Dimiii yaaa bizleriii buluşturann Rabbimeee hamd olsunnnn Olumsuz düşüncelere " İstediğiniz kadar uğraşınn benn ve bebeğimm size kulak asıp üzülmeyeceğizz deeee , kafasına kafasınaaa vurrr merdaneyleeee

Önce gidin hem eşiniz spermiogram yaptırsin urolojide. Sizin de daha detaylı testleriniz yapılır yumurtalık rezervi vs. Sonrasında çıkan sonuçlara göre sizi yönlendirirler zaten.

Çok teşekkür ederim çok stres yapıyorum kendime
Stres yok kesinlikle yok bu tedavide ki en büyük düşmanımız stres biz olumlu olacağız dularamızı edeceğiz nasipse zaten olur inşallah sende en kısa sürede olumlu haberini paylaşırsın

Stres yok kesinlikle yok bu tedavide ki en büyük düşmanımız stres biz olumlu olacağız dularamızı edeceğiz nasipse zaten olur inşallah sende en kısa sürede olumlu haberini paylaşırsın
Amin inşallah. Bir yıldır hep regl hesaplayıp beklemek her ay ümitlenmek yordu beni tabiki herşey Allahtan ama nasibimizde ne varsa o olur artık

Kızlarrr nasılsınızzz ben şuan mide bulantısından ölüyorummm. Ama adet dönemimde olurdu diye ümitlenmiyorum. Zaten benim adet maşaAllah her şey var. Aşerme, bulantı, ağrılar, iştahsızlık, kabızlık, ishal hepsini adette yaşayan biri gebe olduğunu nasıl anlasın ki

Yarın sabah idrar testi yapacağım yine tek çizgiyi göreceğim

Beni unutmayîn kuzular takipteyim hepinizi hergun bakiyorum guzel haberler aliyorum umut veriyorsunuz hepiniz benim psikoloji bu aralar alt ust yorum yapmaya bile cekiniyorum yanlis bisey yazarim diye iyi ki varsiniz

Aaa benden bir tane daha varmis ben de oyleyim kuzum ama henuz tesrif etmediler . Bugun 2.gunu olacakti ne guzel gidecektim bugun ama kismet iste

Beni unutmayîn kuzular takipteyim hepinizi hergun bakiyorum guzel haberler aliyorum umut veriyorsunuz hepiniz benim psikoloji bu aralar alt ust yorum yapmaya bile cekiniyorum yanlis bisey yazarim diye iyi ki varsiniz

Yaaa canımmm kıyamaamm yanlış bir şey der misinnn hiççç, sen hep katıl aramıza biz kırılmayız ki sanaa

Aaa benden bir tane daha varmis ben de oyleyim kuzum ama henuz tesrif etmediler . Bugun 2.gunu olacakti ne guzel gidecektim bugun ama kismet iste

Ahhhh sormaa 1 haftadır ara ara ağrı çekiyorum, bulantı yaşıyorumm. Adet 5 gün gecikti. Ama yinede ümitlenmek istemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…