Cnm amh degerin kac peki hayirlisi olsun insallah hakkinda hamile kalabilmen bile iyi bisey bence insallah saglikli bi sekilde kucaginada alirsin tez zamanda

Yani hemşire düşük dedi ama genede devam et, 2 gün sonra test yap dedi. Bi ihtimal var gbilerden ama düşük ihtimal

Cok uzuldum 5. Gun embriyosu ve 9. Gune daha yuksek olmasi gerekirdi aslinda 5 in ustu hamile sayiliyor evet ama cok dusuk insallah bir mucize olur ve degerin bi amda tavan yapar rabbimden umit kesilmez cansiz yumurtaya can veren Allah insallah ol der ve tutunur bebegin sana

Ay canım içime su serptin herkese yasak demiş doktor :) hatta başka bi hastasına da bana demedi anlamıyorum hatırlamıyor muyum bilmiyorum. Kaç gün öncesine kadar dedi canım sana

Cnm ben ne yaptigimi soyleyim mi sana gul biraz :) ben yumurta toplama gunu cikar cikmaz kac yumurtam toplandigini ve daha anestezinin etkisiyle iliskiye girmek serbest mi diye sormusum ben uyandinca hatirladim ama ruyamda falan saniyorum ordakiler bana soyleyip gulmeye baslayinca dank etti kafama coknutandim hemsirede cok guldu zaten daha dur bi kendine gel ne derdine dustun dedi iyice yerin dibine girdim ve yumurta toplama gununden sonraki gun girebilicegimi soyledi ama bana 3. Gun emriyosu transfer edildi ben ama bir gun daha bekleyip transferden bir gun once girdim insallah bi sikinti olmaz yasak falan denmedi yani kisacasi :)

Canım 2 gün sonra transfer var ilişki oldu çok üzgünüm şuan
canım üzülme :)tedavi boyunca yasak koymadi dr umuz,,su an 4.ayina girdim hamileliğin kesinlikle yasak değil,,,düşük riski yoksa 9 ay boyunca birliktelik yasak değil,,,tam aksine daha sağlıklı,,hiç üzme kendini,,transfere giderken çikolata ye:)inşallah sağlıkla geçer

Yani evet çok düşük bu sitede de hiç bu civarlarda olup, sonu sağlıklı gebelik görmedim. Hemşire de, doktor da düşük olasılık ama belli olmaz devam dedi 2 gün sonra teste. Ben anlamadım ki olasılık var mı hala

Ama bak dusuk olmasina ragmen gebelik elde ebilebiliyormus ne guzel insallah devam eder ve sana tutunur
İnşallah sağlıklı gelsinler de testten içimiz rahat olsun bari bu sefer.. Hamile kalmak çok güzel bişey ama kayıplar da bi o kadar zor canım 2,5 yılda 4 bebek kaybettim arada 2 tane de kimyasal gebeliğim var onları hiç saymıyorum.. Hep bi umutlanıp hep aynı sonu yaşamak o kadar zor ki.. allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın sağlıkla kucağımıza alalaım bebeklerimizi inşallah.. Sen transfer mi oldun kaçıncı gündesin?

Harika bir haber bu.. tıbben o gün ANNE olacaksın inşallah allah’ ım gönlünden geçeni versin de sen de bize test sonunda güzel haberler ver canım..

Amin cnm bazen diyorum ki bi hamile olsamda o mutlulugu yasasam o cizgi cift ciksa kan degerim yuksek ciksa sonrada diyorum ki sonradan kaybetmektense olmamsi daha mi iyi blemiyorum evet benimde 4. Gunum bugun transfer oldum dinleniyorum bol bol iste hayirlisi

Kızlar bi sorum olacak herkese doktor 2 embriyo transferi yapacaksa onay alıyormu anne baba dan ? Eşimde bu konuda bir türlü anlaşamıyoruz ben 2 istiyorum o 1 deli ediyor beniiii

Iki gun sonra netlesir insallah cnm belliki bebegin tutundu ama buyuyemedi herhalde

Hayırlı olsun canım transferin allah o çift çizgiyi ve devamını nasip etsin inşallah Çok yatma evde yürü dolaş, her gün 1 dilim ananas ye, havuç veya havuç suyu tüket, güzel haberlerini ver inşallah

Kızlar bi sorum olacak herkese doktor 2 embriyo transferi yapacaksa onay alıyormu anne baba dan ? Eşimde bu konuda bir türlü anlaşamıyoruz ben 2 istiyorum o 1 deli ediyor beniiii
Onay olayını bilmiyorum canım bizden hiç onay almadan direk 2 transfer etmişlerdi 35 üstü olduğum için.. İhtimali 2 kart artırıyo çift transfer.. eşini böyle ikna edebilirsin, biri tutmazsa öbürü tutabilir ikiz olacak diye bi kural yokki çift transferin amacı zaten olasılık yükseltmek

Selam canım.. tesadüf ama durumumuz neredeyse aynı.. başka bir hastalık için gittiğim dr da tüplerimin ikisinin de tıkalı olduğunu ve tüp bebek dışında hiçbir şansım olmayacağı söylendi. Küçükken geçirdiğim bir ameliyat tüplerimin iltihap dolmasına ve şişmesine neden olmuş. Tüplerin rahme bakan kısmını ameliyatla diktiler( malum rahme iltihap akmaması gerrkiyordu) sonra tüp bebek denemelerim başladı.. oran düşük haklısın ama her zaman bir ümit vardır.. sakın pes etme devam et.. allah hepimizin yardımcısı oldun inşallah

Söylüyorum ama anlamıyor tartıştık sabah şans artması için elinden ne gelse yapması lazım çünkü az buz paralar ödenmiyor bu süreçte neymiş ikisi tutarsa nasıl bakcakmışız düşünce tarzına bakarmısn Sanki garantisi var ikisininde tutmasının ah bu erkekler ne diyim..

Cnm onu sordum ben doktora o tamamen yumurtanin kalitesine bagli bende 26 yasindayim ve ilk denemem bende ayni dusunceden dolayi iki emriyo istiyodum transfer gunune kadar ogrenemedim kac tane transfer edilecegini ama iki tane kondu neyseki 1. Kaliteyse ve yasin gencse 1 tane yasin birazcik varsa ve birden fazla kez denediysen ve orta kaliteyse 2 tane transfer ediliyor cok fazla arastirdim m.etme insallah kaliteli olur embriyolarin zaten bi tane koysalarda o bile bolunup ikiz olabiliyor

Ah cnm neler yiyorum bi bilsen kivi cig badem kabak cekirdegi hergun en az 2 yada 3 tane havuc ananas bir dilim ve 3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…