Arkadaşlar bu mübarek günde dilerim ki herkesin içinde bulunduğu her aşama sorunsuz geçsin ,bol dolu yumurtalar,5.güne giden sağlıklı embriyolar,ve en önemlisi pıtır pıtır kalp atışlarını duyacacağımız günler olsun inşallah KANDİLİNŞZ MÜBAREK DUALARINIZ VE NİYETLERİNİZ KABUL OLSUN

He evet cnm e2 degerim iyiydi benim ondan mi vermediler bana evet bamt ve fitil kullaniyorjm sadece crinone

Aynen canım o yüzden vermemişlerdir bende crione falan damı kullanmıyorsun diyecektim canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Amin cnm Allah razi olsun bugun kandil dua et nolur ya iste sirf meraktan artik yapim diyorum ama belkide yapmam

Ederim tabikide canım benim inşallah Allahım sana bağışlasın yavrularını sabret 2 gün daha canım hiç strese girme şimdiden

Canım Allah razı olsun aminn hepimiz yaşayalım o güzel duyguyu kısa zamanda inşallah seninde kandilin mübarek olsun Rabbim kabul etsin dualarımızı

Durduk durduk iki gun daha dayancaz mecbur amin cnm cok saol guzel dileklerin icin birde folic asit kullaniyorum onu demeyi unuttum

Durduk durduk iki gun daha dayancaz mecbur amin cnm cok saol guzel dileklerin icin birde folic asit kullaniyorum onu demeyi unuttum

Aynen öyle canım benim o kadar bekledik hepimiz aylarca yıllarca 2 gün mü bekleyeceğiz sonu güzel olsun yeterki Sende sağol canım benim bu süreçte birbirimize destek olmak umut olmak daha da pozitif yapıyor insanı inşallah sırayla güzel haberlerle doldururuz burayı Anladım canım evet oda önemli şifa olsun inşallah

Seninde kandilin mübarek olsun canım benimm aminn Allah razı olsun inşallah Rabbim kabul etsin dualarımızı sende iyi ki varsın güzel arkadaşım benim
Kuzumm inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. İnşallah seninde güzel haberini alırız dört gözle bekliyorum

Kızlar k.bakmayn cvb veremedim normalde bugün transfer günü verceklerdi ama endemetrium 2.mmden 3.5mm olmuş önce olduğu için climara fitre bant verdiler çarşamba tekrr muaayneye getcem
Canım hayırlısı olsun inşallah daha da kalınlaşır dr ne yorum yaptı

Evet oyle cnm cok saol destegin icim burasi zaten iyi geliyor insana hem tecrubeli birilerine sorabiliyorsun hem bi suru hamis haberi aliyoruz bu bizi sevindiriyor ve umut oluyor cok

Evet oyle cnm cok saol destegin icim burasi zaten iyi geliyor insana hem tecrubeli birilerine sorabiliyorsun hem bi suru hamis haberi aliyoruz bu bizi sevindiriyor ve umut oluyor cok

Aynen öyle canım inşallah o hamiş haberlerini verenlerden biride bizler oluruz Allahın izniyle kuzum

Canımm haklısın ben böyle değildimde ki hala değilim ama bian havuç suyu, anans, kivi vs plnlarım suya düşünce ve gerçekten nefes bile alamayacak kadar ağrılı bir yara oluşunca ister istemez bıraktım kendimi. 8 gün oldu yemek yiyemeyeli. Tutunmayacak korkusu illa ki sardı. Tabi ki Rabbim nasip edecekse aylarca yiyemesemde nasip eder. Ama ben artık yürüyemez oldum başım dönüyor açlıktan buda bana vicdan azabı yükledi. Hepsi bu biraz anlayın beni Her insanın bir çöküşü vardır ama önemli oln yeniden kıyama kalkabilmektir.İsyan etmemektir..

Allah razı olsun canım. İnşaAllah yara iyileşirde toparlanırım. Enerjim düştü maalesef. Bayılmamak için direniyorum, savaş veriyorum. Her gün önüme yemekler geliyor kramplardan ağlamalarımdan geri kaldırmak zorunda kalıyorlar. Farklı bir imtihandayım şuan inşaAllah mükafatım hayırlı bir bebek olur.

Kızlar hayırlı kandiller. Ben regaip kandilinde tedaviye başlamış, o akşam ilk iğnemi vurmuştum. Miraç kandilinde de pozitifi görmüştüm. İnşallah bu kandil de isteyen herkese hayırlı ve güzel haberler getirir. Hepiniz için dua edeceğim bu akşam.

Allah yardımcin olsun zor günler g3ciriyorsun evet ama ne olur az da olsa yemeye çalış azcik azcik çorba ye ilik şekilde. Neden oldu bu inşallah cabuk geçer.guzel haberi alınca unutursun bu gunelri

Allah yardımcin olsun zor günler g3ciriyorsun evet ama ne olur az da olsa yemeye çalış azcik azcik çorba ye ilik şekilde. Neden oldu bu inşallah cabuk geçer.guzel haberi alınca unutursun bu gunelri

İişte ağlama krizleriyle yemeye çalıştım canım ama ekmek hiç yiyemiyorum gerçi faydalıda değil ama :) monodoks hapı zarar vermiş

İişte ağlama krizleriyle yemeye çalıştım canım ama ekmek hiç yiyemiyorum gerçi faydalıda değil ama :) monodoks hapı zarar vermiş
Bol su ile icmedim demistin değil mi tühh yaaa.. Bizim ilaç listesinde yazıyordu bol su ile içilecek diye sizde varmıydı ole bir bilgilendirme

Kızlar merhaba. Kandiliniz mübarek olsun. Dualarınızda beni de unutmayım. Bu konu altında nedense bana bildirim gelmiyo konuyu takip etmeme rağmen onun için çoktan bakamadım. Kızlar transfer sonrası olumlu sonuç alan oldumu en son hamile kalanlar oldumu. En son ben yazdğmda bi kaç kişi transfer olup sonucu bekliyolardı da. İnşallah olumlu olmuştur hepinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…