Benimde 5. Gün embriyosu canım acaba bende 7. Gun yapsam belli olur mu ki valla şimdiden testi aldım bekliyorum :)
ben biraz umutsuzdum hiç bir belirti yoktu. Hatta burda da yazmıştım. Ama rahattım ilk denememdi bir sürü iyi kalite dondurulmuşum vardı. Bu tutmazsa önümüzdeki ay çift koyarız demişti doktorum. Ama vakit geçmek bilmiyor falan cumartesi sabah 6'da uyandım içimden bir his git idrar yap dedi. 1 tane normal gebelik testi vardı evde. Gittim yaptım ama hiç umudum yok. testi attım lavabonun kenarına. Elimi yüzümü yıkadım falan. Allahımmmmmm bir baktım çift çizgi. 1,5 senedir yüzlerce test yapmışımdır. İlk kez görüyorum. O duyguyu anlatamam. Sonra gittik kan verdim. 47 çıktı :) yarın inşallah artmış olur bakalım.

Anladım canım benim inşallah bu sefer Rabbim güldürür yüzünü kopkoyu iki çizgi görürsün sonrada güze kan değerlerini alırısın inşallah canım

ya aslında bende de 15 toplandı 20ler 30 lar değil ama bende oldum ve ben 10 gün boyunca hastandeydim filmler ekgler çekildi çok zordu sonu gğzel olsun inş :)
Amin canım geçmiş olsun sonu güzel olunca insan başka hayallere kapılıyor inşallah rabbim sıkıntısız nasip etsin isteyen herkese

Yarın başlıyorsun degilmi canım sende sağlıkla sıkıntısız güzle ilerlesin surevmc sonundada pozitif olsun. Hiç olumsuz düşünceler e kapılma güzel düşün kimseyle kendini kıyaslama (ilaçlar belirtiler vs) su bol bol iç kemik suyu çorba kivircik sumak kivi ceviz bol bol ye canım ekmek pirinç pilavı yeme yazmıştım burayada yine yazayim

Kızlar selam benden 18 yumurta toplanmıştı bugün 5. Günüm, herhalde yarın için transfer için bugün ararlar. Yalnız karnım hala şiş, köpeğim göbeğime çarptı canım çok acıdı, tuvalete zar zor da cıksam da şişim ve hafif ağrım var. Kilo olarak sadece yarım kilo fazlam var başlangıca göre. Normal mi bunlar

Ayy canım benim sağol Allah razı olsun oldum çok şükür valla inşallah biran önce sıkıntısız bir şekilde başlarım da alırım yavrularımı
Inşallah kuzum inşallah bende olcam kahverengi lekelenmem geldi nasıl sevindim bi görsen bizi gören bilmediği için deli der herhalde bebislerime kavuşan diye nasıl seviniyoorummmm

Canım evet çok çok normal öyle şişlik olmas transferden bir süre sonra iniyor merak etme pozitif düşün stres yapma ki güzel geçsin transferin herşey yolunda merak etme

Ayy canım benimm Allah razı olsun ya amin inşallah Allahım güldürsün yüzümü bu sefer inşallah Aynen öyle yapacağım canım pozitif düşüneceğim her zaman ama yinede kendimi fazla kaptırmadan idrar testi ilkinde de yapmamıştım yine yapmayacağım direk kan vereceğim inşallah hayırlısı olur tavsiyelerin içinde çok sağol canım benim hep ekran resmini çekiyorum zaten Ekmeğide bırakmaya başladım zaten ama zor oluyor ekmek yemeyincede doyduğumu hissetmiyorum sadece kahvaltılarda yiyorum şuan az birşey Hayırlısı olur inşallah canım benim

Transfer olmaması daha iyi değil mi masallah 5 güne dayanmış
Benimkiler 3 gün donduruldu transfer iptal
İnşallah sağlıklı çözünürler

Canım evet çok çok normal öyle şişlik olmas transferden bir süre sonra iniyor merak etme pozitif düşün stres yapma ki güzel geçsin transferin herşey yolunda merak etme

Benim ilk tüp bebek de olmuştu transferden sonra 4 gün yattım hastenede geçmek bilmedi şişliğim hamdolsun transferden önce farkedildi bu sefer

Ben daha kötüsünü yaşadım emin ol böylesi daha iyi olmuş. Benim yumurtaliklarim transferden sonra birden büyüdü çok kötüydü. Bi süre hareketlerine dikkat et ağrı falan yasamazsin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…