Inşallah kan değerlerin gzel çıkar pozitifi hepimiz görürüz kuzummmmmm

Hadi inşallah o gün o mutluluğu yaşarsın Allahım dualarını kabul etsin inşallah kuzum bende dua edecem inşallah bu sefer olacak böyle pozitif olmaya güzel düşünmeye devam et bu çok önemli sonunda bebişlerin sana tutunacaklar göreceksin

S sinemis25 Canımcım nerelerdesin naptin kaan beye ulaşabildinizmi?
Merhaba canım.Kaan Beyden randevu aldık Mayıs ayının son haftasına.Eşim başka ürologlara gitti şu anda progeny diye bir ilaca başladı günde 3 kere içiyor.Başka rahatsızlıkları çıktı ufak tefek karaciğerinde ve midesinde stresten sanırım.Doktor kilo vermesini de istedi onunla uğraşıyoruz şu anda.Bakalım her şey yolunda giderse kurban bayramından sonra tekrar tüp bebek deneyeceğiz inşallah şu anda dinlenmedeyiz.Ufak bi tatil yaptık.işlerimiz de yoğunlaştı çok hayatımı yoluna koymaya çalısıyorum yani canım bu yazı güzel geçireceğim gezip eğlenicem, inşallah her şey güzel olucak her gn yatmadan önce hayal kuruyorum allahım ikizlerim olsun diye olucak inşallah hissediyorum.Sen nasılsın ne durumdasın bayağıdır giremıyorum okuyamadım yazılanları.

Canım güzel arkadaşım iyiki varsın Allah razı olsun aminnn inşallah Allahım hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin kısa zamanda inşallah

Canımcım hoşgeldin inşallah herşey yolunda gider kuzum senin için geçmiş olsun. Gez toz eglen tadını çıkar tedaviye kadar inşallah alacaksın ikizlerini kuzum. Bende başladı pazartesi 3.muaynr olacak kuzummm

Sağol kuzum doktora mesaj attım ama şehir dışındaymış dönsün kesin bilgiyi verilen sizlere de Ben de olmaz diye yaptım ama sonrasında yasakları vetoları duyunca dürttüler beni

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için peki ramazanda nasıl olucak mesrla oruç var tutulmuyor mu oruç acaba sizlere öyle den düşmedi tabi de sorayım dedim ben baslarsam bana denk düşecek çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…