Transferimin 8.günü değerim 102. Kese ne zaman görünüyor acaba kızlar? Değer iyi mi

Evet canım değerim gayet iyi tebrik ederim Allahın kucağına alacağım günleride göstersin inşallah kese 2000 li degerleden sonra görünüyor diye biliyorum canım

Canım eğer özele gidersen tekrardan bütün tahlillerinizi yapar senin ve eşinin daha sonra size de sorarak direk tüp bebeğe geçer sende adetin 2. Günü gittiğimde kab değerlerine ve ultrasonla bakar aynı gün iğnelere başlardık bu şekilde ilerler esin daha önce hiç test vermediyse verdin mutlaka canım zaten hastanede istiyor hayırlısı olsun inşallah

Benim güzel neşeli arkadaşım allahım bu enerjini hiç eksik etmesin Rabbim hep böyle güldürsün yüzünü Allah razı olsun senden o güzel dualarından desteğinden sende iyiki varsın kuzum benim bekleyeceğiz bakalım hayırlısı olsun hakkımızda doğru söylüyorsun canım pazartesi gideceğim doktorumun yanına bakalım neler diyecek öpüyorum seni iyiki tanımışım hepinizi

Çok teşekkür ederim canım sağolasın rabbim hepimizin gönlüme göre versin inşallah

Rabbimm sendenndee razı olsunnnn canımm Dilek'immmm Hadiii inşaAllahh iyi haberlerle gelirsinnn burayaaa

Canm hersey asama aşama gdiyo eger testleriniz yappppildiysa ad3tn 2. yada 3günü gdiliyor ignelere naslaniyor tabi sizin tercihiniz ama asilma yapma derim norml ilski gbi zaman kaybı yumurtalarin gelistignnde opu oluyosun snra yumurtallar dollenip kacinci gune gelebildigine bkiyorlar ssnra transfer sonra hamişsinnnnn ))

Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın tüp bebek denemesi yaptın mı?

Ayyy kuzummmmm Allahım inşallah nasip eder yaaa daha önce hep negatifi görünce yüne olmaz diye geçiyor kafamdan sonra da birden bi sevinç kaplıyor ya buna da şükür içimde en azından olmasa bile bu kadarını yaşadığımada şükür iyi ki varsın senle Dlk2606 zaten enerji kaynağım oldunuz tabii Ceronimmo da varne güzel grup olduk yaaa çok mutlu oluyorum sizlerle canmmmm

cok sagol kuzu ya düşünmem yeter allah razı olsun kücücük ev ama temizligi btmiyo büyük evlerden zor valla

Küçükk evlerdee onu çek bunu çek, onu topla bunu topla derken iş daha da uzuyorrr bee kuzummm Büyük evlerde sadece büyük diye yorulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…