Merhaba kızlar; ben de 2. tüp bebek denemem için yarın OPU olacağım. ilkinde transfere değer iki embriyo oluştu ikisi de transfer edildi ama negatif sonuçlandı. dondurulacka kalmadığı için en baştan başladık ne yazık ki. Allahın hakkı 3'tür, üç kere deneriz olmazsa olmaz dedik. İkiz gebelik beni risklerinden dolayı hep çok korkutuyor, ilkinde embriyolog ikiz olma ihtimali %20 dediği için cesaret etmiştim. Bu kez cesaretim yok. tek embriyo transferi istiyorum. Yaşım 32. Çevrenizde bunun hiç örneği var mı? Saçma mı hareket ediyorum bilmiyorum, onca emeği düşünüyorum boşa giderse diye korkuyorum ama çok zayıfım. İKiz gebelikten de korkuyorum. n'apacağımı şaşırdım.

Canım hiç olmama ihtimalini düşün birde Allah korusun. Banada iki embriyo transferi edildi ve ikiz olmak ihtimali hiç aklıma gelmedi ultrasona bi girdim ikiz olduğunu öğrendim. Başlarda çok tuhaftım çok durgundum. Nasıl yapıcam? Yetebilecekmiyim? Ya erken doğum olursa diye korkudan endişeden sabahlara kadar gözüme uyku girmezdi. Ama sonra alıştım ve şükrediyorum. Çünkü yıllardır evlat yolu bekleyen bir sürü insan varken Rabbim bana 2 tane nasip etti dedim. Hakkında hayırlısı olsun

2 embriyo ikiz olma olasılığıda vaar dimi kuzu . Evet bana da dedi çözülür bakılır hangisi iyiye gidiyorsa o konuluyor
Evet cnm ikiz olma olayi var tabi ama rabbim bu kadar bekletmisken hayisli saglikli verecekse ikiz olsun hayirli olsun bosver cnm

Aa canım şükür seninde az kalmış o zaman gün saymaya başlayacaksın sende artık inşallah olumlu pozitif olur sonucun
Kuzum aalindâ adet oldum ama bitmek bilmedi onbes gun surdu dr da riske atmayalim bekleyelim bi ay daha dedigi icin simdi bekliyom tekrar olmayi ayin sonunda olcam zaten az kaldi bakalim once sizden bi duyalim iyice moralimiz yerine gelsin snr bende geleyim arkanizdan inss rabbim nasip etsin o gunleri artik

Cnm naailain nasil gidiyo nasillar bebekler yaramazlik yapmiyolar demi annesi

Amin sağ olun. Şimdi ne yazsam olmayacak. çok tereddüt ederek yazmıştım yazarken. Ya ikiz annelerini tedirgin edersem diye korkmuştum. inşallah yanlış anlaşılmam. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi. :)

Benim doktorumda (takip sürecinde kendisi yurtdısındaydı) 18 yumurtadan neden sadece 2 tane kaliteli cıktı dediğimde, cok yumurta olunca kalite daha düşük olabiliyor dedi. Ama bilemem tabii, o an beni teselli mi etti

Benim doktorumda (takip sürecinde kendisi yurtdısındaydı) 18 yumurtadan neden sadece 2 tane kaliteli cıktı dediğimde, cok yumurta olunca kalite daha düşük olabiliyor dedi. Ama bilemem tabii, o an beni teselli mi etti

Ne zamn toplandı yumurtanız rahatsızlığınız var mı
Benim de 18 toplandı

Maşallah ben çok istiyorum ikiz Allah nasip eder inşallah korkma herşey güzel olacak inşallah

Rahatsızlığım yok. Perşembw toplandı. 17 döllendi 16 yaşadı 5. Gune kadar ama sadece 2 tane iyi kalite kaldı, dondurulacak kalitede yumurtam olmamıs 6. Gune kadar beklediler
Pardon 16 dollendi 15 yaşadı ama işte sonuçta sadece 2 yumurta çıktı o da transfer oldu

Cok sevndm.tatlim.2.inci bu korkuom binyandan ama.hep dua ediyorum hucreli oluo 5.gun embryosu kac hucreli olmasi lazim Dykdyk bana 3 gun suan ,iyi ilerlio 3 hucreli dediler de cnm senin kac.hucrelydi
Canım inan bana hücre hakkında bilgi vermediler bende sormadım. Benimde 2. Denememde tuttu şükür

Canm meraba. Ben de 34 yaşındayım. Son güne kadar 2 transfer yapılacak diye kendimi şartlandırmıştım. Ama doktorum hiç razı değildi. Çoğul gebelikleri doktorlar hiç sevmiyor ve riskli buluyor. Ben çok istiyordum. Gel gör ki transferden önceki gün çok şiddetli ağrılarım başladı. Hafif derecede ohss olmuşum. Doktor dediki iki transfer çok riskli tek yapacağım. Tek yaptı ve tuttu çok şükür. Şimdi diyorum ki her şerde bir hayır vardır. Belki çift transfer yapılsa daha başka sorunlar yaşayacaktım. O yüzden doktorun ne derse onu yap, doktoruna güven :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…