Yaşın kaçtı canım.. Transfer olmayanlar dondurulacak mı?

Saol cnm yeterki ona faydali olsunda bana tutunsun yok kocaelideyim.ben universitede tedavi oluyordum :) dunyalar tatlisi bi doktorum var cok iyi isinde
Ben de ankarada üniversite hastanesindeyim aynı bizde de transfer gününe kadar bilgi vermiyolar da acaba dedim aynı hastane mi :) Demekki üniversite hastaneleri böyle :) Hayırlısıyla tutunsun inşallah

Ben ikiz istiyorum yaa Rabbim gönlümüze göre versin ne diyelim canm.

Ben de ankarada üniversite hastanesindeyim aynı bizde de transfer gününe kadar bilgi vermiyolar da acaba dedim aynı hastane mi :) Demekki üniversite hastaneleri böyle :) Hayırlısıyla tutunsun inşallah

Hahhaa bencede ilgi sifir zatende sirf doktorum cok iyi diye katlaniyorum sadece ertesi gunu aradim kaci dollendi diye o kadar yani o zamanda sordum kac tane transfer edilecek diye o gun belli olur dedi bi yandanda uzuldum ya orta kalitelermiydi acaba iki tane transfer edildiya heycandan hic sormadim da biliyomuaun ilk deneme ya hem acemiyim hemde cok heycanliydim

Ben ikiz istiyorum yaa Rabbim gönlümüze göre versin ne diyelim canm.

Esinde tek basinaysa korkar cnm ama sunuda unutmasin oda rizkiyla gelir hic suphesiz ne diyim Allah gonlune gore versin bende korkuyorum ikizden birazcik bakamazsan buyutemezsem diye ne esimun ailesi nede kendi ailem var ikiside uzaktalar o yuzden

Ya ben artık oluruna bıraktım ar damarım çatırdıyo biraz o muayeneler çatallara çıkmalar bizi bu hallere düşürdü yarın 12 de transfer inş güzel olur da unuturuz :)

Esinde tek basinaysa korkar cnm ama sunuda unutmasin oda rizkiyla gelir hic suphesiz ne diyim Allah gonlune gore versin bende korkuyorum ikizden birazcik bakamazsan buyutemezsem diye ne esimun ailesi nede kendi ailem var ikiside uzaktalar o yuzden
Bencede canm evlat hasreti çekmek hepsinden beter. Olsun 2 de olsa bakılacak bi şekilde bakanlar nasıl bakıyor yeterki Rabbim aratmadan nasip etsin sağlıkla

aynı sorun bende de var benmkide aynı şeyi diyor ikiz olur diyo bakmayız
Canim o embriyona gore değişir senin durumuna bakiyolar bize hic demedi transferden once ayakustu konustuk hocam 2 tane transfer edeceksiniz demi dedim evet biz oyle kararlastirdik dedi yaani kendileri karar veriyolar

Canım onay almıyor doktor aileden. Ben transfer işlemi bittikten sonra öğrenmiştim 2 embriyo transferi yapıldığını

Bana da ilk transferim de 2 koyarım siz gençsiniz bakarsınız demişti Tabi kısmet olmadı
Kuzuların k.bakmayin tek tek cvb veremediim misafirim var ama onay konusunu denedim biz de konuştuk sadece 1 yasa 2 embriyo olayını eşimle anlaşamıyorz

Kuzuların k.bakmayin tek tek cvb veremediim misafirim var ama onay konusunu denedim biz de konuştuk sadece 1 yasa 2 embriyo olayını eşimle anlaşamıyorz
2 de sans biraz daha artiyor canim esine oyle soyle benim ikiz hic de kara kara dusunmedim allah koymusturr bi yoluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…