Kızlar dondurulmus embriyo transferinde transfer hazırlığı yapılırken toplam kaç kez gittiniz acaba kontrole. Mayısta transferim var ama okul sınavlar napcam bn kafam çok karışık

Canım transfer günü hariç bi 3 4 kere gidiliyor diye biliyorum ben inşallah denk gelmez sınav zamanlarına

Cem celik. Çok araştırdım bu sefer ama doğru karar verdiğim den hiç şüphem yok.çok hamile var hep yoğun kendisi.
Bende Cem Çelik le başladım. İşallah Herşey yolunda olur.Benimde Mayısta (embriyolar yaşarsa) transferim olucak. Belkide aynı tarih ve saatlerde hastanedeydik :)

Bnm de biri 5.gün diğeri 6.gun cnm . Ozmn ikisinide koysun. Ama kabul etmiyor. İyide zaten kötü olsa 5.güne gitmez ki . 3.güne bile yetişmiyor bi çoğu

Canım ne güzel gayet iyi embriyolarının günleri ikisini koysalar çok daha iyi olur bence bi ısrar etsen koymazlarmı ki

Cnm cok sordum kusura bakma şimdi bir tane embriyom konulunca diğeri kalmayacak mi yani . Bn bi şansım daha olur diye seviniyor dum da şimdi ne yapacağımı bilemedim

Canım hayır çöp olmaz diğeri birini çözerler büyük ihtimalle zaten bozulacağına sanmıyorum Allahın izniyle hiçbirşey olmaz diğeri kalır donmaya devam eder canım

Canım ne güzel gayet iyi embriyolarının günleri ikisini koysalar çok daha iyi olur bence bi ısrar etsen koymazlarmı ki
Cnm bende istiyordum bu ikinci denemem 2 olsun dedim ama Dr um ikiz olma ihtimali de var riskli olur dedi.ama bnm bildiğim embriyo kaç tane konulacak o kadar cozdurulmeli deilmi . Öteki türlü diğer şans olmazdı.

Sabaha birşey kalmadı geçti çok şükür. Ama yine tahlil istedi doktor. Tedbir alalım dedi. Kalp atışlarını da duydum kuzumun. Çok şükür allah hepinize nasip etsin insallah

Ay canım çok şükür çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah aynen iyi olmuş tedbir almaları bol bol su içmeye çalış sen yinede canım

Cnm bende istiyordum bu ikinci denemem 2 olsun dedim ama Dr um ikiz olma ihtimali de var riskli olur dedi.ama bnm bildiğim embriyo kaç tane konulacak o kadar cozdurulmeli deilmi . Öteki türlü diğer şans olmazdı.

Anladım canım bazı doktorlar koymuyor evet bazı riskleri var ama en azından birinin tutma ihtimali olur diye düşünüyoruz benimde ilk denememde iki tane kondu kimyasal oldu şimdi tekrar başladım dondurulmuşla 2 tane konulacak yine hayırlısı olsun hakkımızda Gününe göre de değişebiliyor canım o 3. gün embriyosunda hepsini çözebiliyorlar en kalitelisini transfer etmek için geri kalan kalitesiz olduğu için dondurmuyorlar zaten ama 5. günde çok nadir oluyor bu durum diye biliyorum

Aa canım ben bilmiyorum onu nasıl oluyor o hiç haberim yok
Benim toplamda 9 tane embriyo vardı. 3lü şekilde dondurduklarını söylediler . Çözdürürken 3ü birden çözülüyor benim iki tanesi gitti 1 tane transfer olmuştu. Şimdi yine aynı soru işareti var aklımda Ya giderse?

İnş cnm ya içimi rahatlattı söylediklerintsk ederim. Rabbim kucaklarimizi doldursun.

Aa ilk defa duydum bunu ya benimki nasıl acaba hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…