Çok teşekkür ederim bazen çok umutsuz oluyorum 5 yumurtayla olmaz diye bazen Allah nasip edecekse eder diyorum.Zor bir süreç.
Şimdi okuyabildiğim kadar bende okuyorum senin için ben pek anlamıyorm suan ama belliki sıkıntın var inşaallah güzel sonuclarn olur üzilme kendnede stres yapma sana diyebileceğim sadece bu

İNŞALLAH DUA KABUL OLUR KUZUM TEDAVİNİN HANGİ AŞAMASINDASIN BENDE HEP İKİZ İSTEMİŞİMDİR RABBİM İKİMİZEDE VERSİN.. yaşınızı ve tüp yapma sebebiniz neydi canım :)
22yasındayım eşim 28. İdrar yolu enfek için gittim doktora 4aylık evliyken hsgye girmemi istedi şüphelendi pzaman tüplerimn tıkanıklık oldugunu öğrendim baskası doktors gittim 6ay dene dedi ben 8ay denedim korunmadı olmadı yenide daha iyi Bi yerden hsg rahim filmi çekildim busefer yine ikisinde tıkanık + hidrosalpenks cıktı yani gebe kalsamda düşük veya dış gebelikle sonuclanırmış. Şimdi Şişli kolan hastanesşne gidicem eşim işlerini ayarlaynca yogun sansa . Aytek beyle görüşcem ve inşaallah baslıcam tedaviye. Tüplerimn ya alınacak yada bağlanacak Ondan sonra tüp bebek yapılcak benmde cok duaya ihtiyacm var normal tüp bebek sürecinden daha tehlikeli ve oranı düşük inşaallah rabbim dualarımı kabul eder

Şimdi okuyabildiğim kadar bende okuyorum senin için ben pek anlamıyorm suan ama belliki sıkıntın var inşaallah güzel sonuclarn olur üzilme kendnede stres yapma sana diyebileceğim sadece bu
Sağol canım.Skıntı bu süreçte eşimin destek olmaması tek başıma her şeyi yapıyorum aynı zamanda çalışıyorum hepsi yorucu oluyor.İlki negatif olunca ikincidende korkar oldum.ilkinde iyi iki tane koymuştu doktor.

hadi hayırlısı olsun inşallah cnm umarım her şey çok güzel olur Rabbim yardımcın olsun

hayır canım oranı düşük falan değil tüpleri alınan bi arkadaşım ilk tüp denemesinde hamile kaldı şimdi nerdeyse 10 haftalık olur inşallah yaşınız cok genc bu sizin için büyük bi avantaj

Canım benim inşallah Allahım gönlüne kalbine göre verir inşallah Bende hep ikizlerim olsun çok isterim bizde doğal yoldan olsaydı vardı olma ihtimalide eşimin yakın akrabalarında çok var ikiz olan ama hayırlısı böyleymiş inşallah Allahım kabul eder dualarımızı

Selam kızlar salı günü OPU m oldu 5 yumurtadan 2 si boş çıktı 3 ü işleme alındı mikroçip yapıldı 2 tane döllenme olmuş dün aradılar.. Bugün tekrar arayıp bölünmeyle ilgili bilgi vereceklermiş çok heycanlıyım

Inşallah herşey güzel ilerler

Selam canım hayırlı güzel haberler al inşallah sonu da güzel olur Allahın izniyle inşallah

Sonu güzel olur inşallah. Benim de salı günü opu oldu dün döllenme bilgisi verildi.bugün yani 2.gün aramıyorlarmış yarın arayacaklarmış bende çok heyecanlıyım sanırım transferden sonra en zor bu bekleyiş.

İnşallah canım Sen de inşallah güzel haberler al Aslında bugün aramicaklardı ama benim 3 veya 5. gün biyopsisi olacak bölünmeye göre sanırım 5. günep gidip gidilmeyeceğine karar vericez bugün

İnşallah canım Sen de inşallah güzel haberler al Aslında bugün aramicaklardı ama benim 3 veya 5. gün biyopsisi olacak bölünmeye göre sanırım 5. günep gidip gidilmeyeceğine karar vericez bugün
İnşallah güzel bi şekilde bölünüp sana evlat olurlar:) ilk deneme mi yaş kaç problem neydi

İnşallah güzel bi şekilde bölünüp sana evlat olurlar:) ilk deneme mi yaş kaç problem neydi
İnşallah hayırlısıyla canım Yaşım 37 düşük AMH problem.. 2. denemem bu ilk denemem 2016 eylülde olmuştu.. İkiz oldu 10 haftada kalp durması.. Onun dışında 2 tane de doğal gebelik kaybım var yine kalp atışı sorunu ve kürtaj 3 yıllık evliyim.. Senin?

Bende 31 yaşındayım canım ilk denemem negatifti inşallah şimdi pozitif sonucumu alırım.doğal gebelik olduysa inşallah bu da bir gün olacaktır :)

Bende 31 yaşındayım canım ilk denemem negatifti inşallah şimdi pozitif sonucumu alırım.doğal gebelik olduysa inşallah bu da bir gün olacaktır :)
Sen de daha çok gençsin canım olur inşallah bu sefer Ben de gebelik oluşmasından ziyade devamında sorun oldu o yüzden korunarak tüp yaptırdık PGT olucak işte AMH düşük olunca genetik problemler olabiliyomuş kayıplarımın ondan olduğu düşünülüyo.. Alınan bebeklerde eşimde ve bende bişey çıkmadı ama sadece tüp olan gebeliğimde alınan bebeklere genetik inceleme oldu.. Onda da dişi kromozom çıktığı için benim hücrelerimle karışmış olabilirmiş yani kesin sonuç veremiyolar erken dönem kayıplarda.. Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…