çok saol canım iyi dileklerin için bu mübarek günde hepimizin duaları kabul olur inşallah

Günaydın canım Allah razı olsun amin inşallah sanada hayırlı kandiller Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah bütün günler üst üste gelmiş 8. gün için erken bencede canım bekle sabret az daha kaçıncı gün embriyosuydu

Transfere 15 gün felan var. 10 gün sonrada test günü verse oooo daha çok var sonucu öğrenmeme Ama transferim gerçekleşsede yavrumla buluşsak artık.Kızlar transfer sonrası duygularınız nasıl?

Valla canım inan öyle çabuk geçiyorki günler bende ilk kontrole gittiğimde böyle diyordum ama hemen geçti 2 gün sonra transfer olacağım Allahın izniyle seninde hemen geçer merak etme alırsın yavrunu güzelce inşallah Ben ilk denemem de gerçekten hamileymişim gibi hissettim onların varlığını orda olduğunu bilmek bile çok güzel bir duygu kim bilir o kalp atışlarını dinlemek nasıl güzeldir hepimize nasip olsun inşallah

Kızlar bana da 2 tane blast embriyo transfer edildi, bugün transfer günün saymazsak 6. günüm. Glue (yapıştırma) da uygulandı. Bugüne kadar hep ümitliydim ama lekelenme, bel ağrısı vs. hiç bir şey yok. Belirtinin b'Si bile yok. Git gide ümitsizleşmeye başladım. dondurulmuşum da kalmadı. 6. günden sonrası bana çok zor geliyor çünkü her sabah şeytan "test yap" diye dürtüyor. Yapsan, erken de ondan mı çıkmadı diye emin olamıyorsun bir de. :) Bana progestan fitil vermişti doktor ama fitillerim erimiyor benim. o nedenle iğneye döndüm, ağrısı malum... O ağrıyı çekersen insan test yapmak istiyor hemen, iğneyi boşuna yapıyor olma düşünseci çok sinir çünkü...Sanırım bugün bunalım günümdeyim. :)

evet transferden sonra kendimi hamile gibi hissedeceğim.Sürekli onu seveceğim gibi geliyor :)

Demesi çok kolay biliyorum ama heycan yapmamaya çalışın.Kafanızı farklı şeylele oyalayın.Sitres yaparsanız negatif etkilenirsiniz. İşallah bebeğiniz sizinledir.

Canım kendini dinlememeye çalış belirti olacak diye birşey yok zaten ki olsada genelde kullanılan ilaçların yan etkileri oluyor kişiden kişiye göre değişir hem yerleşme kanaması vas. Çok erken daha en azından 8. günü falan bekle idrar testi için kuzum başka şeylerle oyalan kendini yorma stres çok büyük etken inşallah senimledir yavruların

Canımm herkes de belirti olmuyor ki kendini olumsuza hazırlama pozitif olmaya çalış zor evet biliyorum ama inan stres de tutunmaya engel bol bol dua et canm benmm

evet transferden sonra kendimi hamile gibi hissedeceğim.Sürekli onu seveceğim gibi geliyor :)

Transferden sonra ameliyathaneden beni uğurlayan doktorum ve embriyolog bana "Teoride ve pratikte artık hamilesin. Elini karnının üzerine koy onu sev ve bol bol dua et demişlerdi"
Öyle yaptım, hala da yapıyorum. Bu mübarek günde dilekleriniz gerçekleşsin inşallah güzel anne adayları

heh işte bende onu diyorum.Artık 5 günlük mercimeğim benim karnıma gelicek. Artık beraber olacağız işallah. İlk kez yaşayacağım bir heyecan :)

Test için çok erken canım. Bence en azından 10. güne kadar bekle. İnan erken öğrenince insan daha tedirgin oluyor. değerim iyi mi acaba ? kimsayal mı? değer artacak mı? bla bla bla...Kendinde de belirti arama bence herkesin vücudu farklı kiminde bel ağrısı olur kiminde göğüs şişmesi kimindede hiç birşey olmaz. hiç bir belirti olmayıp hamile olan bir sürü insan tanıyorum. blast embriyo çok iyi ama gönlünü ferah tut. bol bol protein ağırlıklı beslen ve tuzu hayatından çıkartmaya bak bence.

sana da hayırlı kandiller canım seni çok iyi anlıyorum bende test için kan verirken ağlıyordum :) bence de haftasonunu bekle ama tedirginliğini at üzerinden güzel düşün ki güzel olsun.

Ayy o his bile beni heyecanlandırıyor sonuçta rahminde sana tutunmaya çalışan bi can olacak

Ayy canım benim darısı bizlerede olsun inşallah aminn Allah razı olsun seninde kucağına almak nasip olsun inşallah

Aynen canım verdim biraz önce. Ama bilmiyorum böyle muallaktA kalmak da çok kötü. En çok korktuğum kürtaj, zaten bi kere olmuştum. Yani ben de okudum, baktım ama genelde eninde sonunda ya dış gebelik, ya düşük sonrasında sağlıklı gebelik çok az okudum kısaca ama inş hayırlısı güzel haberler olur.. aslında 4 gün sonra kan testi istediler ama ben bugün gene verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…