- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi kinalikadin
-
- #8.901
Amin allah razı olsunİnşallah canım benim isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim sana da hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Sağol canım tavsiyen için bir daha tutmaz inşallah gerek kalmazellerinizi buz gibi suya sokun bekletin. iyi gelir. (iyice soğuk olsun ama)
Bence denemeye deger sonuçta hepimiz 1 yumurta 1 sperm le tek embriyo yla bekliyoruz sonucu yumurat var ama kalitesi nasıl canım bir de yaş kaç mesela bazı çok iyi doktorlar bana boşuna para verme kendin dene en azından her ay şansın var rabbim verirse olur diyorlar onlarda haki bi yerde ama yumurta varsa neden olmasın ama dedigim gibi kaliteli olması gerek ona zaten altin yumurta diyorlar bence denemeye değer belki de bu onun için bi şanstır senin aracılığıyla rabbim ona nasip edecektir hersey kader canım ama kaderi de bizbelirliyoruz bak sen ona bir seçenek sundu belki denese pozitifi görecek denemese belki ilerde keşke der bence denemelikızlar size bir sorum olucak. Benim eşimin bir teyzesi var 40 yaşlarında. 2 kez tüp bebek tedavisi geçirmiş. Bu kadın Bursa'da ikamet ediyor ve tedavilerini orada yaptırmış.Kadındaki problem sadece bir tane yumurtasının olması. en son bir tane doktorla görüşmüş. Ve kendisine artık uğraşma parana yazık demiş. Ama ben onun umutsuz olmasını istemiyorum.Kendi doktoruma çok güveniyorum ve Tek yumurtanında doğru tedaviyle yeteceğini düşünüyorum.Kendisi çok sevdiğimden dolayı yardımcı olmak istedim.Çünkü doktorum Dünya çapında ünlü bir doktor.Biliyorsunuz sizde Cem Çelik. Ben kendisine umut olmak istiyorum.Dün kendisiyle konuştum.Çünkü ben tedaviye başlayana kadar hiç bir bilgim yoktu. Kendisine yol gösteremedim.Şimdi daha bilinçliyim. Kendisine de söyledim.Son bir kez de benim için dene Teyze dedim. Doktorun laflarından sonra bir daha denemeyi düşünmüyor. Ama ben onun çocuk özlemin farkındayım. Zamanında çok konuşmuştuk. Dün uzun uzun anlattım kendisine bana yeşil ışık yaktı gibi geldi.Hatta konuşmadan 2 saat sonra doktor ismini ve klinik ismini mesajla istedi. Ne diyorsunuz sizce tek yumurtayla başarır mı?Bence başarır. Sizinde fikirlerinizi almak tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.Çünkü ikna etmek üzereyim.Neden bir doktor vazgeç der onu da anlamış değilim. Benim doktorum 10. denemeyi yapan insanlara bile böle konuşmuyor anı defterinden okuyorum çünkü.
Bende sizin gibi düşünüyorum. Bu güne kadar doktor hatası olmuş.Çünkü doktorun biri embriyo erken transfer edilmiş demiş. Bir hata yüzünden neden denemeyi bıraksın ki.Ben kendisine de dedim.Belki beni senin karşına Allah çıkardı. Belki bu işte bir hayır var. 14 kez deneyip yılmayanları biliyorum. Sonunda evladına kavuşuyorlar.Bu Cem Benim gittiğim Dokorun bir anı defteri var.Herkes El yazı ile kendi deneyimlerini yazmış.Kendi gözümle görüp okudum. Bu seferde olmazsa o zaman pes edersin dedim.Çünkü herşeyden çok istiyorum onun da çocuğunun olmasını.Önceden yol gösteremiyordum şimdi bilmiyordum şimdi en ince ayrıntısına kadar bilgiliyim :) Burada okuduklarım hastaneden öğrendiklerim. O benim kadar araştıramıyor :) Doktor ne derse bir yere takılıyor :) İşallah ona da kısmet olur :)Sonuçta bizede tek yumurtayı transfer ediyorlar :)Bence denemeye deger sonuçta hepimiz 1 yumurta 1 sperm le tek embriyo yla bekliyoruz sonucu yumurat var ama kalitesi nasıl canım bir de yaş kaç mesela bazı çok iyi doktorlar bana boşuna para verme kendin dene en azından her ay şansın var rabbim verirse olur diyorlar onlarda haki bi yerde ama yumurta varsa neden olmasın ama dedigim gibi kaliteli olması gerek ona zaten altin yumurta diyorlar bence denemeye değer belki de bu onun için bi şanstır senin aracılığıyla rabbim ona nasip edecektir hersey kader canım ama kaderi de bizbelirliyoruz bak sen ona bir seçenek sundu belki denese pozitifi görecek denemese belki ilerde keşke der bence denemeli
