Beni unutmayîn kuzular takipteyim hepinizi hergun bakiyorum guzel haberler aliyorum umut veriyorsunuz hepiniz benim psikoloji bu aralar alt ust yorum yapmaya bile cekiniyorum yanlis bisey yazarim diye iyi ki varsiniz
Yaz ne olacak biz anlarız birbirimizi derdini dök istersen burası bizim her şeyi paylaştığımız yer oldu. İnan ben kimseye demediklerimi sizlerle paylaştım. Bu sürecin acısını sıkıntısını bizler anlarız

Sagol canım iyi ki sizler varsiniz sizden baska kimse anlayamaz zaten. Hep akil versinler zaten biz de yok ya cunku sıkıldım anlayıssiz insanlardan

Sagol canım iyi ki sizler varsiniz sizden baska kimse anlayamaz zaten. Hep akil versinler zaten biz de yok ya cunku sıkıldım anlayıssiz insanlardan

İyi insanlar akıl vermez, çare üretirr, kötü insanlar yardım etmez yalnızca akıl verir kuzuşummm. Onlarr kendilerini akıl vererek göğe çıkardıklarını düşünüyorlar

Hayırlısı olsun üzülme tabi bugün değilse yarın olacak bu iş merak etme

Canim takmayacaksın kafaya bizi kimsenin anlayacağını zannetmiyorum, anlamadiklari gibi saygı göstermesini de bilmiyorlar. Transfer oldum üstünden 5-6 saat geçti ev de yatiyorum. K.validem eşime telefon ediyor ve ağlayarak beni şikayet ediyor. Sebep de şu o giderken ben neden kapıya kadar gidip onu yolcu etmemişim. Ben şok oldum bunu duyunca. Daha transferin üstünden bir kac saat geçmişken o kadar sinirimi bozdu ki. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim.

Ya bu kv ler niye böyle ilgi biraz kaydı mı be yapacaklarını şaşırıyorlar neyse üzülme. İşine odaklan boşver çevreyi Doğum hikayeleri oku için ısınsın pozitif düşün

Ya bu kv ler niye böyle ilgi biraz kaydı mı be yapacaklarını şaşırıyorlar neyse üzülme. İşine odaklan boşver çevreyi Doğum hikayeleri oku için ısınsın pozitif düşün
Delirtti resmen beni. Salı test günüm utanmadan hic birsey yokmus gibi arar Allah akıl sağlığı versin ne diyeyim.

Kızlar bugün 1 tane 5AA transferi oldum. Ama dün gece şiddetli ağrı sebebiyle acile gittim. Sağ yumurtalığım şişmiş. Çatlatma iğnesi sebep oluyormuş bu şişliğe. Bütün gece ağrıdan uyumadım ve transfer anı da dahil bu ağrı devam etti. 2 embriyo transferi planlamıştık ama yumurtalık şişince 2 transfer riskli olur dedi doktorum ve tek transfer yaptı. Bu ay biraz riskli benim için. Bu ay tutmazsa önümüzdeki ay dondurulmuşlardan 2 tane 5AA transferi yapacak. Ağrıdan ölüyorum çok mutsuzum

Erzurum Atatürk üniversitesinde yakup kumtepenin hastasıyım sorun ne kaçıncı denemen? Benim ikinci endometriyozis hastasıyım 35 yaşındayım yarın itibariyle
Aa yakup kumtepe memorialin doktoruydu. Erzuruma mi gelmiş. Çok iyi bir doktordur. Ben geçen sene ilk tüp bebek denememde pozitifi görmüştüm. Fakat kalp atışı durdu kürtaj oldum malesef. Sonra geriye kalan tek embriyomu da transfer ettik o da tutmadi. Bu ay yeni bi tedaviye başladim. Yaş 30. Pazartesi taze transfer olacağım. Önceki 2 denemem de donmuş transferdi.

Öyle tabi canım takarsak sinir hastası oluruz. Hayırlısı olsun canım transferin . K.validene de soyleyecek soz yok ayip etmis ama anlamazlar. Sen uzme kendini bosver Allaha havale et.

Bahceci tup bebek skandali hakkinda yorum yaptirmayan kadinlar kulübü. Peki siz nasil kadinlarin kulübü oluyorsunuz.
Yanlış embriyo transferi yapan bahçeci tüp bebek hakkinda yorum yazdirmiyor.
Bana uyari ceza mesaji gönderdiler.
Bu konu hakkinda yorum yazdırmıyorlar.
Pesssss.
Siz nasil bi klüpsünüz, kadinlar kulübünün hakkını vermiyorsunuz.
Atv ana haberde, 24 kanalda ve sağlık bakanlığı çıkıp konu hakkında müfettiş atayıp, tekrar dna testi yapıp bebegi embriyonun sahibi aileye vereceği açıklamasını yaparken. Kadinlar kulübü yorum dahi yazdırmıyor.
Dükkanı kapatıp gidin kadinlar kulubesi.... Ben bu konuyu her fırsatta yazicam isterseniz üyeliğimi iptal edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…