Bende doktora gidicem inşaallah bir sorun daha ckmazsa nekadar sürer acaba transfere kadar kaç gün acaba. Bide transferden kaç gün sonra belli oluyor sonuc pozitif mi negatif mi diye acaba hala tam bilgim yokta Buarada rabbim ikizinde hepimizinde yüzünü güldürsün..sizler adına cok sevindim

Ayyy kuzum benimmmm çok ama çok sevindimmm inşallah bu sefer olacak hayırlısıyla ben inanıyorumm Sana en güzel anneler günü hediyen bebişlerin olacak inşallahh

Ayyy ne güzel bişey inşaallah en güzel hediyeni Ogün alırsın

Canım valla 2 ay dinlenme verdi bende korunmadım yani ilişki oldu hep perşembe transferim var Allahın izniyle artık yapmayı düşünmüyorum bende
canım benim 2 gün vardı dün ilişki oldu yani cuma transfer ya ondan korktum senin daha 6 günün var doktor mu yasak dedi sana iliişki bi hafta öncesi transferden

Hadi hayırlısı kuzum inşallah en gzel hediyeyi alırsın. Tekrar muayeneye gtmiycenmi demekki endemetrium istenilen kalınlığa geldiği için transferi 2muayneden sonra yapıyorlar.

estağfurullah emir değil kuzum estrofem 3çıkartıldı ama dun akşam içmeyi unuttum bide dün eşimle nar suyu aldık 2paket 1bardak iciyim dedim ama tadını hiç begenmedim normal nar alıp yycem
Canım doktoruna sordun mu peki sıkıntı olur mu eğer unutursan ? Nar suyunu kendin sık bencede en iyisi

Canım benim Allah razı olsun Rabbim hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah yumurta uyarılma 10 12 gün sürüyor genelde daha sonra toplama işlemi yapılıyor 3. gün embriyosu olursa 3 gün bekliyorsun 5. gün olursa 5. gün daha sonra da 10 yada 12 gün test gününü bekliyorun toplamda 1 ay kadar sürüyor tedavi yani canım hayırlısı olsun hakkında inşallah

canım benim 2 gün vardı dün ilişki oldu yani cuma transfer ya ondan korktum senin daha 6 günün var doktor mu yasak dedi sana iliişki bi hafta öncesi transferden

Canım bence sıkıntı olmaz enfeksiyon riski var evet ama illa kesin olacak diye birşey yok bana doktorum birşey demedi zaten öyle birşey olsa özellikle uyarırlar ben o yüzden önemsemiyorum ilişkiyi yani ilişki olsada sıkıntı olacağını düşünmüyorum transfer öncesi seninde için rahat olsun bence kuzum

Hadi hayırlısı kuzum inşallah en gzel hediyeyi alırsın. Tekrar muayeneye gtmiycenmi demekki endemetrium istenilen kalınlığa geldiği için transferi 2muayneden sonra yapıyorlar.

Yok canım kontrol yok artık tekrardan sadece öğleden sonra kan değerlerim için arayacaklar bide ilaçlara başlayabilirsiniz diye haber verecekler. Allah razı olsun kuzum benim amin inşallah senden de hepimizden de güzel haberler pozitif sonuçlar alacağız inşallah evet canım istenilen kalınlığa geldiğinde yapıyorlar transferi hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…