Çok saol hayatım.. 3. Gün embriyosuydu. Evet malesef 7 den ikiye düşmüştüm ama çok şükür yedeğe gerek kalmadı galiba allah’ ım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
İnşallah canım senin için çok sevindim Allah inşallah dağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Sağol canım onu da bi araştırayim. Benim bulantim gün boyu sürüyor. Zofran kullanıyorum akşam yatmadan önce alıyorum yine de midem bulanıyor ama cok agir geçmiyor. Kullanmadigim zamanlar banyodan çıkamıyorum. Yiyebildigim tek şey ekmek kraker havuç muz. Sıcacık corba içmeyi özledim

Aynı durumdayız canım. Tek yiyebildiğim kuru ekmek. Ne kraker ne ilaç fayda etti. Ağzıma lokma koyamıyorum. Yemeği düşünmek bile midemi kaldırıyor. Bu roll on ile biraz rahatladım şükür. İçinde nane yağı olunca iyi geliyor

Ben de bi ara portakal kokluyordum o da ise yaramıyor artik

Bende cok zor gecirdim 6.haftanin sonunda basladi 1 hafta oncede azaldi gene ara ara oluyo gece gunduz demiyo masallah cok istifr edenlerde asit oldugu icin dis curumesi oluyomus dikkat edin şahsen ben su an apseliyim hspda kullanilmiyo bide sabahlari su icin dsha kolay oluyo

Kusma yok ama bulantı iğrenç. Öğürüyorum bol bol. Allahtan ağzımda kendi dişim yok da çürüme korkum yok

Tüp bebek denemem oldu mu peki canım sonucunu merak ediyorum

Sürekli enfeksiyon kapıyordu dişim. Transfer önceside yüzüm davul gibi şişince doktorum git dişlerini yaptır öyle transfer yapalım. Yoksa transferden sonra yine böyle olursa bebeği etkiler enfeksiyon dedi
Cok oluyodu demekki her hamile bayanda dis agrisi olurmus normalde canim sen en temizini yapmissin ben yanmisim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…