Aynen öyle ben klinikteyken bir kız vardı 29 30 yaşlarında hiç yumurta yokmuş doktor boşuna paranı harcama demiş o bile denemek istemiş o gün yumurta toplaması vardı inşallah iyi sonuçlanmıştır yani hicolmayan bile bir umutla giriyor onun şansı varken denesin bence bizim 16 yumurta oldu da noldu yine tek transfer allah nasip ettikten sonra olurrBende sizin gibi düşünüyorum. Bu güne kadar doktor hatası olmuş.Çünkü doktorun biri embriyo erken transfer edilmiş demiş. Bir hata yüzünden neden denemeyi bıraksın ki.Ben kendisine de dedim.Belki beni senin karşına Allah çıkardı. Belki bu işte bir hayır var. 14 kez deneyip yılmayanları biliyorum. Sonunda evladına kavuşuyorlar.Bu Cem Benim gittiğim Dokorun bir anı defteri var.Herkes El yazı ile kendi deneyimlerini yazmış.Kendi gözümle görüp okudum. Bu seferde olmazsa o zaman pes edersin dedim.Çünkü herşeyden çok istiyorum onun da çocuğunun olmasını.Önceden yol gösteremiyordum şimdi bilmiyordum şimdi en ince ayrıntısına kadar bilgiliyim :) Burada okuduklarım hastaneden öğrendiklerim. O benim kadar araştıramıyor :) Doktor ne derse bir yere takılıyor :) İşallah ona da kısmet olur :)Sonuçta bizede tek yumurtayı transfer ediyorlar :)
canım ben şunu söyleyim bende 40 yaşındayım teyzeni cezaretlendirmen çok iyi olmuş bir kez daha kendini ispatlamış bir dr ile neden olmasın kul şifasını arayacak rabbimde nasip edecek inşallahkızlar size bir sorum olucak. Benim eşimin bir teyzesi var 40 yaşlarında. 2 kez tüp bebek tedavisi geçirmiş. Bu kadın Bursa'da ikamet ediyor ve tedavilerini orada yaptırmış.Kadındaki problem sadece bir tane yumurtasının olması. en son bir tane doktorla görüşmüş. Ve kendisine artık uğraşma parana yazık demiş. Ama ben onun umutsuz olmasını istemiyorum.Kendi doktoruma çok güveniyorum ve Tek yumurtanında doğru tedaviyle yeteceğini düşünüyorum.Kendisi çok sevdiğimden dolayı yardımcı olmak istedim.Çünkü doktorum Dünya çapında ünlü bir doktor.Biliyorsunuz sizde Cem Çelik. Ben kendisine umut olmak istiyorum.Dün kendisiyle konuştum.Çünkü ben tedaviye başlayana kadar hiç bir bilgim yoktu. Kendisine yol gösteremedim.Şimdi daha bilinçliyim. Kendisine de söyledim.Son bir kez de benim için dene Teyze dedim. Doktorun laflarından sonra bir daha denemeyi düşünmüyor. Ama ben onun çocuk özlemin farkındayım. Zamanında çok konuşmuştuk. Dün uzun uzun anlattım kendisine bana yeşil ışık yaktı gibi geldi.Hatta konuşmadan 2 saat sonra doktor ismini ve klinik ismini mesajla istedi. Ne diyorsunuz sizce tek yumurtayla başarır mı?Bence başarır. Sizinde fikirlerinizi almak tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.Çünkü ikna etmek üzereyim.Neden bir doktor vazgeç der onu da anlamış değilim. Benim doktorum 10. denemeyi yapan insanlara bile böle konuşmuyor anı defterinden okuyorum çünkü.
çok yumurta aslında kaliteyi tartışır duruma getiriyor benim gördüğüm kadarı ile benim 12 yumurtadan 8i döllendi hiçbiri 5. günü göremedi az yumurta sayısında 5. günü gören daha çok oluyor ben öyle okuyorum forumdaAynen öyle ben klinikteyken bir kız vardı 29 30 yaşlarında hiç yumurta yokmuş doktor boşuna paranı harcama demiş o bile denemek istemiş o gün yumurta toplaması vardı inşallah iyi sonuçlanmıştır yani hicolmayan bile bir umutla giriyor onun şansı varken denesin bence bizim 16 yumurta oldu da noldu yine tek transfer allah nasip ettikten sonra olurr
canım transfer oldu ama biyokimyasal gebelik yaşıyorum hcgnin değerlerinin düşmesini takip ediyoruz maalesefA anneveoglusu cnm ne yaptın? merak ettim seni
canım çok geçmiş olsun ama buda bir umut demekkı tutunma oluyor ama sağlıksız olduğu için vücut kabul etmiyor... dondurulmuş embriyon var mı?canım transfer oldu ama biyokimyasal gebelik yaşıyorum hcgnin değerlerinin düşmesini takip ediyoruz maalesef
maalesef canım yok aylardır o kadar emek uçtu gitticanım çok geçmiş olsun ama buda bir umut demekkı tutunma oluyor ama sağlıksız olduğu için vücut kabul etmiyor... dondurulmuş embriyon var mı?
