Evet öyleymiş canım hastanedeyim eşim ogl3n getiriyor yemeye çalışıyorum şükürler olsun iyiye gidiyor
İyi maşallah çok çok geçmiş olsun. Kontrol altına alnabilen bir durum şükür ki canım inş sağlıkla evine geçeceksin..

Allah yardımcın olsun hayırlısı olsun senin için. Yumurtaların kaliteliydi senin belki dondururlar kendini boşuna üzme canım transfer olur inş

Anladım canım çok üzücü şeyler yaşamışssın çok çok zor gerçekten Allahım çektiğin açıların kefaletini verir bu sefer sonuna kadar gider kucağına alırsın canım ilk denemende pozitif sonuç alırsın inşallah önceden hamile kalabilmen de çok iyi aslında tüp bebek şansınıda arttırıyor inşallah Rabbim güldürür yüzünü bu kez

Anladım canım inşallah ilk denemeden güzel sonuçlar alırısın Rabbim nasip eder inşallah Allah razı olsun canım elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz birbirimize inşallah sende pozitif sonuçlarla sevindirirsin bizleri

Canım çok geçmiş olsun üzme kendini hiç stres yapma yumurtaların gayet iyiler iptal olsa bile dondururlar geç olsun güç olmasın üzülme inşallah hemen iyileşirsin haber ver bizede hayırlısı olsun hakkında inşallah

kinalikadin Canım bitanemm ne yapıyorsun bakalım nasılsın bol bol dinlenip güzel güzel besleniyorsun yavrularınla değil mi teyzesi yesin onları
Ahh dileğim ah o günleri görecek miyim acaba. Uzanıyorum dinleniyorum ara ara kalkıp yürüyorum sürekli yatarak ta olmaz diye kahvaltıda da yumurtamı yedim biraz ceviz kuru dut ananas yedim havuç suyu içtim şifa olur inş. 4. Denemede rutine bağlıyorsun herhalde alışmış gibi takılıyorum dün banyo yapıp gitmiştim söylemesi ayıp. Yarın banyo yapıp abdest alıp namazlarıma başlıyacam tek derdim o şuan Rabbim yardımcım olsun.

Kızlar ya ben nedense hep çok korkuyorum. Rüyamda bile kanamam oldu diye gördüm ve korkarak uyandım. Yüzümde sivilceler çıkmış sanki adet öncesi gibi. Bu normal mi ? Ya benim süreç çok iyi geçti halbuki herşey yolunda gitti doktor bana %60 şans verdi gerisi Allah’a kalmış dedi. Ama bu süreç beni o kadar yıprattı ki sanki teste gidince olumsuz çıkacak düşüncesi aklımdan çıkmıyor ne yapsam olumlu düşünemiyorum. Bu düşünceler yüzünden bile olumsuz olacak sanki

Canım lütfen yapma böyle bak sen kendini böyle üzdükçe stres yaptıkça karnındaki yavrucak da etkileniyor ve stres negatif sonuç alma sebebi rahat ol herşey çok güzel olacak inşallah sende pozitif sonuç alacaksın ve sonra boşuna kuruntu yapmışım diyeceksin Allahın izniyle üzme kendini kuzum düşünme dinleme kendini başka şeylere ver kendini oyalanacak birşeyler bul

Çook kolaydı işlem gayet güzel geçti zaten normalde de anestezisiz yapılıyor işlem ama senin vajinusmus var dı yalnış hatırlamıyorsam ondan dolayı senin farklı olur kuzum
Evet cnm anastesiz olluyor ama mallaesf vajinusmu oldugum için anastezili yaptırıyorum napalm bunada şükür diyelim artk kuzuuu ))

Göreceksin inşallah canım benimm bak görürsün senin en güzel sevincini beraber yaşayacağız burada hepimizi mutlu edeceksin. En güzelini yapıyorsun canım hiç yorma kendini sadece evin içinde dolan şifa olsun sanada tavrularına da yediklerin inşallah afiyet bal şeker olsun bitanem Onlar Allaha emanet canım benim hiç korkma kıl namazını oku dualarını Allahım sana bağışlasın onları inşallah dualarını kabul eylesin hepimizin dualarını inşallah kuzumm

İnşallah canım çok saol bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun. Dediğin gibi inşallah kuruntum boşa çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…