Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Kızçeler günaydınn herkese hayırlu cumalar Tedavi başlamasını, opu yu ,transfer gününü, test gününü bekleyen herkesee Rabbim güzel sonuçlar versin inşallah. Artık bende başlasam öff böyle beklemek ne sıkıcı
Kızçeler günaydınn herkese hayırlu cumalar Tedavi başlamasını, opu yu ,transfer gününü, test gününü bekleyen herkesee Rabbim güzel sonuçlar versin inşallah. Artık bende başlasam öff böyle beklemek ne sıkıcı
Günaydın kuzzzu iyim ev iş telaşı sen nasılsın? Bu adetle basluuycan dimi kuzum adetin 2 3 günü ilk muayeneye gidersin 3 muaayneden falan sonra transfer günü veriyorlar tahminen 15gun snraa kuzumm
Canım herşey gönlünce olsun inşallah. Çok sakin ol stresi azalt bebeğine sahip çık. Ben istemeden de olsa çok ağladım öncekilerde ama bu sefer hastanede ve evde kahkalarım vardı. Sevdiğin seyleri yap. Mutlu bir dönem geçir biz yanındayız senin merak etme
canlar Ben bir ay rahim dinlendirme yaptım. Doktor bir ay dondurdu embriyoları onlarrdan bir tanesini kullanıcak.Bana adetinin 2. gel muayne edicem rahim kalınlığına bakıcam dedi. o gün karar veririz transfere dedi.Bende meraklanıyorum şimdi acaba ne zaman yapılır diye :)