• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın canım benim sanada hayırlı cumalar aminn inşallahh Allahım hepimizin yardımcısı olsun :dua: Az kaldı sanada kuzum benim sende böyle test günlerini transfer günlerini bekleyeceksin inşallahh sonu güzel olsun yeterki :KK200:
İnşallah kuzum ahh o günlere gelebilsem hayırlısıyla :dua:

Geldim kuzum benim bende fırsat bulamıyorum valla ya eskisi gibi yoğunlaştı baya işler kendimi eve zor atıyorum ama 3 mayıstan sonra 10 gün izin alacağım zaten transfer için inşallah o zaman güzelce dinlenirim :KK200: :KK19:
Ohh mis valla en güzeli o yatış olur kuzum eminim bide pozitif haberini aldın mı değmeyin keyfimize :KK6:

Hayırlı sabhlar canlarım. Pazartesiden beri öldüm öldüm dirildim. Transferin keyfini bile yaşayamıyorum. Havuç suyu, normal su, ananas, kahvaltı ne yiyosam çığlık çığlığa, ağlaya ağlaya :(

Transfer öncesi verilen monodoks hapını gece 11 de içmem gerekiyordu. O günde çok yorgun çok uykuluydum hemen içip uyudum. Normalde bu ilaç bol suyla içilmeli. O hatayı yaptım :(

Ve o gün bugündür iki göğüs arası kemiğimin ağrısı beni yataklık yaptı :(

Siz siz olun benim gibi yapmayın :(

Back
X