Geçmiş olsun kuzummm Rabbim şifa versin bebişini düşün onun için değergeçecek inşallah sonunda o mutlu haberi alınca o ağrılara gülüp geçeceksin..transferini kim yaptı

Kızlar doktordan çıktım yumurta sayım 5 gene ama fazla büyüdüler.rahim kalınlığım 6,7 iki gün önce 5 di.doktor 7 olmadan transfer yapmam dedi dondururum.Artar mı acaba bant kullanıyorum.Çok korkuyorum ya döllenmezlerse.

Evet canım ya acayip acitti ama morarma olmadı kolumda da bir ağırlık olusturuyor bide çok fena daha eczacı bana öğretmek için vurduğunda yaktı dedim de senin canında amma tatlıymış dedii

Çok biliyormuş bana vuran eczacı direk söyledi; bu yakar yalnız diye :))

Yok yok cnm kesin gecmistir ignenin etkisi 10 12 gun arasi geciyor zaten icini ferah tut hamisssinn cnm banada iki tane kondu ama o heycandan kacinci kalite oldugunu sormadim desem

Şuan içimi rahatlattın çünki hala oldu diyemiyorum gidip gelip testlere bakıyorum gerçek mi diye inşallahhh seninki de tutar.. burda olan veya bunu dişeyen herkes için hep dua ediyorum allahım hepimizim yüzünü güldürsün.. sıkıntı yapma iyi olmasa koymazlardı bir ara öğrenirsin canımcım

Zaten Bülent hocaya dicem bunu dinlemeyin siz
Bulent hoca oyle bastan alip ikinizi karsiniza konusmuyor zaten yani bende ole oldu direk ameliythaneye girdim hoca zaten icerde bekliyordu bn sordum kac koyuyoruz hocam diye ozaman dedi ben iki dusundum istermisin diye tamam dedi okdr biraz rahat bi hoca

Amin cnm bnm amin insallah Rabbim tum isteyenlere hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah peki bisey sorucam ne zaman banyo yaptin transferden sonra nelere dikkat ettin agrin varmiydi ben dislerimi bile daha bugun fircaladam desem inanirmisin kolumu boyle hizli hizli hareket ettirmek bile istemedim ve hala.banyo yapmadim kimisi 15 gun beklemis of duramam o kadar zaten ama korkuyorumda pazartesi oldu transferim 3. Gun du benimde

Bebeklerimi dogurur genede korkudan halledemem gibi canim bayiltip yapsalar sorun yokda digeri sikinti
Ilk dogumumdan sonra hiç şikayetim olmadığı halde doktora gittim ve 9 tane dolgu yaptı. Ki sürekli kontrol amaçlı dış doktoruna giderim. Hamilelik çok yıpratıyor vücudu. Aman dikkat

Canım benm deli koca gidip adama o gün tek koyun dicekmiş :)) O daha ordaki işleyişi bilmiyor sallıyor o yüzden artık he he diyip geçiyorum ben Zaten en son o karar verecek kaliteye duruma göre bakalım hayırlısı inşallah

merhaba arkdaslar 20 nisanda 4.gün transferi oldum tek embriyo.dün transferi saymazsak 6.gün ve ben prediktör erken gebelik testi yaptım ikinci cizgi çıktı.bu sabah tekrar yaptım yine çıktı.çatlatma ignesinide 14 nisanda yaptım..sizce nedir durumum??
Ben hamile gibi hissediyorum gögüslerim dolgunlaştı ve acımaya basladı iştahım açıldı..galiba tuttu,ne dersiniz..

Aminnnnn canm Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…