Malesef canım demn bi erik ısırdım, yarada takılı kaldı suyla ağlaya ağlaya götürmeye çalıştım. Mafoldum ben, umudumda kalmadı. 1 haftadır bişey yiyemeyen bir anneyi napsın bebek
Neden bu kadar karamsarsin neden kendine haksızlık ediyorsun
Sen böyle değildin ne oluyor sen hiçbişey yemeden bile karnındaki o minnak senin depolarindan yiyecek ayrıca b3nde hiç iştahım olmadiginfan 61 kilo ile kalmisim 3 ay olacak nerdeyse bir gr almamisim dr.bana dediği şuydu sen ister ye ister yeme o ole biseyki okadar bencilki kendine bisey olmasın diye seni somurup bitirir yinede kendine bakar demişti .oyuzden çok yedim iyi olacak az yedim kötü olacak diye bişey yok. Sağlıklı besleneceksin 3 ay sonra yavaş yavaş baslayacaksin karamsar olma

Hayır 1 tane 5. Gün. Bana da çok yüksek geldi bu sefer de yüksek diye sıkıntı olur mu diyorum. Gerçekten kafayı yemekten korkmaya başladım :)

Korkma canım, yüksek diye bir sonuç yok galiba :)
ben 12 ocakta transfer oldum 22 ocakta Beta Hcg sonucum 449 idi. Tekrarladığım testte 4144 idi. Şaşkın şaşkın çoğul gebelik beklerken, tek bebek olduğunu öğrendim. Ne kadar iyi tutunduysa o kadar yüksek sonuç oluyor herhalde. Bilemiyorum ama Beta Hcg sonucu gebelik sayısını belirlemede yetersiz. Ancak Usg kontrolünde belli oluyor.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Tekrardan tebrikler

Eneaciz bu forumda tüm anne adaylarına en güzel pozitif enerjiyi veren sendin, en kısa zamanda eski sağlığına ve enerjine dönmen için dua ediyorum. Ve lütfen yediklerine bebeğine olan faydanı kıyaslama sakın tugken dediği gibi, bebeğin şimdilik sadece sendeki depolardan besleniyor. Gebeliğimin ilk 3 ayında 2.5 kilo verdim. Ama bebeğimin maşallahı var. Yediklerimizi yemesine daha çoook var. Sende, sende hayat bulmuş minik yavruna sadece severek ve dua ederek faydalı olabilirsin. Güzel haberlerini almak dileğiyle Allaha emanet ol

Ayy canım ne guzel yazmışsın allah sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin.

Ikiz gebelik değerle değil kese oluşumu ve sonrası yolk sac embriyo canliligi ile belli olur .beta hcg on3mli degil
neden ki benim 11. gün ilk kan testim 400 çıkmıştı embriyolog um ikiz olma ihtimali çok yüksek demişti ve ikizlerime hamileyim şuan.sonuçta betahcg hormonu bebek tutunduktan 48 saat sonra salgılanmaya başlıyor ve kana karışıyor gün geçtikçe de hormonun değeri artıyor.tek bebeğin salgıladığı betahcg ile iki bebeğin salgıladığı betahcg aynı olmaz.

Çoğu zaman ikizden daha fazla salgılanan tek embriyo değeri oluyor.tamamen bünye ile alakalı.. kişiden kisiye değişiyor

Darısı başıma öyleyse. İnşallah ben de ikinci testte yüksek bi değer görebilirim :)

[QUOTE="BLACKANDYELLOW, post: 55855709,
.insallah sağlıklı kucaklarimiza alıriz hayırlı cocuklarimiz olur en önemlisi bu .

Canım 3. gün embriyosu için çok erken daha 10 . güne kadar dayan bence başka şeylerle oyala kendini hiç kafana takma inşallah Rabbim pozitif almanı nasip etsin çifter çifter versin inşallah

Amin cnm Allah razi olsun bugun kandil dua et nolur ya iste sirf meraktan artik yapim diyorum ama belkide yapmam

Insallah cnm rabbim er yada gec nasip edecek insallah demek ki hayirlisi boyleymis nasip olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…