Orası öyle tabiki canım Allah razı olsun o güzel destekleriniz için demekki var bir vakti diyorum hayırlı zaman hangisiyse o zaman olsun inşallah insan bekle bekle strese giriyor helede etrafımda hamile olan kişi sayısıda arttıkça insanın içinde ister istemez bir burukluk oluyor Allahım en kısa zamanda hepimize yaşatsın o duyguyu inşallah kuzum. Ayy inşallah öyle yapıyordur canım benim ya başka sıkıntı çıkmasın yeter ki

Senden de Allah razı olsun kuzum. Allahım başka sıkıntı vermesin her halimize şükürler olsun tedaviye hiç cevap vermeyen arkadaşlarımızda var Allahım yardımcıları olsun onların sen elinden geleni yapmışsın Allahım nasip etmedikten sonra olmuyor işte ne zaman başlamayı düşünüyorsun tekrardan Alllahım bu sefer nasip etsin inşallah belikde kendiliğinden kalırsın belli olur Rabbim o minik mucizeyi yaşatır inşallah canım

Kızlar sabak 8 de yaptığım progestan geri gelmis. Tekrar mi yapmalıyım acaba bilginiz varmı

Hayır canım gerek yok o emebildiği kadarını emiyor gerisini dışarı atıyor zaten bende de öyle oluyordu hemşireye sormuştum çok normal demişti hiç kafanı takma canım benim

Canim bunda da vardır bir hayir üzme kendini. Sen sağlıklı ol yeter ki bebisler daha iyi tutunsun sana

Doğru söylüyorsun canım aynen öyle sizlere tavsiye verirken kendime veremiyorum işte ahh arkadaşlara söylediklerimi birde kendim uygulayabilsem sabredemiyorum maalesef işte inşallah sonu güzel olur Allahımın izniyle İnşallah canım inşallah herşey onlar için Allahım güldürsün hepimizin yüzünü

Yaa insan okuyunca senin yazdıklarını pozitif olur yaa okuyunca gülümsüyorum sevinçle. Kuzum cnmm inş olur bu sefer Rabbim nasip eder inş hepimiz de mutluluk haberlerimizi paylaşırız

Yaa insan okuyunca senin yazdıklarını pozitif olur yaa okuyunca gülümsüyorum sevinçle. Kuzum cnmm inş olur bu sefer Rabbim nasip eder inş hepimiz de mutluluk haberlerimizi paylaşırız

Oyy canım benim nasıl mutlu olurum sen böyle yazınca senin yüzün gülüyorsa mutlu oluyorsan ne mutlu bana inşallah hep böyle gülecek yüzün Allahım ağlatmasın hiçbir zaman Aminnncanım benim aminn inşallah

Kuzucuumm saol yiyorum hepsinden bakalım nasibimizde varsa olur inşallah. Sennde en kısa zamanda olsun hayallerini gerçekleştir inşallah

Rabbim , evlat isteyen ,bu yola giren herkesin kucağıni bebeklerle doldursun inşallah .... herkese bol şans . Dondurulmuşum yok . Tekrar sıfırdan başlıyorum herseferinde. Ama asla Allah dan ümidimi kesmiyorum.inanıyorum ki bir gün olacak .olmamasının mutlaka bir nedeni vardı. Pes etmeyin , pes etmeyelim ..Doktorum toplantı yapacak nasıl bir yol izleyecektir artık hiç birşey bilmiyorum.hakkımızda herseyin hayırlısı

Yeter ki sonucu hayırlı olsun kuzum inan ben neredeyse 1 senedir bekliyordum gidip geliyordum ameliyattı kistti oydu buydu düşün yani. Senin belki hemen başlatır hadi olmadı bir aycık sonra başlatır zaten senin bebişler bekliyorlar nasıl olsa kavuşacaksınız yeter ki her şey yolunda iken tedavi olmak ben kendimden biliyorum inan her şey tam olunca tedavi olmak en mantıklısı. Seninde söktürücü verir sonra sorun görmeyince hemen başlatır hiiiç merak etme balımm. Gecikme normal çoğu kişi yaşıyor bunu için rahat oldun bebişlerine kavuşacaksın

Nasilsiniz kizlaaar?? Ben bugun fellik fellik geziciiim yetti gariii islerimi hallediyim. Evde tursum kurulmus gibi hissediyorum. Benim sucuklar hayal oldu madem geziyim azcik bugun yine totisten ignelerim var

İyiyim ben çok şükür canım aynı işteyim çalışıyorum. Boşver ya çık gez ne güzel değişiklik olur senin içinde. Hayal olmayacak kuzum bak görürsün seninle gezecek onlarda şimdi

Amin canım inşallah Allah razı olsun Kesinlikle çok güzel düşünüyorsun canım pes etmek yok Allahım bu kez nasip eder inşallah güldürür yüzünü

Sen ne güzel bir insansın ya kuzum benim şuan kafamdaki bütün negatif düşünceyi olumsuzlukları attım sayende iyiki varsın öyle güzel yazıyorsun ki istesemde kötü düşünemiyorum hayırlısı olur inşallah şükürler her halimizi üzülmek yok 1 ay daha beklerim artık sonra kavuşurum yavrularıma inşallah seviyorum seni canım benimm

Ben yeni gördüm ve çok üzüldüm arkadaşım Allah yardımcın olsun sabır güç versin inşallah

Tabii ya 1 aycık daha beklersin en çok maşallah zaten senin şükür bir sorunun yok yaşın da genç oh hem bu ay güzel güzel gezer yer içersin kocanla sonra gezme işleri kalır hamilelik oluncabnde seni seviyorum kuzumm

Nasilsiniz kizlaaar?? Ben bugun fellik fellik geziciiim yetti gariii islerimi hallediyim. Evde tursum kurulmus gibi hissediyorum. Benim sucuklar hayal oldu madem geziyim azcik bugun yine totisten ignelerim var
Kızzz ben dün bakamadım yeni gördüm yazdıklarını değerin Dr dediği gibi olmasada yükselmiş seninki gerçektende pek nazlıymışşş herhal bu kız olacakbak sen şu inatçıya oyy

Çok şükür canım ayy vallahi bende çok istiyorum hep bir plan yapıyoruz ama benim izinlerim sıkıntılı biraz işler yoğunlaşınca kalıyor ben izin alacağım zamanda da eşim alamıyor inşallah havalarda ısındı güzelce gezeriz bol bol sonra artık dinlencem yavrularımı alınca şimdiden tadını çıkarmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…