Gözün aydın hayırlı olsun çok sevindi senin adına. Peki bu diğer negatif olan denemelerin bağlandıktan sonramı olmuştu

Evet canım “ameliyat olmadan tüp bebek yapmanın anlamı olmaz, ya uçlarını dikicez ya da komple alıcaz “ dediler. Sonra denemelere başladım

Ya tek konulan embriyonun içerde bölünerek ikiz olmayacağını nerden biliyormuş eşin :))) Rabbim yazdıysa her halükarda olur zaten o ikiz :)
erkek laf anlatmak biraz zor okadar acı caba çekiyoruz birakta biz karar verelim bide o 2ssiide tutmazsa napan diyo oda haklı biyaandan

Ne saçma düşünce ya o kadar para döküyoruz sonuçta şans daha yüksekse zaten 2 konsun istiyorum ben bide garantisi de yok yani 2 konsada tutacağı
benim doktorum çift embriyoda şansın yüzde 60-65 tek embriyoda yüzde 40-45 olduğunu söylemişti. Eşini belki şans yüzdeleriyle ikna edebilirsin

Günaydın döktür muazzez hayırlı cumalar sahada allah bu gzel günlerde herkese gzel sonuçlar göstermeyi nasıl etsin sen nezaman gtcen?

Günaydın kuzular.Nasılsınız. Regl oldum olucam eli kulağında transferi tahminen ne zaman yapar doktor.
Günaydın kuzzzu iyim ev iş telaşı sen nasılsın? Bu adetle basluuycan dimi kuzum adetin 2 3 günü ilk muayeneye gidersin 3 muaayneden falan sonra transfer günü veriyorlar tahminen 15gun snraa kuzumm

Kızlar canım kızlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim saat 12 gibi transferim var bana dualarınızı eksik etmeyin nolur

Canım herşey gönlünce olsun inşallah. Çok sakin ol stresi azalt bebeğine sahip çık. Ben istemeden de olsa çok ağladım öncekilerde ama bu sefer hastanede ve evde kahkalarım vardı. Sevdiğin seyleri yap. Mutlu bir dönem geçir biz yanındayız senin merak etme

Benimde ilk ikisinde 2 konuldu tutmadı. Ama vazgeçmedim. 3.denemede de 2 koydurdum, bu sefer Allah nasip etti şükür
allahm sana bağışlasın bebişini tek mi ikizmi kuzu bilmediğim için bebişin dedim inşallah aallaahm hepimizin nasıl eder dua et bize kuzumm

Günaydın tatlım. Tahmini 3 hafta sonra oluyor. Taze transfer olacaksan eğer

Regl gününe yakın tarihte olmaz ki transfer. 10-15 gün önce oluyor. Dondurulmuş transferi mi olacak sizin?

canlar Ben bir ay rahim dinlendirme yaptım. Doktor bir ay dondurdu embriyoları onlarrdan bir tanesini kullanıcak.Bana adetinin 2. gel muayne edicem rahim kalınlığına bakıcam dedi. o gün karar veririz transfere dedi.Bende meraklanıyorum şimdi acaba ne zaman yapılır diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…