Valla direk sezeryan yaptır korkuyosan, bende allah nasip ederse öle düşünüyorum. Canımızdan kıymetli mi genede şartlama kendini zamanı gelsin cnm, neye hazırsan onu yaptır
canım yaaa yanlış düşünüyorsunuz sezaryan annede yada bebekte sıkıntı olduğu zaman gerçekleşen bir cerrahi operasyondur ve komplikasyonları normal doğumdan daha fazladır.... Adı üzerinde normal doğum yane olması gereken doğum şekli sırf korku yüzünden sezaryan gibi riskli birseye girişmeyin.... Gerekirse bir psikologa falan gidin yardım alın doğum korkusu için ... Allah hepimizin yardımcısı olsun

Evet canım kesinlikle bende bu düşüncedeyim ve her zamanda dua ediyorum inşallah normal doğum yaparım diye Allahım hakkımızda hayırlısı yaşatsın inşallah

Evet canım kesinlikle bende bu düşüncedeyim ve her zamanda dua ediyorum inşallah normal doğum yaparım diye Allahım hakkımızda hayırlısı yaşatsın inşallah
Aynen canım ben de öyle istiyorum bir kere yaşayacaksam bu duyguyu kesinlikle normal doğum Rabbim o günleri de gösterir inşallah

Sağol canım göbekten iğneyle sadece yumurta tedavisi verdi bu ay rahim filminden
Ben sordum Dr a 5. Güne kadar bekletiyirmusunuz yumurtalari dedim oda ben bekletiyorum dedi Dr Uma çok güveniyorum başarı oranı çok yüksek sanırım başka bişe söyledi o zaman belkide ben yanlış anlamışimdir tm olarak ne demek istediğini bilemiyorum ki bı yanlış anlaşılmaya sebep oldum sanirim

tabi nasipimizinde ne varsa onu yaşarız vaaakti zamanı var herşeyin kuzu.

Canım transfer günü hariç bi 3 4 kere gidiliyor diye biliyorum ben inşallah denk gelmez sınav zamanlarına
estağfurullah sorucaksn tabı benim bildiğim onlar tekrrdaan domdurulup koyulkoyuluyor kkuzu

Evet canım ya böyle bişe söyledi Dr da ben biraz yanlış anladım sanırım kaliteli olanlardan bahsetti bence de tebrik ederim bu arada sizi de fazla yumurta oluşursa gibi de biseler söylemişti sanırım fikriniz için sağolun

rica ederim canım :)

Ben biraz yanlış anladım Dr u kusura bakmayın yanlış anladığım bir seyide buraya yazdım öyle düşünerek dr umun da olmuş tabi 3.4.gün yaptığı tekrar konuşunca anladım ben 5. Günün başarı şansı daha fazla 3 e 4 e nazaran ama tabiki 2.3.4. gün yaptığımda oldu dedi ben farklı yorumladım biraz

Sasirdim bende inşallah hakkkında hangisi hayırlı ise o olsun hepimizin amacı sağlıkla gebe kalmak sağlıkla kucagimiza almak hepimiz bu günleri görelim

ellerinizi buz gibi suya sokun bekletin. iyi gelir. (iyice soğuk olsun ama)

Ay canım çok şükür çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah aynen iyi olmuş tedbir almaları bol bol su içmeye çalış sen yinede canım
Sabahki telasimi bi görsen. Ne zaman böyle bi isim olsa kızım uyanmiyor. Onu zorla uyandırdım sabah. Kahvaltı falan derken. Vakit geçti. Hastanenin önüne park ettim tam o anda başımdan kaynar sular döküldü cüzdanı evde unutmusum!!!! neyse bi şansımi deneyeyim dedim. Gittim durumu anlattım kimlik istedi yok ehliyet yok para yok kız yine sağolsun yardımcı oldu muayeneden sonra tekrar eve gelip hastaneye gittim ödeme yapmaya. Sabah sabah bi heyecan ni telaş bi koşturma sorma vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…