Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. Sanırım HAMİLEYİMMMMM Çatlatma iğnesini yaptıralı 14 gün oldu. Transferin 9. Günümdeyim. Turmuş demektir di miiii????
Eki Görüntüle 2140739

Canimm cok çok büyük ihtimalle hamilesin baya olmuş çatlama iğnesi yapalı hadi inşallah kan sonucunda da güzel değerler gör inşallah kuzum

Selamlar Arkadaşlar,
10 yıl süren çocuk hasreti tedavileri sonrasında Dr.Aykut Coşkun sayesinde kızıma kavuşalı 1 yıl oldu
Allah isteyen kimsenin kucağını boş koymasın kendisinden razı olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah

Ayyy bu ne kdr güzel br haber yaaaa kuzum benimmmmmmmmm hadi inşaAllah hamile kalacaksınnn. Şimdiden havuç suyu iç bebeğine zemin hazırla, haftaya ananas kivi alın eve. Her gün tükeet cncağzımmm benimmmm

Benimde cem celik bakalim neolcak bu tedavide farkli olarak buyume hormonu kullandim bide riske alip 36.saaten sonra tumurayi toplucak gec toplama yapocam dedi.carlatma ognesi ne kullandin
Kusura bakma cnm şimdi girebildim inş ben cem bey e çok güveniyorum bnm arkadaş bugün hamile olduğunu öğrendi darısı başımıza. Ben cetrotide kullandım cnm.

Selam kızlar tüp bebek topiklerine nankörlük yapıyorum accık ama aklım sizlerle..Tedaviye yeni başlayanlar hayırlı olsun, Transferi olanlara güzel bekleyisler iyi haberler dilerim..Biz 3.ayımıza girdik bile..Bilmeyenlere umut olsun ilk transferim tuttu benim, bahçecide tedavi gördüm..Darısı hepinizin başına..iyi aksamlar herkese

kızlar merhaba bugu 3 gun emvriosu 9 cu gunum ve ka da test yaptirdi. buyuk bi hicc cikdi 0,1 sonucim negatif
Allah güç sabır versin canım bende negatif sonuç aldım hemde 4.denememdi olmayınca olmuyor. İnşallah bir gün bize de nasip olur sakın kendini bırakma tekrar deneyeceksin her şey bitmiş demek değil..

Allah güç sabır versin canım bende negatif sonuç aldım hemde 4.denememdi olmayınca olmuyor. İnşallah bir gün bize de nasip olur sakın kendini bırakma tekrar deneyeceksin her şey bitmiş demek değil..
insallah hala bi umut diyorum belki kana atmamisdir 12 gun tekrar yaptiricam bakalim.allah sanada sabir versin cnm tez zamanda bebegine kavusursin insallah

Çok sevindim canım kaçıncı gün embriyosuydu senin de yumurtan azdı galiba benim gibi.

Çok saol hayatım.. 3. Gün embriyosuydu. Evet malesef 7 den ikiye düşmüştüm ama çok şükür yedeğe gerek kalmadı galiba allah’ ım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…