merhaba arkadaşlar benimde transferim 4 nisanda yapılmıştı sonuç pozitif şükürler olsun 12.gün değerim 553 çıkmış haftaya keseyi görmeye gidicez...
Cnm tebrik ederiim allah skurler olsun rabbim tek zamanda gucagina almayıda nasıl etsin

Kizlar test gunum bu gun sonuc negatif.
5. Denememdi tukendim artik
Yapma yaa. Sabahtan beri ağlama krizlerine giriyorum benimde hiç umudum yok bu defa da olmayacak gibi geliyor. Senin 5.gün embriyosuydu bu bile güzel bir gelişme aslında senin için belki diğer denemende olumlu sınuç alacaksın eminim göğşen hoca ona göre bir tedavi planı hazırlayacaktır senin olmama sebebi büyük ihtimal progesteron hormonundan kaynaklandı nette araştırdım biraz. Embriyoyu dondurmak mantıklı olacaktı aslında ama ben senin diğer tedavinde olacağına inanıyorum. Bu sefer embriyoyu dondurup dinlendirir belki seni öyle yapr transferi. Ne dedi dr peki yorum olarak

merhaba arkadaşlar benimde transferim 4 nisanda yapılmıştı sonuç pozitif şükürler olsun 12.gün değerim 553 çıkmış haftaya keseyi görmeye gidicez...
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim ki 2 yada 3 haftalık bende progestan iğne ve fitil kullanıyorum benden de genetik isterlermi hibor ne için kullanılıyor acaba cok teşekkür ederim cevabınız için cok sordum kusura bakmayın

İkinci gunu anlamadim canimm. Genelde 3.gun dondurup sakliyorlar. Cozerken de 5.gune bekleyip ilerleyenleri transfer ediyorlar. Dondurulacak embriyomuz kalsaydi oyle yapilcakti canim.

Valla neden öyle yaptıklarını bilmiyorum bir açıklama bile yapılmadı. Devlet Hastanesi'nde yaptırdım. Ama pişmanım. Dondurulduktan ve çözdükten sonra transferin hemen gerçekleşmesi gerekmiyor mu. Eğer sizin dediğiniz gibiyse bende konuşayım hocayla dondurulmuş 12 embriyo var daha. Yani daha şanslı olanlar kalsın... Dua eder dua beklerim...

Benim ki 2 yada 3 haftalık bende progestan iğne ve fitil kullanıyorum benden de genetik isterlermi hibor ne için kullanılıyor acaba cok teşekkür ederim cevabınız için cok sordum kusura bakmayın
Rica ederim canım tabiki sorabilirsin .keseyi gördüğümüz gün estrofem ve progestan iğneyi bıraktırdi dr. Ama fıtıl ve hibor a devam ediyorum.hibor herkese genelde başlanıyor . Pıhtılaşma önleyici iğne. Bunu bırakmak içinde genetik test istedi bizde yaptırdık sonuca gore pihtilasma yatkinligina gore biraktiriyor iğneyi yada devam ettiriyor

Eve geçince istersen duş alırsın ayakta ve ılık su ile. Ben 1.5 gün bekledim sonra girdim banyoya hızlıca çıktım abdest için.

Transferin ilk iki günü duş alınmaz diye biliyorum. Ayrıca dini açıdan da cunup olunmuyor. Bilginize. Bol şanslar

Bize iki hafta sonra kontrol dediler o zaman keseye bakacaklarmış hibor göbekten mi yapılıyor valla şu progestan iğneyi bıraktırsalar bi göbek atacağım o derece yani ne pis bi iğne

Transferin ilk iki günü duş alınmaz diye biliyorum. Ayrıca dini açıdan da cunup olunmuyor. Bilginize. Bol şanslar
Dr um alabileceğimi söyledi 4.denemem çoğu merkez ve dr su sıcak olmamak ve 10 dk fazla kalmamak şartıyla 1 gün sonra ayakta duş alınabileceğini söyler bizler boşu boşuna çok kasıyoruz aslında orada engellenmek istenen ılık su oranını ayarlamak (embriyo sıcak sudan etkilenir)su geçişini engellemektir. Bende ilk gün değil 2.güne doğru duş alıp hemen çıktım.Merkezde duş alınabilir denmesine rağmen hemen almadım.Benim içim rahat etmiyor abdestimi aldım daha iyi hissettim. Sizede bol şanslar.

Demin hastahaneden aradılar 16 taneden 15i yaşıyormuş, yarın sabah transfer olucam hayırlısıyla. Kalitelerini sormayı unuttum heyecandan

Ohh maşallah canım benim 5. güne kadar gelmişler kaliteleride gayet iyidir merak etme yarın hayırlısıyla al yavrunu yada yavrularını sımsıkı tutunsunlar sana inşallah senden de alalım güzel haberler Allahın izniyle canım benim

Yani gecen sefer asilamada 6dan 2 tanesi 5. Gune ysamisti onlar da orta kalite denmisti ama bakalim bu sefer olasilik fazla tabii. Ins guzel haberleri aliriz hepimiz. Gene haber vericem, tutarsa da yorumlarimi da yapicam bu surecle ilgili

Günler geçtikçe stres heyecan artıyor ama ben ilk denememdi kadar heyecanlı değilim açıkçası 1 kere kaybetme Duygusunu yaşayınca heyecanlanmaya bile korkuyorsun çünkü ben kendimi de bebegimide rabbimé emanet ettim umarım bebe ğimi bana bagislar ve pozitifi görürüm allah hepimize bu duyguyu yasatsin kimseyi evlat hasretinle sinamasin bu mübarek günlerde hepimiz pozitif sonuç ALIRIz inşallah

Kızlar bugün tahlil günümdü, sonuç 8,24 çıktı. Yarından sonra tekrar edecekmişim. Sizce kimyasal gebelik mi bu? Hıçbir şey anlamadım ben.
Hayırlısı olsun canım elden gelen bir şey yokkimyasal gibi gözüküyor değer düşük amaa Rabbimin mucizeleri bol belli olmaz belki 2 ye katlanır ve sağlıkla artar işte ozaman işler değişir büyük konuşmamak lazım.Allah yardımcın olsun

Yani gecen sefer asilamada 6dan 2 tanesi 5. Gune ysamisti onlar da orta kalite denmisti ama bakalim bu sefer olasilik fazla tabii. Ins guzel haberleri aliriz hepimiz. Gene haber vericem, tutarsa da yorumlarimi da yapicam bu surecle ilgili

İnşallah çok çok kalitelidirler ve sana sımsıkı tutunurlar canım bekliyoruz güzel haberlerini inşallah

Sağol canım, umudum pek yok ama rabbim büyük. İnşallah sen güzel haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…