DNA hasarı Yok ozaman rahat ol canım önemli olan kalitesi. DNA hasarı yoksa morfoloji çokta sıkıntı değil
Aslında testi düzen şan. Yaptırdık oraya da hiç güvenmiyorum ordaki tahlilde ileri hız %55 çıkmıştı.tüp bebek merkezinde 0 .onların ölçümlere pe de güvenmiyorum

İnşallah bekleyip göreceğiz kuzucum

kuzum inşallah gerek kalmadan hamiş kalırsın ne sorun vardı sizde? Bende aşılama yaptırdım geçen sene ramazanlıkta ama aşılama zaman kaybı normal ilişki gbi bi işlem

kuzum inşallah gerek kalmadan hamiş kalırsın ne sorun vardı sizde? Bende aşılama yaptırdım geçen sene ramazanlıkta ama aşılama zaman kaybı normal ilişki gbi bi işlem
CANIM HİÇBİR SORUNUMUZ YOK BENİM YUMURTA GELİŞMEME SORUNU VE İNSÜLİN SORUNU VARDI AMA SAĞOLSUN CEMİL HOCA O SORUNU ÇÖZDÜ AMA YİNEDE BAŞARILI OLAMADIK 2 GÜN SONRA RANDEVUM VAR BAKALIM NE DİYECEK TÜP BEBEĞE GEÇELİM DERSEDE RAHİM EĞRİLİĞİM OLDUĞU İÇİN ODA SORUN OLACAK GERÇEKTEN ÇOK MORALİM BOZUK.

Bennn (( transferim yapıldıktan sonra CLEXANE a başladım. İğrenç ötesi can yakıyor yemin ederim ve daha da kötüsü yerini kocaman bir morluk ve hassas bir bölge alıyor.. katlanıyoruz malesef hepimiz zorluklara

Hiç sıkıntı yapma. Bende seninle aynı yaştayım. 7 yumurtam toplandı ama 4 tanesi döllendi, 2 tanesi 1. kalite ama diğer ikisi ikinci kalite olmasına ragmen yine donacak kadar yaşamadı. 2 tane bile yunurtan olsa, sağlamsa takılma derim ben. Herseferinde en başa dönmek zor tabi o yüzden donan kardeşlerim için çok seviniyorum.. hepimiz halimize şükrediyoruz ve birbirinize moral veriyoruz inan.. pes etmeyelim

Transferden sonra da iğne oluyor mu yaa anam ne bitmek bilmeyen iğneymiş bunlar

Evet çok doğru benim donacak kadar kalır mı bilemem ama doktorum aslında dönmüş transfer etmek istiyoru.Ama 5 yumurta dondurmak içim biraz zor gibi.Allahım bir kolayını verir inşallah.

gmz1990

kızlar merhaba durumlarımız benziyor. Size umut olmak adına yazmak istedim :) Benim eşimin de sperm sayısı çok azdı. İlk test sadece 4 sperm, 2. test 8 milyon, 3. test 2 milyon sperm vardı. İleri hareket sıfırdı. Çift taraflı varikosel var dediler ameliyat için gün aldık. Ameliyata 3 gün kala tüp bebek doktorumla tanıştım tesadüfen. Kesinlikle ameliyat önermediğini direkt tüp bebek yaptırmamızı söyledi. Tedaviye hemen başladık. Eşime hemen emodex ve teatrio önerdi, eşim bu ilaçları 1 ay kadar kullandı ve benden yumurta toplandığı gün eşimden alınan sperm örneğinde sayı 14 milyona çıkmıştı. Spermlerin en kalitelileri imsi denilen bir yöntemle ayrıştırıldı. Benden toplanan 7 yumurtanın 7si de döllendi. 6 tanesi 5.güne geldi. 3 tanesi AA kalite 3 tanesi orta kaliteydi. 1 tane AA kalite embriyo transfer edildi kalan 5 tanesi donduruldu. Ve ben ilk denemede hamile kaldım :) dün keseyi gördük, haftaya kalp atışını duyacağız. Umarım size biraz umut olabilmişimdir, sizi çok iyi anlıyorum. Çok yakın zamanda güzel haberler alın inşallah :)

İnşallah canım ya bizim ilk tüp bebekte 5. Güne gelebilen embriyom olmamıştı ondan çok korkuyorum.Bizde imsi değil de mikro çip yapacağız dediler.İnşallah bizde sizin gibi pozitif i görürüz.Haftaya salı yumurta toplanacak.Valla etrafımdaki herkesten dua etmesini istedim.Duymayan kalmadı.Ama duaya çok inanaıyorum

ben tedaviye başladıktan sonra 41 hamileye benim için ayetel kürsi okutmuştum :) İstersen ben de senin için okurum. Dualarla güzel haberler gelsin inşallah.

ben tedaviye başladıktan sonra 41 hamileye benim için ayetel kürsi okutmuştum :) İstersen ben de senin için okurum. Dualarla güzel haberler gelsin inşallah.
Çok sağol canım çok sevinirim bende Meryem süresi okudum devam edeceğim.Allah isteyen herkese de bize de nasip etsin.İnşallah sende sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…