allah iyiliğini versin ne güldüm ya tövbe yaraabbim. herşeye karışıyor şu erkekler ya onlara koysunlar bencede
Herşeye karışıyorlar iğne yaparken bakmıyor bile bir sürü şey söylüyor vıdı vıdı dedim sus şimdi sana yapar geri de kanını alırım dedim hemen kaçış

Herşeye karışıyorlar iğne yaparken bakmıyor bile bir sürü şey söylüyor vıdı vıdı dedim sus şimdi sana yapar geri de kanını alırım dedim hemen kaçış
Çok karışıyorlar dimi benim ev işlerime bile karışır deli eder beni yaa manyak adam ama seviyorum işte

Çok karışıyorlar dimi benim ev işlerime bile karışır deli eder beni yaa manyak adam ama seviyorum işte
Aman o işi hiç sorma benim eşim çok titiz illa herşey yerinde duracak en çok tartıştığımız konulardan sabah jeli koyucam niye sabah akşam koysan olmuyor mu diyor tövbe tövbe sabahın 6 sında bela arama adam zaten uyanamamışım

Ayyyy benimki de aynı kuzu ya. Eve kadın geliyor sabahtan fısfıs konuşmaya başlıyor. Şurayı silsin, burayı düzeltsin, şunu yapsın. Akşam eve geliyor her yanı parmaklıyor toz kalmış mı diye. Deli edecek beni :)

Yok yok cnm kesin gecmistir ignenin etkisi 10 12 gun arasi geciyor zaten icini ferah tut hamisssinn cnm banada iki tane kondu ama o heycandan kacinci kalite oldugunu sormadim desem

Haftaya adet başlıyor ama hangi gün başlar bakalım
Canım uzun protokol mu uygulandı sana benim uzun protokoldü son adet tarihi 20 Mart 17 nisanda transfer oldum yani ve şu an hamileyim tuttu 12 Nisanda da opu olmuştum beşinci gün transferi olmuştu benim tedavi adetten bir hafta sonra başlamıştı inşaallah sende pozitif sonuç alırsın

Ya kızlar şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum son adet tarihine göre olmaz yani çünkü benim son adet tarihi 20 Mart 17 nisanda transfer oldum üç gün önce transferin 7. Günü kan tahlili sonucum 76 çıktı bugün tekrarlıcam ama neye göre hesaplanıyor bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz

Allahım bağışlasın sana kızını canım darısı bizlere olsun inşallah

Ayyy bu ne kdr güzel br haber yaaaa kuzum benimmmmmmmmm hadi inşaAllah hamile kalacaksınnn. Şimdiden havuç suyu iç bebeğine zemin hazırla, haftaya ananas kivi alın eve. Her gün tükeet cncağzımmm benimmmm

Canım benimm inşallah inşallah başladım içmeye canım havuç suyunu falan inşallah bol bol şifa olur Rabbim sırayla güldürsün yüzümüzü inşallah

hahahahha benimde yarın kadın gelecek aynısını yapmasın ay kafayı yerimm

kızlar merhaba bugu 3 gun emvriosu 9 cu gunum ve ka da test yaptirdi. buyuk bi hicc cikdi 0,1 sonucim negatif

Canım çok üzüldüm ilk denemen miydi dondurulmuşun var mıydı Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah hayırlısı böyleymiş deyip dua etmekten başka birşey gelmiyor elden

Canım valla bilmiyorum doktor adet olduğunda ara 2 yada 3. gün çağırıyoruz dedi sanırım adetle başlayacak tedavi bakalım bekliyorum bende heyecanla

Allah razı olsun canım benim sağlıkla sıhhatle kucağınada al inşallahh

Ona bile karışıyo hee ay Allah yardımcımız olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…