Bol su ile icmedim demistin değil mi tühh yaaa.. Bizim ilaç listesinde yazıyordu bol su ile içilecek diye sizde varmıydı ole bir bilgilendirme

Yok diyen olmadı kuzumdaa aslında hemen içip uyumak böyle yaptı bir yandan. Kan hareket etmedi sanırım. Hayırlısı bakalım ya vardır bundada bir hayır. :)

Kızlar günaydın, cumartesi transferimi oldum. Bugün transferden sonraki 3. Gün. Adet olacak gibi ara ara ağrılarım var, göğüslerm de hassaslaştı. Adet tarihim ve test tarihim ayın 7si aynı gün. Adet belirtileri de yaşıyorum, tutmadı gibi geliyor. Sizde hiç belirti oldu mu transferden sonra?

Transferin 3.günü başladı adet ağrılarım 7.haftama girdim hala ara ara devam ediyor. Doktor normal diyor. Endişe etmeyin:)

Günaydın kızlar. Bulantilarim birden kesildi bi kaç gündür ama ilaç da kullanıyordum. Emin olmak için dün akşam icmedim. Sabah 6 buçuktan beri ugrasiyorumbulantilarima sevinir oldum

Gunaydin canim benimde adet tarihimle test tarihim ayni gun ve bugun 12 gunum teste gidecem 10 da doktoruma adet sancim yok ama kasiklarim cok hassas kalkaken ne oturuken agri veriyo adet belirtisimi yoksa bebegim benimle mi cok az kaldi öğrenmeme insallah bebegim benimledir dua edin lütfen

Inşallah güzel haberler verirsin hemen yaz tamam mi

Ben de sabahları yumurta yersem yada süt içersem bulantıdan ölüyorum ama bu ikisinden uzak durursam hiç birşeyim yok

Ayy canım çok heyecanlı yaa:) hadi inş olumlu haberlerini alırız haberdar et bizi de:)

MaşaAllah CAnım sıhhatle kavuşmak da nasip olsun :)

merhaba arkadaslar bende tup bebekle 2018 annesi olmaya hazırlaniyorum Ankara Anatoliada tedavimize basladık 29 nisanda transferim oldu doktorumuz 9 gun sonra belli olur dedi sizce cikarmi yoksa 12 gun sonrami gitsem sonuc almaya 30u aksamı devam eden adet sancilarım oluyor sizce korkmalimiyim ? tutunuyor diye sevinmelimiyim daha çok erken diye korkmaya basladim lutfen beni bilgilendirirmisiniz ?

Bide bugun adet gunum korkum iki kati daha fazla ölücem simdi yaa insallah olur rabbim isteyen herkese hepimize versin insallah ben ohss bile atlattim bebeğim benimledir insallah rabbim

Ay hadi hayırlısı canım yaa sıkıntı yapmaa sen kalitesini umursama.Yaradan'a kalitesi önemli değil ki. Şöyle düşün bir anneye çirkinide evlattır kıymet verir, güzelide evlattır kıymet verir.. İşte Yaradan da nasip edecekse kalitelisinede can verir kalitesiz olanada

lutfen cevap verin ??

Kaçıncı gün embriyosu canım? Doktor dediyse çıkabilir. Olmazsa yenilersin telaş yapma kuzum. Yediğimiz iğnelerin ağrısınıda yaşıyoruz şuan. Birde 5.gün embriyosu konanlar daha çabuk kasık ağrısı yaşayabiliyor.

5.gun embriyosu oldu taze transfer dedi doktor yaşlarımızda genc oldugu icin doktorumuz biraz daha fazla sansisniz var dedi ama Allahtan hersey ama korku var iste . Allah razı olsun biraz daha rahatlattiniz bide birsey sorucam bugun bnim 3. gunum biraz evi filan topladim sizce yanlis yapmis olabilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…