Canim o embriyona gore değişir senin durumuna bakiyolar bize hic demedi transferden once ayakustu konustuk hocam 2 tane transfer edeceksiniz demi dedim evet biz oyle kararlastirdik dedi yaani kendileri karar veriyolar
Benim koca gidip hocaya tek koyun gerisini dondurun dicekmiş Allahım yarabbim rezil edecek adam beni oralarda

Benim koca gidip hocaya tek koyun gerisini dondurun dicekmiş Allahım yarabbim rezil edecek adam beni oralarda
Benim 9 taneydi 3u donacak kalitedeymis 2 si transfer gerisi cop oldu esin hepsi donacak saniyo galiba rabbime binlerce sukur ikizde cok guzel bi duygu rabbim herkese nasip eder insallah esinde ikna olur insallah

bizde düşük tehlikesi olmamasına rağmen doktor ilk 3 ay yasak dedi. Üzgünüz
Ben 3 ayi yeni bitirdim toplamda 2 kez iliskim oldu bi sikintim olmadi cok sukur doktor derdi olsaydi buyuk ihtimal kimi bebek assagiya tutunuyomus o zaman hep yasak oluyomus arkadasiminki oyle normal gebelik

Ne saçma düşünce ya o kadar para döküyoruz sonuçta şans daha yüksekse zaten 2 konsun istiyorum ben bide garantisi de yok yani 2 konsada tutacağı
canım çoğul gebelik riskli olduğu için doktorlar pek tercih etmiyor. Düşük, erken doğum, şeker, tansiyon bir sürü riski var. Ben de kendimi 2 transfer diye şartlandırmıştım ama transferden 1 gün önce ohss olunca mecburen tek transfer oldu o da tuttu. Hayırlısı böyleymiş, Belki çift transfer yapılsa başka sorunlarım olacaktı. Tek olsun sağlıklı olsun bizimle olsun :)

Evet canım valla bazen herşey planlandığı gibi olmuyor ne diyelim hakkımızda hayırlısı 1 tane olsunda eli ayağı düzgün sağlıklı yeter bana

Benim 9 taneydi 3u donacak kalitedeymis 2 si transfer gerisi cop oldu esin hepsi donacak saniyo galiba rabbime binlerce sukur ikizde cok guzel bi duygu rabbim herkese nasip eder insallah esinde ikna olur insallah
Kalbimden 2 geçiyor ama hayırlısı kuzum 1 de olsa Rabbim evlat duygusunu tattırsın da bana yeter

Evet canım valla bazen herşey planlandığı gibi olmuyor ne diyelim hakkımızda hayırlısı 1 tane olsunda eli ayağı düzgün sağlıklı yeter bana
buarada onayla ilgili soru nu şimdi okudum. Bizim merkezde yumurta toplama günü bir bilgilendirme yapıp tedavi sonunda oluşacak çoğul gebelik riskinden bahsettiler ve hem eşimden hem benden çift emriyo transferini kabul ettiğimize dair imza ile onay aldılar.

Oooo benim koca bunu duyduğu an zaten anında onay vermez :)))

Kalbimden 2 geçiyor ama hayırlısı kuzum 1 de olsa Rabbim evlat duygusunu tattırsın da bana yeter
Kuzum eger rabbim ikiz nasip edecekse tek embriyoyuda bolup tek yumurta ikizi olur bunu da sole bilemezsin rabbimin isini bencede iki koydur yani ikna et ins saglikli sekilde hersey pozitif olur kuzum kalbinden geceni nasip etsin ins

Harika bir haber bu.. tıbben o gün ANNE olacaksın inşallah allah’ ım gönlünden geçeni versin de sen de bize test sonunda güzel haberler ver canım..

Canım benim inşallah inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün bebişlerimizle inşallah Allah razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…