Kızlar HAMİLEYİMMMM test sonucum 76 çıktı çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım hayırlı olsun ALLAH kucağında göstersin inşAllah

Cnlarımmmmmm transfer oldummmm 10 buçukta odama geldim. Bu gece hastanede kalcakmışım. Herşey güzel şuanlık deniliyor. İnşaAllah tutunurrrr
Amin inşAllah hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah

Hiç korunmadık desem ve evin tepesine çıkıp atlasam
Bsey olmaz transferden once bizi uyarmislarmiydi bende hatirlamiyorum.. Ama onemli degil illa her iliskiye girilince enfeksiyon kapilcak diye bisey yok riski azaltmak icin onermiyor doktorlar artik olan olmus gerisi tevekkul dusunup daha cok stres yapmayinn

Doktora sorucam yine de sonuçta tehlike varsa beni uyarmalıydı ya değil mi ama canım neyse artık hayırlısı olsun hakkımda

Doktora sorucam yine de sonuçta tehlike varsa beni uyarmalıydı ya değil mi ama canım neyse artık hayırlısı olsun hakkımda

Cnm valla bizde transferden once girdik iliskiye ben ozellikle sordumm sorun olmaz dendi bi sikinti olmaz ins icini ferah tut zaten fitil falan kullaniyosan o onler insallah enfeksiyonu

Cnm valla bizde transferden once girdik iliskiye ben ozellikle sordumm sorun olmaz dendi bi sikinti olmaz ins icini ferah tut zaten fitil falan kullaniyosan o onler insallah enfeksiyonu
Ay canım içime su serptin herkese yasak demiş doktor :) hatta başka bi hastasına da bana demedi anlamıyorum hatırlamıyor muyum bilmiyorum. Kaç gün öncesine kadar dedi canım sana

Dondurulmuş canım benimki 2 ay ara verdik ondan yasaklamamış olabilir mi
Olabilir canım. Çünkü ben opu olduktan 5 gün sonra transfer oldum. Opuda rahim bir işlemden geçiyor neticede ve dolayısıyla enfeksiyona açık oluyor. Senin arada 2 ay olduğu için yasaklamamıştır. Endişe etme birşey olmaz.

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.. Lütfen cevap verin. Atlamayn beni rahim filmi(hsg) cekildim 9gün oldu ve ogünde bugüne kasıklarmda batma belimde agrı ve rahimde baskı ve agırlk gibi. Antibiyotik verdi hsg cekildiğim yer doktorum içebilirsin dedi içtim ama arada ihmal ettim aşırı bir idrar yolu enfeksiyonum var oyuzdn vermişlerdi. Zaten tüpkerdede hidrosalpenks cıktı. Ama korkuyorum ya neden böyle sancı m varki benim oturup kalkarken özellikle daha cok agrıyor sanıyelık iğne batması gibi sancılar bilginiz varmı yardmcı olun lütfen buarada 2. Hsg cwkilişim ilki çok kanamalı oldu ilk gün cok sancı m oldu geçti bu sefer hiç kanaması olmadı ve 9.günüm sancm var

Aynen canım olabilir çok sağolun yarın benim için büyük gün inş bu sınavı da hayırlısı ile veririz

Geçmiş olsun rahim ağzı dar olabilir ondan da ağrı olmuş olabilir. Hsg sonrası bu tür ağrılar normal aslında ilaç enjekte ediliyor spekulum takılıyor yani ağrılar da kişiye göre değişir. Hsg sonrası antibiyotik zaten şart ayrıca saati saatine alınması çok çok önemli. Bu aralar dikkat edin cinsellikten kaçının herhangi bir krem parfümlü ürünler kullanmayın iç çamaşırınızı ütüleyin vernel türü kullanmayın bir süre enfeksiyon geçsin.Enfeksiyonda ağrı yapar ilk olarak bunun çözüme kavuşması lazım dr a tekrar görünün belki extra fitil verir antibiyotikle.

İlişki oldu malesef antibiyotiklermde ihmal etsemde 5günlktü bitirdim diğer dediklerinizi uugulıym bari teşekkür ederim

İlişki oldu malesef antibiyotiklermde ihmal etsemde 5günlktü bitirdim diğer dediklerinizi uugulıym bari teşekkür ederim
Enfeksiyon varken ilişki uygun değildir hatta yasaktır ama bundan sonra dikkatli olun bol su için geçmiş olsun

Kızlar merhabaaaBen ikinci kez tüp bebek yaptiracagim bana onerebileceginiz bi doktor var mı? Istanbulda yasıyorum aklımda furkan kaya başoğlu var aranızda hastası olan var mı önerir misiniz
Bülent Tıraş canm bende orada başlıyorum haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…