Çok sağol canım çok sevinirim bende Meryem süresi okudum devam edeceğim.Allah isteyen herkese de bize de nasip etsin.İnşallah sende sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın.
Bi ayetel kursude ben okuyayimm:) bizde tup bebekle guzel haberi aldik insallah rabbim herkesin gonlune gore verir saglikla hayirla aliriz kucagimiza rabbim yardimcimiz olsun

Kuzum üzme kendini allah yaardmcın olsun inşallah gzel bi sonuç olur 2gün sonra sana tavsiyem tüp tüp bebeğe geç imkanın varsa aşılama zaman kaybı

Aşağıda arkadaş yazmış :) En kaliteli spermi seçme yöntemi şansı %20 daha arttırıyor. Bizimde spermlerde sorun olduğu için bu yöntem uygulanacak cnmmm
sagol muazzez kuzum netten araştırdim okudum farklı biseymis yabancı ülkeden buralara kadar gelmiş bu yöntem bizde öyle sorun olmadığı için bunları duymadım

Kizlae yarin opum var.3 tup bebek denemem ilk ikisi eurofertilde olmustu 1.tedavimde 10 haftalikken kalp atislari durdugu icin bebegimi kaybettim 2.negatif oldu.3.icin bahceciye basladim yarin opum var bahvecide tedavi olanlar bilgi verebilrlermi bana opu sonrasi kac yumurta topladndiginin bilgisinimi veriyorlar sadece yoksa sukadar toplandi sukadar isleme alindindi diye soyluyolarmi.benim korkum sayim cok iyi ama isleme bile almiyolar 10 11 yumrtada 1 isleme aliniyo kalitesiz malesef oda 2.gun transfer ediliyor

Slm bnde bahceci de tedavi görüyorum. Opu dan sonra kaç yumurta toplandığı söyleniyor ve elinize verilen kağıtta da yazıyor. Daha sonra sizi labarotuvardan arıyorlar 1. 3.ve 5.gunu bilgi veriyorlar embriyo larınz için. Opu günü 1.gün olarak sayilmiyor haberiniz olsun. Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin ins.

Amin allah razi olsun hepizin hakkinda hayirlisi olsun insallah

Kızlar merhabaaaBen ikinci kez tüp bebek yaptiracagim bana onerebileceginiz bi doktor var mı? Istanbulda yasıyorum aklımda furkan kaya başoğlu var aranızda hastası olan var mı önerir misiniz

Kızlar merhabaaaBen ikinci kez tüp bebek yaptiracagim bana onerebileceginiz bi doktor var mı? Istanbulda yasıyorum aklımda furkan kaya başoğlu var aranızda hastası olan var mı önerir misiniz
Bulent tiras var acibadem maslakta bende orda yaptirdim memnun kaldim ama furkan hocada harikadir gebelik takibi icin gorusmek istedim ama yogunluktan yeni hasta kabul edemiyormus:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…