İnşallah düzelir bir daha ki aya
Transfer adetten ne kadar sonra oluyor biliyormusunuz
Embriyolarım inşallah çözülünce sağlıklı olurlar

Canım öncelikle çok geçmiş olsun ertelenmesi senin için çok daha iyi olmuş transfere kadar şişliğinde gider güzelce beslenirsin sende alırsın yavrunu inşallah tez zaman da da geçer şikayetlerin adetin 21. 26. günleri arasında oluyor genelde ama değişebiliyor bu kişiden kişiyede rahim kalınlığının istenilen seviyede olması da önemli hayırlısı olsun hakkında inşallah canım

Benim ilk tüp bebek de olmuştu transferden sonra 4 gün yattım hastenede geçmek bilmedi şişliğim hamdolsun transferden önce farkedildi bu sefer

Anladım canım bazı şişkinlikler acı veriyorsa nefes almamıza engel oluyorsa zararlı tabiki doktor kontrölü altında takip edilmesi gerek ama bende sadece şişkinlik ve yorgunluk vardı doktorum olur o kadar demişti artarsa acı olursa gel mutlaka demişti çok şükür olmadı canım

Kizlar test gunum bu gun sonuc negatif.
5. Denememdi tukendim artik

Canım nasıl senin test günün bugün müydü ya ne desem bilemedim vardır bir hayır kuzum üzülme diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum biran önce toparlanman lazım Allahım demekki böylesini hayırlı görmüş senin için..

Allah razı Olsun evet doktor da öle söyledi
Bu Şişlik Ağrı olunca da bende aynı şeyi söyledim böylesi hayırlıymış
Evet beslenmeme dikkat ediyorum tuzsuz yiyorum
Çerez balık tavuk ıspanak abartıyorum sanırımtaze meyve suyu

Ne mutlu sana bana da tam tersi Ağrı var işde rabbim şifa versin inşallah herkese

İnşallah öyle olur canim bende görürüm o 2. CizgiYi benim 2. Deneme m yine tek embriyo t gün koydu dr çift istedim ama olmaz dedi yasal falan değil diye bende sorun yok erkek.infertilite si bizimde ama ilki olmadı nasip olurda 2. De pozitifi görürsem havalara uçarak bende muhtemelen artık negatif duymaktadır gormekte istemiyorum bende çok yiprandik tup bebeğe gelene kadarda kaç kez doğal yoldan deniyorum negatif ler görüyoruz sonra dr à gidiyoruz tup bebek diyor onu anlamıyorum tedaviler işlemler derken çok şey yaşıyoruz ve bir de insanlar abartma falan diyorlar ya o zaman deli oluyorum sanki o kadar igneyi.işlemı kedilerek olmuşlar gibi

Yok canım bunları yemeye devam et gayet güzel besleniyorsun şifa olsun hepsi inşallah

Insanlar tüp bebeği her koşulda farklı karşılıyor. Oysa ne var benim kizim 17 aylık şimdi o da tüp bebek bu da tüp bebek rabbim nasip eder de doğarsa aralarında 2 yas olacak. Bizim yaşadığımız kaygıları kimse anlayamaz. ..

Transfer olmaması daha iyi değil mi masallah 5 güne dayanmış
Benimkiler 3 gün donduruldu transfer iptal
İnşallah sağlıklı çözünürler
Hangisi hayırlısıysa öle olsun zaten ama şuan daha hastaneden aramadıkları için plan/transfer ne zaman bilmiyorum. Perşembe toplandı, cuma aradılar 16 dollendi transferden birgün önce arayacağız dediler, bugün 4. Gün bekliyorum aramalarını. Ama şişliğim çok, ohss mi oldum acaba die merak ettim

Canım hiç kafanı takma bende gecikmeyle gitmiştim doktora kimyasaldan sonra erken adet olma gecikmeler falan çok normal demişti ama sen doktoruna bir sor yinede istersen
ya ne sorsam normal olabılır dıyorlar anlamadm bnde ıkı gun once bı kanama oldu sonra kı gun hıc bısey yok kesıldı sımdı bıraz evı supurdum tuvaete bı grdm yıne kanama var doktora gıtmek ıstemıyorum ya bıktm o çataldan

Anladım canım sen yinede rahat ol kafanı takma çok okudum ben burda öyle düzensizlik olan dediğin gibi o muayeneyi olmak insanı bıktırıyor gerçekten bebek için katlanıyoruz herşeye

Neden iptal oldu sizinkiler

Benim e2 değerim yüksek olduğu İçin ertelendi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ohss değildir bebeğinize kavuşursunuz en kısa zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…