hakkında hayırlısı canım Rabbim inş doğal yollarla nasip edermaalesef canım yok aylardır o kadar emek uçtu gitti
artık normal olarak denerim allah nasip ederse görürüm inşallah sağlıkla bir gebelik
bende miyon vardı oda alındı bu süreçte dr normal yoldan da gebe kalabilirsin demişti bize ama dondurulmuş bekleyen embriyolar var diye eşimle biz korunduk artık kendimiz deneyeceğiz bu süreç tamamlanınca
canım çok yumurta demek hepsi olgun ve kaliteli demek değildir, bide 3. günden sonra sperm faktörü devreye giriyor ... Lbaratuvar ortamıda önemli tabi... benım 15 yumurta toplandı 11 tanesi 5. günü gördü ...çok yumurta aslında kaliteyi tartışır duruma getiriyor benim gördüğüm kadarı ile benim 12 yumurtadan 8i döllendi hiçbiri 5. günü göremedi az yumurta sayısında 5. günü gören daha çok oluyor ben öyle okuyorum forumda
Aynen öyle ben klinikteyken bir kız vardı 29 30 yaşlarında hiç yumurta yokmuş doktor boşuna paranı harcama demiş o bile denemek istemiş o gün yumurta toplaması vardı inşallah iyi sonuçlanmıştır yani hicolmayan bile bir umutla giriyor onun şansı varken denesin bence bizim 16 yumurta oldu da noldu yine tek transfer allah nasip ettikten sonra olurr
canım ben şunu söyleyim bende 40 yaşındayım teyzeni cezaretlendirmen çok iyi olmuş bir kez daha kendini ispatlamış bir dr ile neden olmasın kul şifasını arayacak rabbimde nasip edecek inşallah
Teyzene özellikle tedaviden 2-3 ay öncesinde arı sütü polen ceviz yumurta incir omega içeren ilaç kullanmasınıda tavsiye et bu süreçte verebiliyorsa kilo versin bol bol yürüyüş yapsın eminim ki yumurta sayısıda kalitesinede artacaktır tek yumurnta çıkması fsh yüksekliğinden mi amh değeri düşüklüğünden mi ona göre dr ona bir yol haritası çizer
benim bu forumda tanıdığım 39 yaşında bir arkadaş iki yumurta toplandı ikinci gün transferi ile 20li haftalarda hamile öncelikle sağlıklı bir beslenme moral ve iyi bir dr ile rabbimin ol demesi ile oda evladına kavuşur
Benim bir arkadaşımda da miyon vardı. 3 kez bıçak altına yattı. Tüpleri tıkalıydı. Hsg filmini yatırdı. vs.Tam tüp bebeğe başlayacaktı kendiliğinden hamile kaldımaalesef canım yok aylardır o kadar emek uçtu gitti
artık normal olarak denerim allah nasip ederse görürüm inşallah sağlıkla bir gebelik
bende miyon vardı oda alındı bu süreçte dr normal yoldan da gebe kalabilirsin demişti bize ama dondurulmuş bekleyen embriyolar var diye eşimle biz korunduk artık kendimiz deneyeceğiz bu süreç tamamlanınca
anladım kuzu senin benimBenim 14 Nisan 'da ilk muayene oldu .26 nisan Kontrol 3-4-5 mayıs gibi transfer yaparız dedi
maşallah arkadaşınaBenim bir arkadaşımda da miyon vardı. 3 kez bıçak altına yattı. Tüpleri tıkalıydı. Hsg filmini yatırdı. vs.Tam tüp bebeğe başlayacaktı kendiliğinden hamile kaldı
işallah Miyonlar temizlenince hamilelik gerçekleşiyor.içinizi ferah tutunmaşallah arkadaşına
canım bende 3 kez yattım miyon nedeniyle masaya en son bu ekimde
rahim filminde bir sıkıntım yoktu ama düşük tamamlanınca ilk adetle dr rahim filmi çektirmemi tavsiye etti
bakalım inşallah doğal yoldan mucizem gelir
Sağol canım göbekten iğneyle sadece yumurta tedavisi verdi bu ay rahim filminden
Ben sordum Dr a 5. Güne kadar bekletiyirmusunuz yumurtalari dedim oda ben bekletiyorum dedi Dr Uma çok güveniyorum başarı oranı çok yüksek sanırım başka bişe söyledi o zaman belkide ben yanlış anlamışimdir tm olarak ne demek istediğini bilemiyorum ki bı yanlış anlaşılmaya sebep oldum sanirim
Benim 14 Nisan 'da ilk muayene oldu .26 nisan Kontrol 3-4-5 mayıs gibi transfer yaparız dedi
Sabahki telasimi bi görsen. Ne zaman böyle bi isim olsa kızım uyanmiyor. Onu zorla uyandırdım sabah. Kahvaltı falan derken. Vakit geçti. Hastanenin önüne park ettim tam o anda başımdan kaynar sular döküldü cüzdanı evde unutmusum!!!!neyse bi şansımi deneyeyim dedim. Gittim durumu anlattım kimlik istedi yok ehliyet yok para yok kız yine sağolsun yardımcı oldu muayeneden sonra tekrar eve gelip hastaneye gittim ödeme yapmaya. Sabah sabah bi heyecan ni telaş bi koşturma sorma vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?