inşallah canım

Kızlar maalesef hala olmadım zaten kan testimde negatif çıktı dün doktorumla konuştuk en son 23 şubatta regl oldum ve bu ay 13 günlük bir gecikmem oldu kan testi de yaptırdım negatif cıktı nisan da yeniden başlayacaktık bu kadar gecikmenin sebebini merak ettim yardımcı olabilir misiniz dedim Çok da geciktirmek istemiyorum tedaviyi başka bir sıkıntı olur mu diye düşündüm falan yazdım oda randevu alıp gel ultrason yapalım gerekirse tekrardan kan testi yapar ona göre adet söktürücü verir gelecek aya da başlayabilirz dedi ama ben bu ay başlamayı çok istiyordum çok hazırlamıştım kendimi

Bende 2,5 yıllık evliyim bizdeki sorun erkek interfilitesi. Her doktora muayeneye gidince ağlamaya başlıyordum. Hatta transferde anestezi vermeye başlayınca ağlamaklıydım. Uyanmaya başlayınca ağlıyormuşum :)) beni yatırmaya başlayınca tir tir titriyordum. İnşallah Emeklerimiz boşa gitmez ve tez zamanda rabbim kucaklarımızı doldurur inşallah canım isteyen herkesin

Ya o kadar ilaç kullanıyoruz gecikmesi normal olabilir bence. Ama doktor hangi zamanı uygun görüyorsa o zamanı beklemek en iyisi. Hemen olsun zaman hemen geçsin istiyoruz ama süreç nasıl sağlıklı geçecekse o zamanı beklemek en doğrusu. Ama bence stres ve kullandığımız ilaçların etkisi olabilir canım. Vücudun belki bebişini taşımaya hazırlanacak değişiklikler bile yapıyordur.

Allah razı olsun ne güzel içten yazmışsın. Normalde 1 veya 2 yumurtam gelişiyordu.beslenmeye dikkat ettim 5 yumurtam oldu. 2 si ileri geliştiği için 2 tanesi döllendi. Ve transferim oldu. Çok şükür ama sonu gelmedi. Görünürde yumurta rezervim düşük başka da bir sorunumuz yok şükürler olsun . Iste olmayınca da olmuyor aslında

Canim bunda da vardır bir hayir üzme kendini. Sen sağlıklı ol yeter ki bebisler daha iyi tutunsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…