İki embriyo oldu inşallah tutunurlar canım
Valla benimde deli gbi şişliğim var ama yumurta toplamadan 2 gün önce falan başlamıştı. Doktor zaten vana hamile kalırsan göbeğinden su almamız gerekebilir dedi. Dün oldum transferi, görüntü hiç dert değil ama şişlik hissi çok kötü. Tuvalete çıksam da geçmiyor

Cnm hosbuldm.cok.saol.cnm aa ne oluyor ben pek anlamiyrm da kac hucrelydi.ya bana bugun 4 hucreli dedi yarn arayin gene.konusalm.dediler
Canım AA kalite öyle belli bir hücre sayısından ziyade embriyonun belli aşamalardan geçip gelişimini tamamlamış olduğunu gösteriyor. Benim 7 yumurtam toplandı hepsi döllendi. 6 tanesi 5.güne kadar geldi. 3 tanesi AA kalite diğer 3ü orta kaliteydi. Transfer edilenin dışında kalan 5 tanesi donduruldu. Transfer günü söylerle sana hangi kalitede olduğunu. Yada transfer edilen embriyonun fotoğrafını verirler üzerinde yazar. Bana fotoğraf verdiler.

Cnm hosbuldm.cok.saol.cnm aa ne oluyor ben pek anlamiyrm da kac hucrelydi.ya bana bugun 4 hucreli dedi yarn arayin gene.konusalm.dediler
Cnm 4.gün embriyosu morula aşamasına gelmis olan 5.gün embriyosu ise hücre sayısı olarak 100 120 arası değişebiliyor. yani konulduğu zaman Allah nasip etmiş se aynı gün yerleşen embriyo oluyor. Yeter ki Rabbim ol desin 3 ya 5 gün olarak farketmiyor inan. Ama Dr lar genelde 5.gün e gitsin istiyor şansı artırmak adına. Rabbim hakkında hayirlisini nasip etsin.

Himm cnm anladim cok saol.ben sorarm.ozman cumaa yazrm.sana kzuum ilkinde.hic.bsy blmiodum.ne hucre.ne.bisey 2ncde insan daha tecrubeli.oluyor

Cnm anldm.tabki.cnm hersey rabbime rabbime.birakdik.kendimizi o ne derse o.olur senin belli.oldumu.cnm sonuc.evt cnm.5 gun daha yuksek sans oldugunu duymusudm benim.su an 4 hucreli.bgun konusunca cumaya kadr.bolunurmuki bolunmezse sans dusermi canm

Bide sordum canimmm hocam.kalitesi.nasil dedim oda 2 tanesi.cok.iyi dedi yarn gorcez dedi cuma alrz transfere buyuk ihtimal dedi hem.heyecan var hem korku az rabbim dularmi kabul eder insalh yarabbimm

Cnm anldm.tabki.cnm hersey rabbime rabbime.birakdik.kendimizi o ne derse o.olur senin belli.oldumu.cnm sonuc.evt cnm.5 gun daha yuksek sans oldugunu duymusudm benim.su an 4 hucreli.bgun konusunca cumaya kadr.bolunurmuki bolunmezse sans dusermi canm
Bolunmeye devam eder inş cnm. Yani Dr un ne söyledi bilmiyorum 3.gun embriyosu da dondurcaksa Şansın yine olur. Eğer yumurta ve Sperm de kaliteliyse 5.güne ilerliyor. Benim 11 yumurta toplandı sadece 2 tane biri 5 diğeri 6.gun embriyom kaldı. Bu ay hgs çekildi Temiz çıktı çok şükür. Transfer zamanı geldi bekliyoruz bakalım.

Bide sordum canimmm hocam.kalitesi.nasil dedim oda 2 tanesi.cok.iyi dedi yarn gorcez dedi cuma alrz transfere buyuk ihtimal dedi hem.heyecan var hem korku az rabbim dularmi kabul eder insalh yarabbimm
Amin kabul olur inş cnm.kimsenin emeği boşa gitmesin.hepimizin yardımcısı olsun.Rabbim çok büyük. stres yapma sen bol bol dua edelim.hangi hastane ye gidiyorsun Dr un kim cnm

Amin kabul olur inş cnm.kimsenin emeği boşa gitmesin.hepimizin yardımcısı olsun.Rabbim çok büyük. stres yapma sen bol bol dua edelim.hangi hastane ye gidiyorsun Dr un kim cnm
Ankarada cnm doktrum pazrtsi toplaninca cuma transfer.olunca kacnci gun embryosu.oluyor

Ohss olmuş olman büyük ihtimal allah yardımcınız olsun

Oo maşallah valla herşey üstü üste gelmiş senin miniğin böyle zamanlarda uyuyası geliyor hep yerim ya Ama iyi kabul etmişler neyseki çoğu hastane kabul etmiyor kolay kolay
Aynen valla kız sağolsun kabul etti. Benim minik öyle ne zaman benim uykum olsa 8de kalkar işimiz olunca 10da zorla uyandırırım. Eşim yurtdışında gece gelecek. Adamın uyuması lazım ya sabahın köründe uyanır bak sen ne durumdasin tedavi nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…