kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmm cuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler

Canım hayırlı olsun bak nasıl çabuk geçti günler Allahım pozitif sonuç almanı nasip etsin inşallah

Ayy canım benim maşallah hadi inşallah tüp bebeğe gecmeden hamile kalırsın Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah kuzum

Cnlarımmmmmm transfer oldummmm 10 buçukta odama geldim. Bu gece hastanede kalcakmışım. Herşey güzel şuanlık deniliyor. İnşaAllah tutunurrrr

Oyy kuzucum benim aldın mı yavrunu çok sevindim inşallah sonucunda pozitif olacak Allahın izniyle hepiniz dualarımdasınız

Merhaba canım inşallah Allahım gönlüne göre nasip eder bu kez güldürür yüzünü Allah yardımcın olsun

Ya bana neden doktor böyle bişey söylemedi ki herkes uyarılmış senin taze transfer mi canım
Opudan sonra yasak oluyor genelde ni de transferden sonra. Bizim yasak yok şu n mesela. Bu da hastanın durumuna göre değişiyor doktorunla ayrıca görüş bu konuyu

Kızlarımm hepinize günaydın çok mutluyum bugün doktor herşey çok güzel dedi rahim kalınlığımda 9.5 mm çıktı ilaçlarım arttı haftaya perşembe günü Allahın izniyle transferim var alacağım yavrularımı ve beni daha da çok heyecanlandıran test günüm tam anneler gününe denk geliyor Allahım o gün bana en güzel hediyeyi verir inşallah sırayla pozitif haberlerle dolduralım burayı

Canım benim 1 gun arayla transferimiz hakkimizda hayirlisi bakalim

Doktora sorucam yine de sonuçta tehlike varsa beni uyarmalıydı ya değil mi ama canım neyse artık hayırlısı olsun hakkımda

Canım valla 2 ay dinlenme verdi bende korunmadım yani ilişki oldu hep perşembe transferim var Allahın izniyle artık yapmayı düşünmüyorum bende

Kızlar merhaba benim fsh yüksek çıktı ve tüp bebek dediler.bir tüp bebek merkeizne gittim Dr Malatya nin en iyisi dediler.2 adetin yine bakalım fsh a dedi.muhtemelen tüp bebek dedi.şimdi ben bu konuda hiç birşey bilmiyorum.bana yardimçıktı olun lütfen.süreç nasıl ilerliyor.Neler yapmalıyım ne yiyip icmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…