Yarın misafir var ya pek de kabul edesim yok bu halde ama gelme denmiyo :) o yüzden en azından yarın alayım sabah ılık suyla dimi canım

Yarın misafir var ya pek de kabul edesim yok bu halde ama gelme denmiyo :) o yüzden en azından yarın alayım sabah ılık suyla dimi canım

Anladım canım yemeğe falan mı geliyorlar çok yorma kendini ağır falan kaldırma eşinde evdeyse beraber hazırlayın herşeyi. Yap canım ılık suyla hemen 5 10 dakikada çıkarsın sorun olacağını sanmıyorum zaten doktorlar 1 gün bekledikten sonra alabiliriniz diyorlar genelde ama biz tedbir olsun diye daha fazla bekliyoruz

Çarşamba günü canım transferim bugün son günüm yarın resmi tatil zaten pazara kadar evdeyim. Migrenim tuttu yine sabaha karşı geçti ilaçta içemedim kabus gibiydim kafamı kesesim geldi

Canım daha transfer olmadım perşembe günü oluyorum Allahın izniyle test günümde anneler gününe denk geliyor inşallah o gün güzel haberler veririm size. Allah razı olsun canım aminn hepimiz inşallah
inşallah anneler gününde güzel haberler alırsın arkadaşım ben seni transfer oldu sandım

Yok kuzum öğleden sonra oturmasına gelecekler annemler Yanımda onlar yapar da herşeyi saçım falan temiz olsun istedim :)

offf çalışınca da sıkıntı bu işler canım ya bende onu düşünüyorum eşim söyletmiyor kimse bilmesin işyerinde tüp bebeği diyor. Rapor veriyor dimi canm doktorun ? Bizimkide transferden sonra 10 gün veriyormuş tüp bebek falan yazmıyormuş raporda öyle yapıcam bende kısmet olursa bakalım Sende gerilme güzelce konuş zaten anlayışla karşılarlar kuzum eminim

Çarşamba günü canım transferim bugün son günüm yarın resmi tatil zaten pazara kadar evdeyim. Migrenim tuttu yine sabaha karşı geçti ilaçta içemedim kabus gibiydim kafamı kesesim geldi
çok geçmiş olsun arkadaşım allah sağlıkla hayırlısı ile güzel sonuc almanı nasip etsin inşallah

Canım inşallah hayırlısı olur senin için alırsın bir an önce yavrunu maşallah mayısta test gününü bekleyenler çoğaladı sırayla güzel haberler veririz inşallah

hayırlı olsun arkadaşım güzel haberlerini alalım inşallah

Teşekkürler hep beraber hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah. Bu aralar çok fazla uykum geliyor yataktan kalkamıyorum ilaçlar yapıyor sanırım.

Aaa evet doğru dimi yarın tatil unuttum bak ben onu acaba bende çarşamba günüyle birleştirsem mi perşembe transfer zaten 13 mayısa kadar gitmeyeceğim bende o gün test günüm zaten 14 ünde başlarım Allahın izniyle bende öyle yapıyım Ayy o çok kötü oluyor kıyamam ya inşallah transferden sonra olmaz hiç rahatça geçirirsin canım

inşallah anneler gününde güzel haberler alırsın arkadaşım ben seni transfer oldu sandım

Yok canım geçen hafta perşembe tarih belli olmuştu. Ayy inşallah inşallah Allahım kabul etsin dualarımızı güldürsün yüzümü bu kez inşallah

Teşekkürler hep beraber hayırlı haberler almayı nasip etsin Allah. Bu aralar çok fazla uykum geliyor yataktan kalkamıyorum ilaçlar yapıyor sanırım.

Evet canım özelliklede estrofem çok uyku yapıyor bende öyleydim hala da öyleyim günde 3 defa kullanıyorum

Günaydın kuzular. cumartesi günü kontrolüm vardı.Doktor estrofem verdi.Sabah 2 tane içiyorum 5. gün sabah 2 akşam 1 içiceğim. 10 gün sonra kontrol var.Ve transfer günü kararlaştıracağız :)
İnşallah hayırlısıyla transferin gerçekleşir kuzumm

Yok kuzum öğleden sonra oturmasına gelecekler annemler Yanımda onlar yapar da herşeyi saçım falan temiz olsun istedim :)

Ha anladım canım o zaman sıkıntı olmaz annenlerde yanındaysa. Yap canım duşunu sıkıntı olmaz çok uzun durma ama Allaha emanetler inşallah

Son düzenleme:
Valla hiç çekilmiyor ama katlanıyoruz mecburen ilaç alamamak kötü oluyor yoksa hemen kesilir . İlaçların miktarı arttıkça benim de beynim coşuyor. Bugün 2 tane iğne var korkuyorum valla tekrar başlayacak diye

Anladım canım valla zor Allah yardımcın olsun inşallah şaşırtır seni bugünde rahatça geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…