KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN Canlarım Allah hepimizin yardımcısı olsun, dualarımızı kabul etsin inşallah.. Bu topikte hamile olmayan kalmasın inşallah İyi ki varsınız..
Hayırlı kandiller canım benimmm Amin inşallah en kısa zamanda hayırlısyla inşallah cümlemiz bu duyguyu tadarız

Canım ne güzel söyledin inşallah inşallahh Allahım kabul etsin dualarımızı öyle çok istiyorumki ama sonra diyorum hayırlısı neyse o olsun diye inşallah nasip etmiştir Rabbim. Öyle yapcam canım ilk denememde de çok rahattım belirtilere hiç takılmamıştım yine rahat olacam inşallah anneler gününde en güzel hediye olur bana inşallahh Allah razı olsun canım benim Rabbim seninde kucağına almanı nasip etsin yavrunu

Amin canım cumlemiz alalım sağlıkla.insallah ya anneler gününde taze annis olursun:))))))

Canım estrofemi ilk denememde bende kullanmamıştım e2 değeri iyi çıktığı için vermiyorlarmış doktorlar sanırım sen şuan sadece bant mı kullanıyorsun

Canım inşallah bir daha ki denemende kavuşursun yavruna dondurulmuşun var mıydı? Hiç üzülme demekki senim için hayırlısı buymuş dediğin gibi en azından dış gebelik falan olmayacak Allahım bu güzel günde kabul etsin dualarını dualarımızı en kısa zamanda yaşatsın o güzel duyguyu tüm isteyenlere

Maalesef 18 taneden sadece 2 tane çıkmıştı. Amin canım allah hepimize hayırlı zamanda ve biaran önce versin inş

Anladım canım maşallah olmuş baya kıyamam niye düzelmediki hala doktoruna falan sordun mu ne zaman düzelirmiş haşlanmış yumurta falan yemeye çalış canım zorla biraz

Malesef canım demn bi erik ısırdım, yarada takılı kaldı suyla ağlaya ağlaya götürmeye çalıştım. Mafoldum ben, umudumda kalmadı. 1 haftadır bişey yiyemeyen bir anneyi napsın bebek

tabi canım özelde yaptır zaten kan testini 45 dk da çıkıyor. ben coraspin,proluton depot,progestan fitil birde folik asit kullanıyorum.

Malesef canım demn bi erik ısırdım, yarada takılı kaldı suyla ağlaya ağlaya götürmeye çalıştım. Mafoldum ben, umudumda kalmadı. 1 haftadır bişey yiyemeyen bir anneyi napsın bebek

Canım benim dur hemen öyle düşünme inşallah seninle yavrun inşallah güzel haberler vereceksin bizlere dualarım seninle canım benim bu mübarek günün hürmetine düzelirsin biran önce inşallah kuzum

canım hiç üzülme istersen bir iki ay dinlendir vücudunu spor falan yap. Belki sende duymuşsundur tüp bebekten sonra yumurtalıklar harekete geçtiği için bir yada iki ay içinde normal yolla bile hamile kalabilirsin benim 2 tane arkadaşım oyle hamile kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…