Evet canım ya acayip acitti ama morarma olmadı kolumda da bir ağırlık olusturuyor bide çok fena daha eczacı bana öğretmek için vurduğunda yaktı dedim de senin canında amma tatlıymış dedii

Kızlar canım kızlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim saat 12 gibi transferim var bana dualarınızı eksik etmeyin nolur

Canım benimm hadi en hayırlısı en güzeli olsun senin için inşallah 10 gün sonrada pozitif haberini alalım Allahın izniyle inşallah

Ayy canım benim maşallah hadi inşallah tüp bebeğe gecmeden hamile kalırsın Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah kuzum
Ay canım inşAllah ya inşAllah olurda hiç gerek kalmaz tüp bebeğe kasiklarim da ağrıyor bide bu ara tüp bebeğin süreci işlemleri daha da zor değil mi Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Günaydın canım benim sanada hayırlı cumalar aminn inşallahh Allahım hepimizin yardımcısı olsun Az kaldı sanada kuzum benim sende böyle test günlerini transfer günlerini bekleyeceksin inşallahh sonu güzel olsun yeterki

Dlk2606 kuzum nerelerdesn gözlerm seni arıyorr

Geldim kuzum benim bende fırsat bulamıyorum valla ya eskisi gibi yoğunlaştı baya işler kendimi eve zor atıyorum ama 3 mayıstan sonra 10 gün izin alacağım zaten transfer için inşallah o zaman güzelce dinlenirim

Ay canım inşAllah ya inşAllah olurda hiç gerek kalmaz tüp bebeğe kasiklarim da ağrıyor bide bu ara tüp bebeğin süreci işlemleri daha da zor değil mi Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Aminn inşallah canım benim zor süreçler bayanlar olarak yük genelde bizde oluyor canım ama yumurta uyarılma falan aynı senin gördüğünde tüp bebekte sadece yumurta toplama ve transfer oluyor fark sadece bu inşallah hiç gerek kalmaz bunlara verirsin bize müjdeli haberleri canım benim

ay benim kalbim dayanmayacak bu bekleyişlere

Canım ilk adet olduğumda bende öyle diyordum ama geçiyor valla nasıl geçtiğini anlamadım bile ben 3 mayısta transferim olacak Allahın izniyle inşallah benimki tam 21. güne denk geliyor Allah yardımcımız olsun sonu güzel olsun da bekleriz biz

Senin benden önce olucak o zaman ay süper bekliycez o zaman

Çok sağol ya desteğin için Rabbim senin de kalbine göre versin insAllah kuzumm

Çok sağol ya desteğin için Rabbim senin de kalbine göre versin insAllah kuzumm

Ne demek canım benim biz bu yüzden burdayız bu zor zamanlarımızı bu şekilde daha kolay atlatıyoruz. Allahrazı olsun canım benim aminn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…