Anladım canım sen yinede rahat ol kafanı takma çok okudum ben burda öyle düzensizlik olan dediğin gibi o muayeneyi olmak insanı bıktırıyor gerçekten bebek için katlanıyoruz herşeye
rahat olayım dıyorum ama olmuo artık gecen yaslı bı teyzeyle konusuyorum dedıgı gelıo hep aklıma .. dedı kı bı kadının ömrü donuna bakmakla gecermiş ya bebek istediğinden ya istemediğinden..

Anladım canım sen yinede rahat ol kafanı takma çok okudum ben burda öyle düzensizlik olan dediğin gibi o muayeneyi olmak insanı bıktırıyor gerçekten bebek için katlanıyoruz herşeye
rahat olayım dıyorum ama olmuo artık gecen yaslı bı teyzeyle konusuyorum dedıgı gelıo hep aklıma .. dedı kı bı kadının ömrü donuna bakmakla gecermiş ya bebek istediğinden ya istemediğinden..

çok doğru bir söz vallahi

Canım ne güzel söylemiş valla ya çok doğru bir söz sen üzülme yinede ama inan bak olacak kısa zamanda Rabbim hepimize tek tek nasip edecek inşallah

Kizlar test gunum bu gun sonuc negatif.
5. Denememdi tukendim artik
Canım yaa çok üzüldüm ama unutma biz hepimiz güçlüyüz hangi hastanede yaptirdin doktorunu değiştirip bir daha dene bence yumurta ve sperm oldukça umut var bizde bekliyoruz bak olmasa bir daha deneyeceğim yıkılma sakin bunlar deneme birinden biri tutar mutlaka allahın izniyle

Herşey kader kısmet canım allah yardımcın olsun. Ama dr.ne diyor her seferinde sil baştan araştırıyor mu rahim filmi histeroskopi rahim kalınlaşma yumurta kalitesi sperm kalitesi vs. Ne diyor mesela

50 mm 90mm nedir çok büyük demi ben çok şaşırdım
Acikde ki doktor büyük demişti
Ama burda normal dediler
Bu boyutlarda yumurtalıklar dönüyormuş bide
Ona bakıcaklar mı burda bilmiyorum
Ani hareket ilişki ağır kaldırma durumlarında dönüyor. Dikkate t benimkide okadar kocamanlardı.

Canım benm çok üzüldüm demekki vakti zamanı var haklısın insan maddi manevi yıpranıyor ama kaç deneme sonrası pozitif gören var umudunu kaybetme lütfen biraz toparla kendini iyi bir doktora git canm benm

merhaba arkadaşlar benimde transferim 4 nisanda yapılmıştı sonuç pozitif şükürler olsun 12.gün değerim 553 çıkmış haftaya keseyi görmeye gidicez...
Maşallah canım benm Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Nerede oldunuz tedavi ?

Aynen canım kan yap direk hatta sağlık ocağında ver benim ki gibi 1 gün bekelyip catlayalim alistiginda daha güzel kaliteli doyduğunu farkedeceksin her öğünde daha da azalt güzle olacak herşey

merhaba arkadaşlar benimde transferim 4 nisanda yapılmıştı sonuç pozitif şükürler olsun 12.gün değerim 553 çıkmış haftaya keseyi görmeye gidicez...

Canım maşallah tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleride gör Allahın izniyle

Nasıl duygulandım valla rabbim kucağına almayı nasip etsin canım

Aynen canım kan yap direk hatta sağlık ocağında ver benim ki gibi 1 gün bekelyip catlayalim alistiginda daha güzel kaliteli doyduğunu farkedeceksin her öğünde daha da azalt güzle olacak herşey

Ayy o kadar beklemeyi kaldırır mı kalbim bilemiyorum seni beklerken bile ölecektik heyecandan
Ayy canım benim çok sağol inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…