Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Günaydın canım benim sanada hayırlı cumalar aminn inşallahh Allahım hepimizin yardımcısı olsun Az kaldı sanada kuzum benim sende böyle test günlerini transfer günlerini bekleyeceksin inşallahh sonu güzel olsun yeterki
Geldim kuzum benim bende fırsat bulamıyorum valla ya eskisi gibi yoğunlaştı baya işler kendimi eve zor atıyorum ama 3 mayıstan sonra 10 gün izin alacağım zaten transfer için inşallah o zaman güzelce dinlenirim
Hayırlı sabhlar canlarım. Pazartesiden beri öldüm öldüm dirildim. Transferin keyfini bile yaşayamıyorum. Havuç suyu, normal su, ananas, kahvaltı ne yiyosam çığlık çığlığa, ağlaya ağlaya
Transfer öncesi verilen monodoks hapını gece 11 de içmem gerekiyordu. O günde çok yorgun çok uykuluydum hemen içip uyudum. Normalde bu ilaç bol suyla içilmeli. O hatayı yaptım
Ve o gün bugündür iki göğüs arası kemiğimin ağrısı beni yataklık yaptı