Insallah en hayırlı zamanda nasip olur transfer olmak . Kendi gunlerim aklıma geldide ne olacak ne olmuş vs. Dr.un ağzının içine bakardım.insallah güzel günler gelecek canım
Inşallah hayırlısı olur kuzum valla bi aşılama bi tüp bebek tecrübem vardı biliyosunki inşallah busefer olur

A anneveoglusu canım arkadaşım sen nasılsın? Adetin oldu bitti değil mi asilamadan bahsediyordun bencede denemekten kaçma. Allah bağışlasın bir oğlun var ama dünyada en güzel şey kardeş. Inşallah rabbim sana nasip eder allah gönlüne göre verir... ben iyiyim bu arada tüp bebek dr. umu biraktim. Hastanede yattığım sürede beni hiç aramadı.. durumumu sormadı. 2 hafta önce yeni dr.buldum doğum paketi aldım.icim rahat gidip geliyorum. Mayısın 14 unde ikili tarama yapacağız.nasil geldim bu günlere hala soktayim. Inanamiyorum ve hala annem ve kayinvalidem harici kimseye demedim bu gidişle doğurup ole kucakta bebekle gorecekler hep dualarimdasiniz sizler iyiki varsınız inşallah hepimiz kucaklarimiza sağlıkla bebekler alacağız

Canım ne kusuru hadi inşallah olacak bu kez ben yemin ediyorum hepinizden okadar çok umutluyumki anlatamam. Pozitif ol her zaman dedigin gibi.kivi ye bolbol suyunu iç.yatip dinlen.ve hiç belirtiye takılma. Ben transferden sonra hiç belirtim yoktu sonuç ogrenecegim bir gün once evi temizledim nasıl olsa yok diye.. hiç belirtiye takilmamama rağmen böyle bir hata yaptım sen yapma. Inşallah güzel olacak sonucu

canım ben hala adet olmadım geçen hafta yumurtlama oldu sanırım 8-12 mayıs günleri arasında adet olurum sanırım
canım önce rahim filmi çekilecek ondan sonraki ay olur aşılama bakalım dr gidip bu düşüncemi söylemedim daha rahim filmi çekilsin ondan sonra söylerim dr kardeşi olsun çok istiyorum allah hayırlısı ve sağlıkla nasip et arkadaşım banada dua et bu akşam

yaz sonuna kadar belki evlad edinmeye başvurabiliriz bu konuyuda değerlendiriyoruz eşimle

Dr aramaması çok ayıp gerçekten benim tüp bebek dr ile hep itribatlı idik düşük sırasında allah razı olsun ondan

Canım içine sinen dr bulmana sevindim hadi bakalım tarama testlerinde güzel haberler alalım inşallah sonucu haber et bende sorarım. seninle bir yılı geçkindir tanışıyoruz şükür rabbim yüzünü güldürdü sağlıkla kucağında göstersin miniğini iyiki sende varsın iyiki seni tanımışım canım

3. Gun embriyosu ama iki tane kondu cnm ama kalitesi ney bilmiyorum o heyvanla hic sormadim ya yok bugun yapmam ama yarin yapmak istiyorum dayanamiyorum valla

Aminn canım .hep isminle dualar ediyorum .rabbim güldürecek yuzunu bu yıl . Evet dr.ile ole bir şey yasadik bende biraktim. Sonra aradi ama ben kirildim sonuçta çok kotuseylerr yasadim hastanede dr.esime esin hayatı tehlikeyi atlatmis şuan gözlem altında tutuyoruz nasıl atlatmis allah bilir demis organ yetmezliği beyine sıvı toplanmasi herşey olabilirdi ve ramak kalmış allah korusun .evlât edinmeyide iyi düşünmüşsün canım .o güzel gonlunle sen çok güzle annelik yaparsin .Inşallah sağlıkla adet olup film asilama derken muradina ereceksin

sana da hayırlı kandiller canım seni çok iyi anlıyorum bende test için kan verirken ağlıyordum :) bence de haftasonunu bekle ama tedirginliğini at üzerinden güzel düşün ki güzel olsun.

Zaten o kan sonucunu beklemek daha bi eziyet ya ozelde yada acilde yapmak lazim en azindan bi saate cikiyor valla yuzdim yuzdum kuyrugina geldim bu daha da zormus bide bant kullaniyorum bende o ney icin tam olarak climara adi bide herkeste esteofem die bisey suyuyorum ben oyle bisey kullanmadim jic neden acaba bitek 5 gun tetradox kullandim

3. Gun embriyosu ama iki tane kondu cnm ama kalitesi ney bilmiyorum o heyvanla hic sormadim ya yok bugun yapmam ama yarin yapmak istiyorum dayanamiyorum valla

Canım 3. gün embriyosu için çok erken daha 10 . güne kadar dayan bence başka şeylerle oyala kendini hiç kafana takma inşallah Rabbim pozitif almanı nasip etsin çifter çifter versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…