• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım herşey gönlünce olsun inşallah. Çok sakin ol stresi azalt bebeğine sahip çık. Ben istemeden de olsa çok ağladım öncekilerde ama bu sefer hastanede ve evde kahkalarım vardı. Sevdiğin seyleri yap. Mutlu bir dönem geçir biz yanındayız senin merak etme :halay:
İnşallahhh kuzummmmm buraya hamileyim yazalım hepimiz :KK200:

canlar Ben bir ay rahim dinlendirme yaptım. Doktor bir ay dondurdu embriyoları onlarrdan bir tanesini kullanıcak.Bana adetinin 2. gel muayne edicem rahim kalınlığına bakıcam dedi. o gün karar veririz transfere dedi.Bende meraklanıyorum şimdi acaba ne zaman yapılır diye :)
Genelde 18.gün filan yapılıyor canım. Bende dondurulmuş yaptım çünkü

Günaydın kuzzzu iyim ev iş telaşı sen nasılsın? Bu adetle basluuycan dimi kuzum adetin 2 3 günü ilk muayeneye gidersin 3 muaayneden falan sonra transfer günü veriyorlar tahminen 15gun snraa kuzumm
Bende iyyim kuzum da gece yine ağrım vardı regl olsamda kurtulsam diye saniye sayıyorum valla :( 3 kez muayneyemi gidicem aman ya iş yerinden izin almaktan bende yüz kalmadı artık o_O

Bende iyyim kuzum da gece yine ağrım vardı regl olsamda kurtulsam diye saniye sayıyorum valla :KK43: 3 kez muayneyemi gidicem aman ya iş yerinden izin almaktan bende yüz kalmadı artık o_O
Inşallah bi an önce olursunda sende yavrularına kavuşursun kuzu. Evet 15 gün sonra transfer oluyor sen nerede tedavi görüyon

Back
X