Canım evet insan ne hevesleniyor ne de doğru düzgün sevinebiliyor inşallah bugün bu güzel günde kat kat artmıştır değerlerin Eğer gebelik olmasada dış gebelik falan değildir inşallah dualarım seninle canım benim sonucu yaz bize olsun 2 günde de belli olur o artış zaten

inşallah güzel haberler alırsın canım bizi de haberdar et. Bu mübarek günde Rabbim yüzünü güldürsün

inşallah güzel haberler alırsın canım bizi de haberdar et. Bu mübarek günde Rabbim yüzünü güldürsün

Kızlar Alah razı olsn, çok sağolun. Sonucu yazıcam size de, inş hayırlısı olur

Yok kuzum öğleden sonra oturmasına gelecekler annemler Yanımda onlar yapar da herşeyi saçım falan temiz olsun istedim :)

Canım duş al saçını annen yıkasın. Ben öyle yaptım. Annem şampuanladı. Gerisini annen çıkınca kendin yap. Kollarını çok kaldırmaman yormaman gerek

ttansfer olalı 6.gün canımm. Sadece yarım dilim peynir yedim canım çok şey çekiyo ama yiyemiyorum

Anladım canım maşallah olmuş baya kıyamam niye düzelmediki hala doktoruna falan sordun mu ne zaman düzelirmiş haşlanmış yumurta falan yemeye çalış canım zorla biraz

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN Canlarım Allah hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabul etsin inşallah.. Bu topikte hamile olmayan kalmasın inşallah İyi ki varsınız..

Seninde kandilin mübarek olsun canım benimm aminn Allah razı olsun inşallah Rabbim kabul etsin dualarımızı sende iyi ki varsın güzel arkadaşım benim

Hayırlı kandiller canım. Ne aşamadasın peki inşallah güzel haberlerle gel
su an 3muaynem cnm geçen 2mm endemetrium bugün 3.5 mmolmus çıkaran dörte bant verdiler cnm önce olduğu için transfer günü veremediler normalde transfer günü verilecekti

Canım çok geçmiş olsun inşallah hepside dolu çıkar çok çok kaliteli embriyolarınız olur Aminn inşallah canım Allah razı olsun

Kızlar k.bakmayn cvb veremedim normalde bugün transfer günü verceklerdi ama endemetrium 2.mmden 3.5mm olmuş önce olduğu için climara fitre bant verdiler çarşamba tekrr muaayneye getcem

Ne kusru canım benim estağfirullah hayırlısı olsun hakkında kuzum benim geç olsun güç olmasın faydalı gelir o bant artar kalınlık merak etme canım estrofeme de devam değil mi

su an 3muaynem cnm geçen 2mm endemetrium bugün 3.5 mmolmus çıkaran dörte bant verdiler cnm önce olduğu için transfer günü veremediler normalde transfer günü verilecekti
Insallah en hayırlı zamanda nasip olur transfer olmak . Kendi gunlerim aklıma geldide ne olacak ne olmuş vs. Dr.un ağzının içine bakardım.insallah güzel günler gelecek canım

Ne kusru canım benim estağfirullah hayırlısı olsun hakkında kuzum benim geç olsun güç olmasın faydalı gelir o bant artar kalınlık merak etme canım estrofeme de devam değil mi
Inşallah gzel şeyler olur kuzum estrofem devam bakalım artk neler olacak

Canım sen nasılsın bir kaç gün einde yazdım görmedin galiba sende durum nedir transfer oldummu ne asamadasin

Ayy canım 2 3 gün girmemiştim kusura bakma görmemişim Perşembe günü saat 1 de transferim var canım hayırlısı olur inşallah heyecanla bekliyorum ilkindeki gibi heyecanlıyım yine pozitif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…