İkizleri olanlar çift yumurta mı oluyor tek yumurta mı yani o transfer sırasında yapılmıyor dimi Allah vergisi cinsiyet gibi bişey mi acaba

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için peki ramazanda nasıl olucak mesrla oruç var tutulmuyor mu oruç acaba sizlere öyle den düşmedi tabi de sorayım dedim ben baslarsam bana denk düşecek çnkü
Canım benimde ramazana denk gelicek bissürü ilaç var sanırım tutamayız ben bu zamana kadar ilkokuldan beri orucumu hiç bırakmadım ama borç olacak hepsini tutcam sonra Allah nasip ederse

Ben korkuyorum biryandan tek koydursam olmaz belki diye genelde 2koyulunca biri tutmasada biri tutuyomuş diye duyuyorum nekadar dogru blmiyorm Daha iyi mi oluyor acaba yani iki koyulnca

Ben korkuyorum biryandan tek koydursam olmaz belki diye genelde 2koyulunca biri tutmasada biri tutuyomuş diye duyuyorum nekadar dogru blmiyorm Daha iyi mi oluyor acaba yani iki koyulnca
Onu en iyi doktor karar verir canım ama bende 2 istiyorum nasip olursa

Canım benimde ramazana denk gelicek bissürü ilaç var sanırım tutamayız ben bu zamana kadar ilkokuldan beri orucumu hiç bırakmadım ama borç olacak hepsini tutcam sonra Allah nasip ederse
İnşaallah bende öyle yaparım heralde bakalım of bir gidebilseydim bende sizler gibi yazıp konusup heyecanla sonucumu bekleyip yüzüö gülsün istiyorm. Rabbim hepimizin kucagını doldursun. Hayrlı saglık lı evlatlarımız olsun. Ben eger dans eseri öğrenmeseydim daha cocuk dusunmicektim 22yşmdayım 1senelk evliyim daha 4aylkken korunurken hemde öğrendim benm içinşans oldu tabi ama hidrosalpenks var o cok üzdü buda bizm sınavımz mış rabbim en dpgurusunu bilir hiç ağlamadım azcık kaçsada tuttum sonradan isyan etmiş olmym dye

Sağol kuzum doktora mesaj attım ama şehir dışındaymış dönsün kesin bilgiyi verilen sizlere de Ben de olmaz diye yaptım ama sonrasında yasakları vetoları duyunca dürttüler beni

Tamam canım söyle bizede Semde rahat tut içini sıkıntı olacağını sanmıyorum kuzum

Kızlar merhebe 7. Gun 3,92 ydi biliyosunuz bugün 9. Gun 5,54. Bu ne demek
Canım maalesef değerin düşük 5.gün embriyosu mu peki? 3.gün ise yükselme olabilir belki diyecem de. Zaten şöyle 7.gün 3,92 9.gün iki katına çıkmış olsaydı gebelikten söz edilebilirdi. Ama yükselme sağlıklı olmamış.Kimyasal olabilir dr a haber ver. Allah yardımcın olsun inşallah

Saol canım, bencede. 5. Gün embriyosuydu bi de

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için peki ramazanda nasıl olucak mesrla oruç var tutulmuyor mu oruç acaba sizlere öyle den düşmedi tabi de sorayım dedim ben baslarsam bana denk düşecek çnkü

Rica ederim canım ilaç falanda kullanacağın için tutamazsın büyük ihtimalle çünkü birde sağlıklı beslenmek de önemli tedavide hayırlısı olsun hakkında inşallah borç olarak sonra tutarsın hepsini inşallah

İkizleri olanlar çift yumurta mı oluyor tek yumurta mı yani o transfer sırasında yapılmıyor dimi Allah vergisi cinsiyet gibi bişey mi acaba

Canım iki embriyo koyduğun da çift yumurta ikizleri oluyor ama içeride bölünme olursa tek yumurta ikizleri oluyor nadir de olsa öyle bir ihtimal var tabiki ama sadece 3. gün embriyolarında inşallah Allahım çifter çifter nasip eder ben her zaman 2 koyulması taraftarıyım

Ya itiraf edeyim küçüklüğümden beri hem ikizim olsaydı keşke derdim sonra cocuk olarak ikizlerim olsun demeye basladm. Ben daha evlenmeden nedene sanki normal olarak cocugum olmıcak ta tüp bebek olcak diye hissediyordum dillendirmesemde.s şimdide aynı durumdayım acaba diyorum bir gün ikizlerm olsun derken kün vaktine denk geldide kabul mu oldu eğer öyleysede zaten çok sevinirim inşaallah ilk denememde güzel sonuç alırım tek duam bu

İNŞALLAH DUA KABUL OLUR KUZUM TEDAVİNİN HANGİ AŞAMASINDASIN BENDE HEP İKİZ İSTEMİŞİMDİR RABBİM İKİMİZEDE VERSİN.. yaşınızı ve tüp yapma sebebiniz neydi canım :)

Çok teşekkür ederim bazen çok umutsuz oluyorum 5 yumurtayla olmaz diye bazen Allah nasip edecekse eder diyorum.Zor bir süreç.
Şimdi okuyabildiğim kadar bende okuyorum senin için ben pek anlamıyorm suan ama belliki sıkıntın var inşaallah güzel sonuclarn olur üzilme kendnede stres yapma sana diyebileceğim sadece bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…